aynen 1,3 ön arka camlar elektrikli şoför kapısından hepsi kontrol ediliyor. yan aynalar da elektrik kontrollü. arkasında yazılar durmuyor malesef. bizde alalı yaklaşık 1 yıl oldu. babam yurtdışına gittiği için bana bıraktı bende öyle bi göz atınca neredeyse elektrikli ayna ve 4 cam otomatiği bulunan hiç bir 1,3 e rastlayamadım. aracın içi de diğer ae101 lerdeki gibi kumaşlara da benzetemedim. kumaş rengi kahverengi kadife gibi. torpido ve kapı panellerindeki plastik kısımlarda kahverengi. yarın gündüz foto çeker atarım. siz daha iyi biliyorsunuz illaki anlarsınızbende öürenmiş olurum nedir ne değildir.
evet şoför kapısından kontrol edilebiliyor. yarın gündüz foto çekip atıcam![]()
Dx modeli var corollanın aynen bahsettiğiniz özellikler var onda da ama 1,8 motor ve cift airbag klima abs vs ozellikleri var. ilginc boyle bir xe muhtemelen fabrikasi tarafindan özel istege gore eklenmistir bahsedilen ekstralar fotolari merakla bekliyorum
DX ler 1.8 usdm versiyon, bahsi geçen ile alakası yok. avrupada 1.3 olupta donanımlı olan araçlar var.
Kaputu açınca direksiyonun orada görünen şase damgasından EE10xL diye başlayan frame kodunu söylerseniz ben size net söyleyeyim
şunun aynısı olacak kaputu açınca karşınızda, orda yazanı bana söyleyin bunda E-AE101 olarak başlayan kısım..
![]()
buyrun beyler... bana ilanlardan farklı gelen/gördüğüm kısımların fotoğrafını çektim. yeni farkettim kapı panelleri de biraz farklı. özellikle arka kapı poanelleri, kolu dayamak için gayet rahat hissettiriyor. Ben hep BMW kullandığım için misal onun şase nosunu internetten girdiğimde üretim gününe kadar donanımında neler ıolduğunu önüme döken bir internet sayfası altyapısı varç acaba toyota da varmıdır fabrika çıkış donanımını gösteren bu tarzda bir sistem ? bu arada araç 280 binde hiç kazası yok. yalnız boya acaip kötü durumda çorak toprak gibi çatlamış artık güneş yanığındanmuhtemelen de toplamaya başlayabilirim babam yokken
![]()
Arac ToyotaSa Turkiye uretimi fakat dosemeler japon kasa 1.6 GLI dosemesi ilk sahibi degilseniz onceki sahipleri degistirmis olabilir
Camurluklarda sinyal varmi? Aracinizin ic dosemesi japon kasa ve Tr de ki 1.6 gl modellerinin dosemesi ile ayni.gli lerdeki dosemeler gibi degil cunku cam kumanda dugmeleri farkli sasirdim sonradan degistirilmemisse ilginc![]()
Stopların sinyalleri de koyu, japon GL GLi ler gibi.
Tam yandan da foto var mı acaba? Bir de bakabilir misin direksiyon altında billur havalandırma var mı? Eğer yanda sinyal yok ve o havalandırma da varsa bi ihtimal aklıma geliyor ki change olma olasılığı.
Kadran 1.3 kadrani japon kasalar 93-94 olarak var ve sadece XL var 1.3 lerde ya plaketi sonradan taktilar drsem motor 1.3 kafa karistirici ya 1.3 motor koyup plaketi taktilar yada araba change 1.6 GL kasaya 1.3 koydular
1.3 Lerde 3 kol direksiyonda yoktu sanırım ?
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
çamurluk sinyali yok, direksiyon altında da havalandırma mevcut değil. vay arkadaş neler cıktı neler![]()
xe lerde var 3 kol direksiyon
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)