Arabalarla İlgİlİ tİyolarimizi paylaŞalim

Konu: Arabalarla İlgİlİ tİyolarimizi paylaŞalim

1. SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SerkanYazgan. said:
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denedik birinin arabasında daha beter oldu
    Bende denedim clioda. Fardaki sarılığı ve oluşan katmanı aldı tabi macundan sonra pasta cila atmak gerekiyor.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

2. Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Faruk'S said:
    cooper aracımda farlarda solukluk vardı meguiar's far temizleyici sürüp ped ile bayağı ovaladım.temizledikten sonra açılma oldu ancak hala solukluk var.hatta özellikle far'ın birinde değişim yok denecek kadar az oldu.yanlış birşey mi yaptım acaba bilgisi olan var mı ?
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

3. Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Remon said:
    Alıntı Faruk'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cooper aracımda farlarda solukluk vardı meguiar's far temizleyici sürüp ped ile bayağı ovaladım.temizledikten sonra açılma oldu ancak hala solukluk var.hatta özellikle far'ın birinde değişim yok denecek kadar az oldu.yanlış birşey mi yaptım acaba bilgisi olan var mı ?
    Elinizle ovaladiginiz icin sonuc alamamis olabilirsin. Makine ile denemeni tavsiye ederim

4. e30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

e30 said:
    Cam buğusu için bulaşık deterjanını bir gazeteye sürün ve köpürmeyecek şekilde iç taraftan cama sürün.

5. Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Octane said:
    Turbolu araçları kapatmadan önce bir dakika bekleyin. Otomatik araçlarınızı hala geriye giderken d'ye almayın, komple dururken vites değiştirin. Soğuk motorla gazlamayın. Vw grubu araçlarınıza güncelleme yaptırmayın. Gerisi hiç önemli değil.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

6. D.Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

D.Demir said:
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyasız tampon,kapı bantları renklerinde beyazlaşma varsa fön veya ısıtıcı tabancayı yüzeyde gezdirerek eski rengine döndürebilirsiniz
    aracımın tamponu boyasız siyah plastik zamanla beyazlama yaptı bu dediğinizi uygulayabilirmiyim?

7. makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

makif84 said:
    http://youtu.be/UJ_EzFheACw
    Alıntı D.Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımın tamponu boyasız siyah plastik zamanla beyazlama yaptı bu dediğinizi uygulayabilirmiyim?
    Umarım videoyu yükleyebilşimdir.burda bir kısmını göstermişler

8. muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muratburunce said:
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbolu araçları kapatmadan önce bir dakika bekleyin. Otomatik araçlarınızı hala geriye giderken d'ye almayın, komple dururken vites değiştirin. Soğuk motorla gazlamayın. Vw grubu araçlarınıza güncelleme yaptırmayın. Gerisi hiç önemli değil.
    turbolu araçlarda ztn turbo timer oluyor süresini ayarlayıp aracı kapatıyorsun o kendi ayarlandığı süre boyunca aracı çalıştırıp stop ediyor...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

9. HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HONDA said:
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kışın soğuk havalarda kapı fitillerinin yapışıp donmaması için bebek pudrası sürmek
    ben antifiriz sürmüştüm kilit kısmıda dahil nasıl bir çözdüyse kilit takılı kaldı kapı kapanmadı soğuktan çok fazla uğraşamayıp öylece bırakmıştım duvara sıfır yanaşıp arada bir çıkıp çıkıp baktığımı hatırladım mesajınızı görünce.buzu çok güzel çözüyor buz tutmuyor ama kilit kısmına sürmeyin

10. Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sezgin said:
    Alıntı HONDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    coca colanın pas söktüğü videoyu izlemiştim ama deneme fırsatım olmadı egsozumu parlatacam bakalım işe yarar ise, aynı zamanda coca cola lastik parlatmaya da yarıyor ama uzun vadede lastikte çatlatma yapabiliyor

Konu icinde mesajinizi takipteyim. Egzos temizleme basarili olursa sizden bir uygulama anlatimi rica edecegim.

11. makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

makif84 said:
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu icinde mesajinizi takipteyim. Egzos temizleme basarili olursa sizden bir uygulama anlatimi rica edecegim.
    Belki işinize yarar
    https://www.youtube.com/watch?v=zMPMR4jlxkk

12. Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berkan said:
    sıcak / gazı kacmıs kolayı alıp vurucan süngerle bitti gitti
    1881 - 193

13. free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

free-hifi said:
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi arada cif ile aracı parlattıklarını görmüştüm ama sanırım boyası bitik araçlar için uygulanan bir sistem videoda bi galerici sanırım beyaz bi şahini cifliyodu deneyen varmı bilmem
    beyaz şahini bende ayda bir ciflerdim

14. Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sezgin said:
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıcak / gazı kacmıs kolayı alıp vurucan süngerle bitti gitti
    Ama arkadasi attigi videod bildigin asitli kolayi basiyor

15. Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çöllü said:
    Güzel Konu Takipteyim..

16. Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berkan said:
    Ama arkadasi attigi videod bildigin asitli kolayi basiyor
    söle bir kopurtup kapagını actınmıda asidi illaki kalıyor biyerde onu demek istedim
    1881 - 193

17. GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuneyOnur said:
    Alıntı e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam buğusu için bulaşık deterjanını bir gazeteye sürün ve köpürmeyecek şekilde iç taraftan cama sürün.
    Buğu yapan cam için kesinlikle bende prill tavsiye ediyorum.

18. HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HONDA said:
    tabi ki deneme fırsatı bulunca işe yararsa eğer önce-sonra fotosu atacağım..

19. free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

free-hifi said:
    PASLANMış radyatöre bor mu ne katıyorlar pası alsın diye bilgisi olan var mı