dava açmadan uzlaştık sıfır jettayı %50 indirimle aldık kendi aracımızada 75istiyoduk 55e verdik,dava olsa 2-3 yıl sürüyo
dava açmadan uzlaştık sıfır jettayı %50 indirimle aldık kendi aracımızada 75istiyoduk 55e verdik,dava olsa 2-3 yıl sürüyo
Fiyatlar daha da artacak malesef. En son bi arkadaş istanbulda fiyat almıştı. Yeni gelen 125 lik dolu sciroccoya 112 demişler(pazarlıksız. DDC falan bikaç donanım eksik hali bide) 150 liğe fiyat bile veremiyorlar ama dolusunun 120 civarı olacağını söylemişler.
Twincharger daha zevkli katılıyorum![]()
o kadar dolu bi araç bence scirocco için gereksiz olduğunu düşünüyorum hani bi koltuk ısıtma gibi daha extrem bi doluluk ıstemem açıkçası inter+dsg+renk+led+camtavan yeterli olduğunu düşünüyorum
O paraya ben olsam muhtemelen böyle bişey alırdım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15253680/detay
O paraya 4 kapı sedan a3 daha mantıklı bence
96.000 TL neredeyse 100.000 TL scirocco için bence gereksiz duruyor tabi bu benim fikrim. Ben olsam a3 sedan veya e90 3.20d bakardım. Hadi hadi e60 5.20d'de olsun. Ama herkesin zevki ve fikirleri farklı tabiki, hayırlısı olsun.
.
Yani dostum 100binlik rocco ile 40binlik pert rocconun hemen hemen dışarda aynı havası varÇok işten anlayanlar anlar. Ama bi audi A3, Mercedes A180 falan öyle değil. O parayı kasarsan 100bin yaparsın bence ve gidip dizel bi A180 AMG (ya da benzinlisini) rahat alırsın
Tabi tercihlerine kalmış artık...
yani isterse 2018 de değişsin kasası 2009 dan beri yollarda 2008 de fotoğraflarını gördüğümü hatırlıyorum. Gına geldi artık her yer de görmekten.
A3 sedan bence daha doğru tercih olur.Mercedes a serisini hatta içinde a olan hiç bir seriyi tavsiye etmiyolar .
Peugeot 206 gibi oldu roccolar. A180 daha tercih edilesi sanki
a180 değilde a200 amg daha mantıklı olmaz mı ?![]()
scırocco ile denemişler hatta youtubeda denk geldi .
https://www.youtube.com/watch?v=dEy3petiiZ4
Ya arkadaşlar yanlış anlamayında Scirocco ile A3 sedan ne alaka? Bir tek ben mi böyle düşünüyorum. Belli ki arkadaş spor görünümlü bir araç düşünüyor. Biraz daha katsın Yeni Passat 1.6 TDI alsın bari
Araca gelince güzel araç bunca yıl denendi kendini kanıtladı zaten. Alternatifi de sınıfında çok yok zaten. Hayırlısı olsun.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)