User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
123 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: İstanbul Emniyet Müdür yardımcısı tutuklandı .

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar da polis düşmanı olmamak gerekir. Sonuç itibariyle çürük elma hem her meslek gurubunda olabilir onu da geçtim hepimiz insanız sonuçta. Ayrıca yorum yaparken empati yapmak da gerekir. Haberin doğruluğunu varsayarak karşısındaki adam silah çekmiş kuru sıkı veya değil sonuçta silah çekilmiş. illaki kolay birşey değil insanın canından olması ama yanlış yorumlanmasın onayladığım bi durum da değil ama en mantıklı çözüm o an oymuş ki öldürmüş ardından da teslim olmuş. Hele ki ülke'nin bu karışık günlerin de adamın kafasında bi sürü şey varken -ki onu da geçtim normal bir vatandaş bile olsa silah taşımak tartışma anında silah çekmek nedir abi ya bu kadar da normalleştirmeyelim bazı şeyleri..
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halihazırda devam eden saldırıyı durdurabilmek için ateş edilmiş,

Ne var ki; nefsi müdafaa nın tam da kitaptaki karşılığı gibi gelişmiş olay, enteresan..

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polislerin kanunları bilme avantajı var onuda ıyıce kullandıgı goruluyor polis arkadaşlarım var her senoryaya uygun fikirleri vardı mesela bırısı aracında sopa yerıne ufak balta tasıyordu sebebını anlattıgında baya sasırmısdım
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polislerin kanunları bilme avantajı var onuda ıyıce kullandıgı goruluyor polis arkadaşlarım var her senoryaya uygun fikirleri vardı mesela bırısı aracında sopa yerıne ufak balta tasıyordu sebebını anlattıgında baya sasırmısdım
    benim kafadan çünkü nacak ufak balta silah muamelesi görmüyor böylece kullansan bile silah kullanmış diyemiyorlar..
    low is low

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne olursa olsun bence dayı sensin diyip devam edeceksin yoluna bu hayatta beklentisi olmayan çok adam var evinde eşin çocuğun anan baban varsa tamam sensin dayisin deyip devam etmek lazım belayi orda bırakmak lazım
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haberdeki gibiyse inşallah fazla yatmaz adam yazık.

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki taraf adına üzücü olmuş.zaten polisler kıl üstünde terör olayları vs yüzünden keşke motorlu yoluna gitseymiş.yazık olmuş

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay yazıldığı gibiyse eminyet müdür yardımcısı haklı da. Bu ülkede silah çekene ateş etsen bile suçlu sayılıyorsun! Suçsuz olmak için ölmen gerekiyor. Birde neden yaralama yerine direk öldürmüş?

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı rutbeli mudurler icin sivil sitelerde tahsis edilen konutlar bulunuyor. orada hangi rutbeli kaliyorsa lojman kirasi oduyor.

belki oyle bir yerde oturuyordur...

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu lojmanlar güvenlikli olmuyor mu ? Adam nasıl motoruyla elini kolunu sallaya sallaya girmiş içeriye adam park ederken ?

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorcular son zamanlarda cıkan videolarını izledik, yok seni döverim aynanı bilmem nerene sokarım cıkartırım tarzında. Facebookta popüler olma maksatlı hareketlerden sonra bi özgüven patlaması yaşamaya patlamışlardı, bu şekilde bi olayın olması hiç garip gelmedi. emniyet müdürüne yazık olmuş hepsi bu.

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşı taraf silah çektiği anda müdüründe silah çekmesinin gayet normal olduğunu düşünüyorum.
    Şahsı vuran müdür değil de normal vatandaşta olsa bence ceza almamalı silah kullanmanın tüm şartları oluşmuş bu adam o durumda kullanamayacaksa taşımasın daha iyi.
    Burda yorum yazanların bir çogu bende dahil bekardır, eşimizin yanında hakaretli tartışmaya girmeden, evimize kadar takip edilip silah çekilmeden o psikolojiyi anlayamayız diye düşünüyorum
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanında eşi varmış, evine kadar takip etmiş eee silah ta çekmiş. ben inanmadım.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanında eşi varmış, evine kadar takip etmiş eee silah ta çekmiş. ben inanmadım.
    Bende normalde inanmazdım ama son zamanlarda motorcuların millete yaptığı eziyeti ve milleti evinin oraya kadar takip etmesini izliyoruz internette. Geçenlerde yine tartıştığı birini evine kadar takip etmişti adamda tanıdıklara haber vermiş motorcu bunları görünce kaçmıştı. Kısaca yeri gelir o kaskıda bi yerlerine bükerek monte ederler derken bu olay patlak verdi.
    Şu sıralar vur emrinin tüm kolluk güçlerinde olduğu bir gerçek, silah çekenide indirirler.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende normalde inanmazdım ama son zamanlarda motorcuların millete yaptığı eziyeti ve milleti evinin oraya kadar takip etmesini izliyoruz internette. Geçenlerde yine tartıştığı birini evine kadar takip etmişti adamda tanıdıklara haber vermiş motorcu bunları görünce kaçmıştı. Kısaca yeri gelir o kaskıda bi yerlerine bükerek monte ederler derken bu olay patlak verdi.
    Şu sıralar vur emrinin tüm kolluk güçlerinde olduğu bir gerçek, silah çekenide indirirler.
    Kanka sciroccolu takibi diyosan bizim burada hergun o mahalleden geciyorum tayfaya selam çakiyorum keske agzini burnunu kirsalardi motorcunun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video olaylarindan beri motorcular da arsizlasti , polis hakli veya haksiz olayin gerceklegini bilmeden yorum yapmak guc , ha ama kalkip da beni evime kadar takip edip yanimda bayan varken silah cekmeyi de goze aliyorsa ya olmeyi ya da oldurmeyi kafasindan gecirmistir cok da iyi olmus

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her gün şehit haberi gelirken kendisine silahla gelen birini vurmasında nasıl bir art niyet arıyorsunuz anlamıyorum

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün hafifletici sebepleri sıralanmış olması bana inandırıcı gelmedi sadece hepsi bu. ama yazıldığı gibi olmuşsa sonucun bu olması zaten kaçınılmaz.

aslında son zamanlarda diye bir şey yok. sadece kamera kullanımı arttığı için motorcuların paylaşımları sayesinde daha fazla gözümüze batmaya başladı. ben de geçen seneye kadar motosiklet kullanıyordum fakat hem akıl hemde beden sağılığı açısından doğru bulmadığım için artık kullanmıyorum. yolda giderken üstüne izmarit atıp balgam tüküren de insan, yanından geçerken aynanı kırıp arabanı çizen de insan.

Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sciroccolu takibi diyosan bizim burada hergun o mahalleden geciyorum tayfaya selam çakiyorum keske agzini burnunu kirsalardi motorcunun
    Aynen kanka benim yerimede çak bir selam

Bu arada haklısınız, bana göre böyle cahilliğin dizboyu olduğu ülkede karşınızdaki insanlardan saygı beklememek gerek. Bu yüzden eğitimli ya da kendini geliştirmiş insanlar kalabalık arasında sudan çıkmış balığa dönüyor. Ne yapacağını şaşırıyor. En mantıklısı kendinizi sağlama almak ve motora binmemek. Bende çok hevesliyim fakat otobanda dahi düştüğümüz çukurlar arabayı sarsarken motoru düşünemiyorum. Allah korusun.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)