bence kesin demiyorum bu araç 93 gl iç döşemesi göğüsü bunu gösteriyor kesin bu ruhsattaki araç pert oldu bu kasaya motoru geçirdiler
Printable View
bence kesin demiyorum bu araç 93 gl iç döşemesi göğüsü bunu gösteriyor kesin bu ruhsattaki araç pert oldu bu kasaya motoru geçirdiler
Bence ruhsattaki bigilerle araç üzerindekileri bi karşılaştırmak lazım
frame pulunu çakmışlar zaten japonların orjinali benim koyduğum fotodaki gibi Toyota Motor Corporation diye yazar sabancı yazmaz :)
Esas belli olabilecek tek yer araçta görünen şase ile konsolun arkasındaki frame üzerinde yazan şase karşılaştırması, başka türlü anlaşılması imkansıza yakın bu işin.
debriyaj bilyasında sorun var ise debriyaja basınca sesi keser mi ?
prizdirek bilyası hareket halinde uğultu şeklinde gelir bunu söylüyor herkes ancak debriyaj bilyası bozuk ise de uğultu şeklinde ses yaparmı hareket halinde iken bile?
Ben yapar diye biliyorum.
Kimisi prizdirek bilyasi debriyaja basinca keser sesi diyor kimisi de debriyaja basinca ses kesilmez durur ya da yürür vaziyette olsa bile uğultu yapar diyor.
Prizdirek bilyasi sesi viteste ve araç yürür vaziyette iken gelmez mi?
sizce 1.6 xl ler nasıl.95 beygir sanırım.çekişten düşermi araç
merhaba efsane kasa ailesi...
aracım bu daha zevkli hale getirmek için fikirlerinize ihtiyacım var kafamda deli sorular . . .
**öncelikle spor filtre düşünüyorum aracımda brc nin regülatörlü tip önce benzinde çalışan 2000 devirden sonra gaza geçen lpg sistemi var verim açısından dolayısıyla filtre borusu filtre girişi yarıya kadar bantlı bu şekliyle spor filtrenin çekiş yada ses yönünden avantajı olmayacağını düşünüyorum öneriniz nedir?
**ikinci olarak orta susturucu iptali son susturucu oem kalacak (zırıltı spec) ya da başka öneriniz nedir?
**üçüncü olarak 4-2-1 headers düşünüyorum aracında kullanan var mı ne kadar avantaj sağlar
**dördüncü olarak sadece önlere 3,5 cm spor yay marka önerisi olan var mı
**son olarak elimde kormetalin gümüş renkli 5 kollu 4 adet jantı var renk değişikliği yapmayı düşünüyorum BORDO kasa rengine hangi renk jant yakışır ayrıca fren kaliperleri ve kampana ticari sarısı düşünüyorum
**ŞİMDİDEN DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM FİKİRLERİNİZİN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR. . .
ayrıca bu arada araç 1994 corolla xli 114 hp MADE IN JAPAN :)
güncel olsun
Merhabalar.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ae101 lerde atmosferik olarak olağan üstü beklentiler içine girmemenizi tavsiye ederim.
Naçizane kendimce fikirlerim Hava filtresinden beklentiniz ses mi performans mı önce onu bilmekte fayda var. Eğer sadece ses için hava filtresi kullanıyorum derseniz standart nalburda satılan pimaş borularla filtre kitinizi oluşturabilirsiniz. Eğer perf. Beklentiniz var ise kromdan filtre borularınızı oluşturup en iyi şekilde soğuk havayı alabilecek noktaya yerleştirmenizde fayda var. Kesinlikle ama kesinlikle orijinal filtre borusuyla performans filtrenin kullanımını tavsiye etmem hem performans olarak bir fayda sağlamaz. Hem de boru yalıtımlı olduğu için ses beklentinizde hayal kırıklığı yaşaybilirsiniz.
Egzoz sistemi olarak 51 lik düz boru kullanabilirsiniz. Fakat düz boru ile alt devirlerinizde kayıp üst devirlerinizde bir canlanma olacaktır. Eğer ben sürekli redline da dolaşmıyorum derseniz 51 lik düz boruya spor tüp susturucu eklemenizde fayda göreceksiniz. İyi bir ustanın elinden çıkmış 4-2-1 headersta mutlak suretle performans açısından size fayda sağlayacaktır.
Yay olarakta çakma yaylar haricinde Eibach – Voglant – H&R üçlüsünden biriyle huzuru bulursunuz .
Jant olarakta benim zevkim doğrultusunda ae101 de XXR 527 ve Work emotion cr kai modelleri çok ama çok yakışıklı durduğunu düşünüyorum.
Aramızda ae101 konusunda daha tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşacaktır.
Aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. :)
arkadaşlar bi abimde ae101 corolla döşeme kumaşı var orjinal.
ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Ae101'de en iyi filtre yalıtımı tom's ile aküyü bagaja alıp filtreyi motor ısısından izole etmektir.Harici pimaş v.b borularda çok çok fark yaratmıyor maalesef..
Hic bise olmaz sirali sistem varsa. Acik filtre patlatma olmaz. Performans beklentilerinjz cok ust duzeyde olmasin
Headers cok fark ediyor 51 lik boru ve orta tup susturucusi olmak sartiyla biraz daha gidiklamak isteyenler ince conta ve port polish birde beyin oldu mu tadindan yenmez