güzel uygulama inş sürekli kullanılır. şoför olarak değilde yan koltuktan gibi çekeriz resmi yada videoyu
birde makas atan nasıl anlaşılcak demişsiniz. sinyal verip geçen adam genelde kılı kılına geçmiyorki
Daha oncedende boyle birsey yokmuydu zaten yoksa benmi tanlis hatirliyorum? Twitter, facebook, mail adresine gonderin gibi birseyler vardi sanki.
E5 eds kamerasi kurdular , herkes tapagaz devam ediyor. Ilk once onlari devreye koysalardi.
Hayalindeki aracı alamayınca yolda gördüğü spor araçları, şerit değiştirirken yakalıp makas atıyor diye ihbar edeceklere selam olsun![]()
Vardi ama dogrudan bir hat degildi. Mail olarak atiyorduk, sonra gelen cevap; fotograflar delil sayilamadigindan cezai islem uygulanamamaktadir.
Hem kendileri projeyi ortaya atmislardi zamaninda, hemde kendileri uygulayamamisti
Bu seferki biraz daha prof. Duruyor, umarim sureklilik ve sonuc saglar.
sacmalık zaten mal emniyet trafikteki insanlara aptal muamelesi yapıyor , salak kadının biri cıkacak simdi whatsaptan resim yollıyayım derken sagındaki solundaki arabaya vurucak ya da telefonla oynayarak giden adamı biri durdursa eminiyete resim atıyorum diyecek vs. vs. yarın bunu deneyeyim motorlu trafik gördügümde telefonu cıkarıcam zaten kafayı cevirip hemen bakarlar arabanın içine , emniyete resim yolluyorum diyince ne dicekler bakalım.
Ben de tam konu açacaktım, çok güzel bir uygulama olmuş, duygularımıza tercüman olmuş.
Biz sıramızı beklerken emniyet şeridinden hak gaspı yapan şerefsizlerden bıkmıştım. Hele ki; bulunduğum şeridin, o emniyet şeridinden gidenler ilerde girdiği için durduğunu görmek krizlere, küfür, kıyamete sebep oluyordu. Bu yüzden onlarca da fotoğraf çekmiş ve tarih, saat, yer bilgisiyle İEM 'ne mail atmıştım ama başka bir konuda da dediğim gibi "tespit yetkili personel tarafından yapılmadığı için cezai işlem uygulanamamaktadır" diye cevap gelmişti.
Şimdi ise İst.Trf.Dntl.Şb.Md. özellikle bu iş için 2 tane hat tahsis etmiş ve sistemlerine entegre etmişler.
Çektiğiniz fotoğraf ya da videoları WhatsApp yoluyla, tarih, saat ve konum bildirerek yolladığınızda ihlal teyit edilip işlem yapılıyor.
Makası da video ile tespit edeceksiniz.
Siz tabiki çekim yapmayın, araç kullanırken yasak !yanınızda oturan kişi yapsın !!!
Şahsen sevindim çünkü daha bu sabahtan kendini belli etti. Her sabah geneleve dönen, Maltepe Honda bayiinin karşısındaki emniyet şeridi bomboştu![]()
O zaman uyuz olduğum arabayı emniyet şeridine güzelce fatoşlayıp watsaptan gönderim. Onlarda bu resme bakıp ceza gönderecek öyle mi
Bu sahtekarlığın önlemini düşündülerse güzel uygulama.
E dedim ya ; tarih, saat, konum bildiriminizden sonra teyit edip cezai işlemi uygulayacaklar diye.
Siz shopu yaptınız, o saatte o konuma en yakın eds 'den baktılar o araç o güzergahta değil..! Bence sahtecilikten ve birimleri gereksiz meşgulden siz ceza yersiniz.![]()
Bence anında kontrol edemezler, binlerce foto geliyodur onlara. Benim attığım resmi en iyi ihtimalle 1 hafta sonra araştırırlar.
Resmi gönderdiğiniz tarih aralığında o güzergahtaki kameralardan tespit etmiyolarsa yazmıyorlar ceza.
Gölcük yolunda önümde adam açmış sis farını kör olacağım nerdeyse attım ihbara sonra aradım. Dönüş yaptılar "güzargahta böyle bir araca rastlanmadı" diye
o gün bu gün atmıyorum ihbar'a foto.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
mobil uygulama vardı kaç kere engelli yerine park adres vs ,emniyet şeridi ihlali göndermeme rağmen hep ret maili geldi.Bundan da bir cacık olacağını sanmıyorum.Ha bir kere baktım polis ekibi var daldım önüne 40-50 tane fotoğraflı plaka verdim.Tek tek yazdı, umarım sahiplerine ulaşmıştır![]()
Bi cacık olacağı yok. Ben mesela birine kılım babayiğit bi şopla oturturum emniyet seridine. Baksana olan arabaya öyle araç o güzergahta yoktu demişler. Olmayana var demeyecekleri ne ***** ?
Troll değilse galiba gerçekten işe yarıyor
https://www.facebook.com/gulsah.dlr/...59?pnref=story
Bi dvr kamera bağlayıp en sağ şeritte pusuya yatmak lazım![]()
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)