Önemli olan onun cezaya dönüşmesi umarım güzelce işler.
Printable View
suruculer ıhbar yapmasın dıyor polıs o ıhbarı degerlendıremeyız kendıde suç işlemiş oluyor dedi. kolunuzu sağa getirin öyle çekin :)
İyi güzel de araç içinde telefon kullanımı hani yasaktı :) yasağı başka bir yasağı delerek mi ihbar ettirecekler :D
:) Tam olarak aklıma ilk gelen bu.
Mahkemelere ekstradan süper iş yükü biner bunu uygulayamazlar mümkün değil. Ben kabul etmem, elin herifinin neüdüğü belirsiz amaçla çekip yollayacağını nerden biliyorlar. Ucu çok açık bunun 10k ihbarın 3te 1i gerçekse öp başına koy. Bu memlekette bunun uygulanması nekadar kolay? Herbirini edsden kontrolmü edecekler?. Bukadarmı işsiz o polis götünün üzerinde oturup bütün gün edsmi inceleyecek? Bakiyim geçmişmi geçmemişmi, cıksın adam akıllı alanda uygulamasını yapsın ozaman.
Kaldırıma park eden yavşaklara cezai işlem uygulanıyordur umarım 2 tane attım dahada bir sürü elimde foto var.
emniyet şeridi kullanan herkesi şikayet edesim var!
ama devlete vergi, ceza, harç, pul vs ödememek ve ödetmemek için kimseyi görüntülemiyorum!
bu şerefsizler instagram, appsler ve şimdide bu tip uygulamalarla vatandaşın cebine daha ne kadar çok elimizi sokabiliriz diye yeni çalışmalar peşinde!
neredeyse gideri olmayan tek gelir trafik cezalarıdır ve son yıllarda trafik cezalarının artmasından cezalı hareket kapsamına alınan bir çok yeni ceza türemiş durumda ve bunlar asla toplum bilincini geliştirmek için yapılmıyor bence ve bu nedenle millet saraylarda saltanat sürecek diye kimsenin cebine elimi sokmam ve sizlerde kullanmayın bu tarz programları!
Hepimiz bu ülkenin müşterisi gibi her hizmete para ödeyerek yaşarken, devlette kendi kontrolünü kendi sağlasın! bu tarz yandaş yavşakları da zengin etmeyin derim ben ;)
sinirlendim anlamsız, yazdıklarımda biraz şifreli gibi olmuş ama eksik imlaları siz tamamlayın lütfen :)
Mobese, EDS ile falan doğrulayacaklarsa ihbarları, işlerini doğru dürüst yapıp kendileri mobese, EDS'den cezaları yollasınlar............
Kaldırımı park yeri olarak kullanan iki aracı fotoğraf, adres, plaka, tarih, saat olarak mesaj attım, Teşekkürler yazdılar. Herhalde yeterli bu şekilde ceza yazılması için. Çok güzel oldu bu uygulama. Sırf bunun için arabaya kamera taktırıcam.
Ben fotograf attim cumartesi gunu, emniyet seridi ihlali icin.Dun geri donus yaptilar. Sikayetiniz degerlendirmeye alinmistir diye.
Yer
Saat
Plaka
Suc
Seklinde bi acik mesaj yazdim. Heralde ceza yazilmistir.
Bizim toplum, ahlaki olarak gerekli şeyleri içselleştiremedigi için 'iyi çocuk olma' egilimine girer, ve bu uygulama cidden uygulanırsa,çok caydırıcı olur..