Ben böyle adaletin ve yasaların taa ecdadına tüküreyim,adam eşimin yanında beni evime kadar beni takip etcek sonra bana silah çekcek bende vurmicam onu,hemde ruhsatlı tapancam olcak heç şansı yoh kusura bakmasın.
Ben böyle adaletin ve yasaların taa ecdadına tüküreyim,adam eşimin yanında beni evime kadar beni takip etcek sonra bana silah çekcek bende vurmicam onu,hemde ruhsatlı tapancam olcak heç şansı yoh kusura bakmasın.
hiç inandırıcı değil. özelikle aileye olaydan 9 saat sonra haber verilmesi gidip kurusıkı silah bulup gelmesi 3 kurşun sıkılması ilk ifadede terörist sanılması vs..
Bu yönetimlerden paranoyak olduk öküzün altında sürekli buzağı arar olduk milletce devlete güvenimiz kalmadı.
Kamera goruntulerini az once izledim. Motor ile gelen muteveffa motordan inip silahini cekiyor ve sarjorunu cekip birakmak suretiyle atisa hazir vaziyete getiriyor.
Daha sonra emn.mud. arkadan gelip muteveffanin yuzune dogru tek el ates edip geri cekiliyor.
Burada kafama takilan nokta şu; saldiri sanki emn.mud.ne yonelik degil de bir baskasina yöneltilmis gibi goruluyor. Bir ihtimal arkadan gelmesi de bu sekilde gorulmesine sebebiyet veriyor ancak bu konu disinda nefsi mudafaa oldugu kanisindayim.
görüntüyü izleyemedim . acaba müdür yardımcısının hanımına falan mı yöneltti silahını .
delikanlı adam haklıda olsa yanında ailesi veya çoru çocuğu olan adamla dalaşmaz . hadi dalaştın niye takip ediyosun evine kadar . herkez bunu yediremez kendine . vuran kişi haklı bence . tabi olay yazıldığı gibiyse .
O anda kim olsa elinde silahla inip mermiyi namluya veren adama sıkar bence.
Elde silah gelmek ne olursa olsun niyeti bozukluktur. Ah be kardeşim geldin de ne oldu kendin mezara başkasını da hapse gönderdin.
Allah taksiratını affetsin arkadaşın. Kimse çıkıp ta demesin e adam indi ama sıkmadı diye. Birini yatırması mı lazım illa.
Tek anlamadığım polisin atış tecrübesi vardır yakın mesafe kafaya sıkmak yerine yaralayacak şekilde ateş etmemiş.
İkisine de yazık olmuş.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Polise yazık olmuş üzüldüm gerçekten.
Ben trafikte düzgün giden motorcu görmüyorum hepsi soldan sağdan aradan her türlü kural ihlâliyle gidiyor. Ama kendilerine azıcık bişey olunca hemen psikopata bağlıyorlar. Hele şu go Pro cameralar yaygınlaşınca iyice coştular.
Bence iyi olanı yapmış sen o adamın koluna bacağına sıktın diyelim adam da senin kafana sıkmaya kalksa kuru sıkı olacağını bilemezdi polis inşallah bi an önce serbest kalır
10m ötende mermisi namluya sürülmüş silahı elinde tutan adam var. Elinden kolundan bacağından vursan tekrar hamle yapıp ordakileri vurabilir.
Benim olaydan anladığım vuran klasik Maganda ve karsısındakinin emniyet müdürü olduğunu bilmiyo. Bilse zaten takip etmeye g.tu yemez.
Eceli gelmiş ama bu direk cami halısına işemeye kalkmış. Oksijen israfı oldugu hayatı bitti artık topraga azot olur
Abi sen Amerikada yaşıyorsun daha iyi bilirsin. Bu durumda sence Amerikan polisi nasıl tepki verirdi?
Bence orda olsa polisi mahkemeye sanık olarak değil tanık olarak götürürlerdi. Trafikte tartışma olur, her gün yaşıyoruz sonuçta insanımız gergin ve psikolojisi bozuk. Herkes bir yerde yanlış birine patlayabiliyor ama bunu uzatıp gidip silahla milleti tehdit etmeye kalkarsan..
E bunun adı cami duvarına işemek oluyor.
Bugün bir yerde "terör eylemi şüphesi" gibi ifadeler gördüm, daha önce belirttiğim gibi bunlar tamamen olaydan sıyrılmak için bence dibine kadar uydurulmuş meselelerdir, toplumu aldatma çabasıdır
terör şüphesini bırak, internette bir dünya video var, alenen saldırıyorlar, hiç böyle kimsenin kafasına sıkan "erkek" görmedik
Eğer mevzu tamamen bu ise şu video benim için alenen cinayettir, düşünsenize oğlunuz kardeşiniz birisi ile tartıştı küfürleşti, tak birisi kafasına sıkıp onu öldürüyor sonra kendi nüfusunu kullanıp sallaya sallaya ortalıkta gezmeye devam ediyor...
Bizim delikanlı atarlanmış hakkıdır ya da koskoca müdür ne yapalım boynumuz kıldan ince mi dersinizi yoksa bu katilin ana... avr.... s.... mi dersiniz?
her kızdığımızda böyle kafaya sıkma hakkımız var ise memlekette hakikaten ölüleri gömecek yer kalmaz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)