User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
123 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: İstanbul Emniyet Müdür yardımcısı tutuklandı .

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kisinin ortasinda silah cekmis nasil etkisiz hale getiricekti? elindeki gercek silah da olabilir rastgele ateste edebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence polis acemice davranmış.gelip sıkacak adam orda başkasıyla konuşmadan sıkardı.adam önce biraz durmuş.ki zaten yakın adamın dibine kadar giripte kafasına sıkmanın ne anlamı var.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    vay be aynı haberlerde yazdığı gibi, müdür nefsi müdafa yapmış 30cm den sıkarak

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufak bir guncelleme derleme toparlama olsun;

1 vefat eden kisi motosikletinden inip silahini cekiyor
    2 silahini atisa hazir vaziyete getiriyor
    3 !!uzerine yuruyen emn.mud.rune silahini dogrultarak ateslemeye hazirlandigi izlenimi uyandiriyor!! Goruntuye dikkatli bakildiginda silahini net bir sekilde emn. Mudurune yonelttigi goruluyor.

Biz silahin kurusiki oldugunu biliyoruz bu sebeple de içimiz aciyor. Halbuki silahin kurusiki oldugunu bir kisi daha biliyor o da vefat edenin kendisi. Emniyet mudurunun de silahıni cekip uzerine yurudugunu farketmesine ragmen hala oyunu bitirmiyor ve kurusiki oyuncagini dogrultmaya calisiyor... bu halin de olayi cezasizlik boyutuna yaklastirdigini dusunuyorum.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence polis acemice davranmış.gelip sıkacak adam orda başkasıyla konuşmadan sıkardı.adam önce biraz durmuş.ki zaten yakın adamın dibine kadar giripte kafasına sıkmanın ne anlamı var.
    Biri de senin üstüne namluya mermiyi verip yürüsün seni de görelim..

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence müdür sonuna kadar haklı hatta silahı motorcunun başına doğrultup bi kaç saniye bekliyor o sırada motorcu atsa silahını belkide hiç sıkmıcaktı müdür.

Öfkeyle kalkan zararla oturur ölmek öldürmek bu kadar basit işte düşünmeden hareket etmemek lazım.
    Dr.Ecu

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu beyler kimseyi savunmuyorum yanlis anlasilmasin ama biraz empati, Siz ust duzey bir polissiniz, hergun gazeleterde televizyonlarda, Askerlere ve Polislere duzenlenen saldirilar/suikastler ortam zaten gergin, bunun sizin uzerinizde yaratacagi psikolojiyi dusunun. Ustune adamin biriyle tartisiyorsunuz gidiyo geliyo size silah cekiyo ustunuze dogrultuyo, Polislerin cogu hareketini tasvip etmesemde bunlar kanli canli insan yani. Buyuk konusmak istemem ama cogu kisi benzerini yapardi. Eger o silah gercek olsaydi Emniyet Muduru vurulsaydi burda cogumuz `ulan koskoca emniyet mudurunu evinin onunde nasi vururlar` derdik. Olmeyi kimse hak etmez, yasamak herkesin hakkidir ama ben bu olayda Emniyet Mudurunu cokta haksiz bulmadim acikcasi
    LSX

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence magandalığa gerek yok, kişiyi polis olarak düşünmemek lazım. Adam tekme tokat dalıp silahla vurulsa durum bambaşka olabilirdi, bıcağa karşı tabanca bambaşka olabilirdi, sopaya karşı ateşli silah vs vs..
    Kitap okuyan, hayvanları seven böyle sevgi pıtırcığı bir arkadaşın kuru sıkıyı çıkarıp aniden bir berserk'e dönüşmeside çok garip geldi bana. Ölüm üzücü birşey tabi ; ama aileyi, arkadaşı, yada yanındakini koruma güdüsü çok tehlikelidir insanlarda, dikkat etmek lazım.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Network Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bir yerde "terör eylemi şüphesi" gibi ifadeler gördüm, daha önce belirttiğim gibi bunlar tamamen olaydan sıyrılmak için bence dibine kadar uydurulmuş meselelerdir, toplumu aldatma çabasıdır
    terör şüphesini bırak, internette bir dünya video var, alenen saldırıyorlar, hiç böyle kimsenin kafasına sıkan "erkek" görmedik

Eğer mevzu tamamen bu ise şu video benim için alenen cinayettir, düşünsenize oğlunuz kardeşiniz birisi ile tartıştı küfürleşti, tak birisi kafasına sıkıp onu öldürüyor sonra kendi nüfusunu kullanıp sallaya sallaya ortalıkta gezmeye devam ediyor...
    Bizim delikanlı atarlanmış hakkıdır ya da koskoca müdür ne yapalım boynumuz kıldan ince mi dersinizi yoksa bu katilin ana... avr.... s.... mi dersiniz?

her kızdığımızda böyle kafaya sıkma hakkımız var ise memlekette hakikaten ölüleri gömecek yer kalmaz...
    Bizim delikanlı atarlanmış hakkıdır diye birşey yok sen tartış kuru sıkı silah al git takip et silah doğrult adama polis vurunca katil de adama olayın öncesini bilmiyoruz gerçi ama çok delikanlıydıda niye silah alıp geldi çok onur kırıcı bişey olmadı ise tartışma bitmiş gitmiş ne uzatıyorsun.Motorlu kişideki silahın kuru sıkı oldugunu nerden bilsin adam zaten her gün kelle koltuk geziyor.O terörist olayları vsde bence medyanın saptırması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri de senin üstüne namluya mermiyi verip yürüsün seni de görelim..
    sıkacak adam neden bekledi ozaman ? bi dakika abi kenara çekil ben şu adama bi sıkayım mı diyordu ilk konuştuğu adama ?
    evet polis sıkabilir ama şu durumda değil.o mesafede adamın silahı zaten yerdeydi.bi heyecanla gelip kafasına niye ateş ediyorsun ? adamın dibine girmişsin zaten sık koluna ozaman.gereksiz hayatlar karardı.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkacak adam neden bekledi ozaman ? bi dakika abi kenara çekil ben şu adama bi sıkayım mı diyordu ilk konuştuğu adama ?
    evet polis sıkabilir ama şu durumda değil.o mesafede adamın silahı zaten yerdeydi.bi heyecanla gelip kafasına niye ateş ediyorsun ? adamın dibine girmişsin zaten sık koluna ozaman.gereksiz hayatlar karardı.
    Polislerden hazetmem hatta hiç sevmem ama polis silahı gösterdiğinde adam silahı polise doğrultuyor ve polis o anda sıkıyor. 1 sn erken olsa polis haksız ama şu durumda polisede suç bulamıyorum. Zaten terör olayları almış başını gitmiş, vur emri varken bile sıkarken düşünüyorsunuz. Polis napsın? Oda bizim gibi insan. Zaten olayın geçmişini felanda boşverin. Anasına avradınada küfür etse kuru sıkı silahla gelip kabadayılık yapılmaz, ya bileğine güveneceksin ya da çıkardın mı beklemeden sıkacaksın. Allah rahmet eylesin, üzücü bir haber.

Ayrıca şunuda belirteyim evet koluna sıkabilirdi ama kafasına doğru doğrulttuğunda karşıdaki adamda silahı polise doğru doğrultuyor. Belki polis orda dur dedi, Biliyormuyuz ? Hayır.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bahsettiğiniz adam karakoldaki emekliliğine 3 sene kalan memur cafer değil değil, istanbul emniyet müdür yardımcısı- istese tartışma sonucu sizi karakola aldırır orada ONURUNUZU KIRAR, hemde güzel kırar.

polisi sevmeyebilirsiniz, birisi sizi evinize kadar takip edip, silah çekip, namluya mermi sürdüğü zaman o anki heyecan ile sıkarsınız, ben 30 cm falan anlamam.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadigim olay, polis lojmanina kurusıkı silahla dalmak nedir?
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- müdür sıkmadan diğer adamla konuşurken silahı indirmiş vurulan şahıs.
    2-emniyet müd. yrd. olacak kadar tecrübeli bir polis önündeki şahsın arkasına saklanarak direk öldürmeye sıkıyor. zaten silahı indirmiş hala sıkacaksan iki bacağına sıkarsın.
    3- vefat eden şahsın ailesi ısrarla 3 kurşun izi olduğunu söylüyor görüntülerin devamı neden yok? yerde yaralı yatarken 2 el daha ateş edildimi?
    4-kimse ortada birşey yokken polis lojmanlarına elinde kurusıkıyla dalmaz. olayın öncesi nedir?
    ne olursa olsun giden bir can var.

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler iyi incelemiyosunuz. emniyet müdürü abimiz silahıyla adamın üstüne geliyor ama silah aşağıda arkadaşını kenara itiyor sonrasında motorcu adama doğru yöneltiyor. müdür yardımcısı ateşliyor zaten amacı yaralamakmış fakat arkadaşı var diye beklemiş sonra silah üstüne doğru tutulunca ateşlemiş gayette normal

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın müdür yardımcısı, beyaz saçlı adamı ittiriyor motorcu sahış silahı adama doğrultunca müdür yardımcısı ateşliyor. müdür yardımcısı silahı doğrultup ateşleme arasında 5 saniye rahat var

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin, olay aynen anlatıldığı gibiyse polise de geçmiş olsun yazık olmuş.

Ama nedense hiç inanmıyorum, normalde silahı olmayan bir adam tartışma sonrası eve kadar takip edecek sonra gidip silah bulup dönecek kadar neye sinirlenmiş olabilir hiç düşündünüz mü acaba?

Bir arkadaş yazmış ya isterse "onurunuzu çok güzel kırabilir" işte aynen öyle özellikle polisler insanları tahrik etmeyi çok çok iyi bilirler ve olayda 3 kurşun ve ailesinin ölen kişinin karakteri hakkında söyledikleri kafada soru işaretleri doğuruyor.

Bu adam her önüne gelene silah çeken sürekli olay çıkaran bir tip olsa illaki karakola daha önce düşerdi ve şu an çarşaf çarşaf daha önce de şunu yapmış bunu yapmış diye haberleri düşerdi. Olayın kilit noktası tartışmanın sebebi ama onu ne yazık ki öğrenemeyeceğiz ve poliste kısa bir tutukluluktan sonra çıkıp terfi alacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik magandalığını savunmak gibi olmasın da bu videoyu ben başka yerimle mi izliyorum acaba? Müdür yardımcısı 12. saniyede silahını doğrultuyo 14. saniyede adamı vuruyo. Motorcunun Müdür yardımcısının silahla geldiğini gördüğünü bile sanmıyorum. Çünkü bu sırada beyaz gömlekli adamın bişeyler konuşuyor. Motorcunun silah doğrultmasını refleks olarak algıladım. Neyse olayın başı bilinmiyor ama sonu kötü bitmiş. Ayrıca Allah göstermesin ben birine sıkmayı kafaya koysam namluyu başka yere çevirip konuşmazdım. Tepki gösteren arkadaşlar olabilir ama acemice davranması birinin mezara birinin de hapse gitmesine neden olmuş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)