ii ???
çok İİ yaw![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
İİ dir İİ![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
cok guzel bı araba fotograflarda cok guzel..buarada bzm tanıdık galeride E46 3.30Xi war haberınz ola..4x4![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Çakma M3leri oldum olası sevmedim
Bu arabanin hic bir yerinde M3 yazmiyor. Vede M3 u toz bulutunda birakir bu araba.halilcakir Nickli Üyeden Alıntı
Motorda ne gibi modifikikasyonlar var aceba ? Bu arada zaten E46 3.30 motoru E36 M3 motorunun kısılmış hali değil miydi ? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
en son koydugum 2 resimde yazıo altta özellikler var komple motorda
ASA SKII Supercharger max boost 0,45 bar 360hp@5900rpm 0,60mph:5,4sn
soruna cvp olur heralde
3.30 2979 cc M3 3245 cc
1881 - 193∞
Çamurluktaki ızgaralar ve M3 CSL tamponunu yanlış gördüm galiba?Hı 1de bagaj spoyleri tabiki...Manimillion Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşın sölemek istediği arabanın biyerinde m3 yazıyo mı dio ki çakma diosun yani adam kendi çapında bişi yapmış insanlar m3 sansın istememiş yani anlamıyomusun ona bakarsan 106 ya 306 farı takıyolar 306 çakmasımı oluyo o zaman yani arkasına 306 yazmıyo bunu yapan insanlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)