User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu araba alınır mı? 2001 Polo 1.4 Higline

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim 6n2 kasa poloya 2 sene bındım gayet guzel aractır arac hıghlıne donanım 1.4 16v 100hp gucundedır cıft egzantırıktır hava flıtresı ıle cok guzel ses elde edersın donanımı gayet guzeldır sunroof dıjıtal klıma yagmur sensoru dort dısc fren felan felan kesınlıkle memnun kalırsın bende hıc arıza vermedı 90 dan 140 bıne kadar bındım parcaları ucuz kıslık lastıklerle 223 km hıza cıktım dıjıtal klıma da bu ozellıkler acılıp bakılabılyıordu

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim 6n2 kasa poloya 2 sene bındım gayet guzel aractır arac hıghlıne donanım 1.4 16v 100hp gucundedır cıft egzantırıktır hava flıtresı ıle cok guzel ses elde edersın donanımı gayet guzeldır sunroof dıjıtal klıma yagmur sensoru dort dısc fren felan felan kesınlıkle memnun kalırsın bende hıc arıza vermedı 90 dan 140 bıne kadar bındım parcaları ucuz kıslık lastıklerle 223 km hıza cıktım dıjıtal klıma da bu ozellıkler acılıp bakılabılyıordu
    Tek kapıları var mı bu motorun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam peki bu araca ne diyorsun boya ve km si sıkıntı çıkarırmı bana.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam arac 14 yasinda . Boyasina takilacak insanla zaten alisveris yapma.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı surhaysaydam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam peki bu araca ne diyorsun boya ve km si sıkıntı çıkarırmı bana.
    km sı yuksek baska ılanlara bak derım ama kesınlıkle 6n2 kasa polo hıghlıne al derım hıc pısman olmazsın ben lpg lı kullanıyordum gayet serı ve az yakıyordu

Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek kapıları var mı bu motorun ?
    fatıh var tek kapısı aynı motor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al diyende var alma diyende iyice kararsız kaldım en iyisi bu hafta gidip motor ve değişen durumuna baktırıp onlarda sorun çıkmazsa almayı düşünüyorum. Önemli olan zaten motoru değilmi? poloların çoğunda renk solması güneş yanığı vs. oluyor çünkü

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç yerine İstanbul'dan şu araca da bakabilirsin sahibi boyasız olduğunu yazmış ayrıca km çok daha düşük ona göre http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28246407/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abilerim bide şu araç var bu comfortline modeli bakıp bana bir fikir verirseniz çok iyi olur http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3620203/detay/

ayrıca highline olan aracında sahibinden linki bu ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3620203/detay/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abilerim bide şu araç var bu comfortline modeli bakıp bana bir fikir verirseniz çok iyi olur http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3620203/detay/

ayrıca highline olan aracında sahibinden linki bu ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3620203/detay/
    ikiside aynı link olmuş highline modelin linkide bu ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6112732/detay/

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden 5 yaş daha yeni 206 ya da corsa'ya binmek varken 2000 model polo?

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam emin değilim ama comfortline diye koyulan ilandaki polo trendline tampondaki ve kapıdaki çıtalar araçla aynı renk oluyor comfortlinelarda. Arabaya baktırırken özellikle boğaz kelebeğini iyi kontrol ettir bu arabalarda genelde sorun çıkar boğaz kelebeğinde. Onun dışında çok sağlam ve rahat araba. Yaklaşık 1 sene comfortline ını kullandım ben yakıtından ve rahatlığından memnundum gayet. İlanın eklediğin diğer gri highline olan araba dediği gibiyse eğer mantıklı bence fiyatta biraz pazarlık yapıp al. Ben şubat ayında 5 parça boyalı comfortline tam hatırlamıyorum ama 150 bin lerdeydi km 18500 e sattım renkte griydi fiyatını ona göre hesap et işte kardeşim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam emin değilim ama comfortline diye koyulan ilandaki polo trendline tampondaki ve kapıdaki çıtalar araçla aynı renk oluyor comfortlinelarda. Arabaya baktırırken özellikle boğaz kelebeğini iyi kontrol ettir bu arabalarda genelde sorun çıkar boğaz kelebeğinde. Onun dışında çok sağlam ve rahat araba. Yaklaşık 1 sene comfortline ını kullandım ben yakıtından ve rahatlığından memnundum gayet. İlanın eklediğin diğer gri highline olan araba dediği gibiyse eğer mantıklı bence fiyatta biraz pazarlık yapıp al. Ben şubat ayında 5 parça boyalı comfortline tam hatırlamıyorum ama 150 bin lerdeydi km 18500 e sattım renkte griydi fiyatını ona göre hesap et işte kardeşim.
    hocam yanlış arabaya baktınız sanırım highline olanın linki bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6112732/detay/
    aracın durumunuda konunun başında belirtmiştim karar veremedim kmsi 240 bin ve komple boyalı comfortline olanda ise belt altı boya var ama km 120 binde yani yarı yarıya, ayrıca renginin beyaz olmasından dolayı daha iyi gibi duruyor.
    Highline modelinin daha özellikli olmasıda kararsız bıraktı beni

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam yanlış arabaya baktınız sanırım highline olanın linki bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6112732/detay/
    aracın durumunuda konunun başında belirtmiştim karar veremedim kmsi 240 bin ve komple boyalı comfortline olanda ise belt altı boya var ama km 120 binde yani yarı yarıya, ayrıca renginin beyaz olmasından dolayı daha iyi gibi duruyor.
    Highline modelinin daha özellikli olmasıda kararsız bıraktı beni
    Pardon ben yukarıdaki verilen linkteki arabayla karıştırmışım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28246407/detay

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşım iki hafta önce 2009 model 1.4 peugeot 206 yı 20.500'e aldı.Kilometresi 80.000 filan.Mersinden aldı. 15 yaşında 240.000 de olan bir arabaya ne kadar temiz olsada o parayı vermek akıl karı değil.Hem bineceğim de diyorsun. Daha mantıklı düşünüp hem az yakan hem de daha az yorgun arabalara yönelsen iyi edersin kardeş.Böylece satarken de üzülmezsin.
    Nadide şeyler değerlidir.

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlla polo olmak zorundami bende vag grubunu seviyorum fakat o ilandaki araci alma bence ibiza alabilirsin o paraya 206 alirsin ekonomik olmaz ama fr7 megane coupe alirsin

typeRace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 da 1,4 trendline vardı sorunsuz bindim..100k km de 12 ye satmıştım o zamanın parası.. higline çok daha donanımlı ama sırf vw arması var diye 250k daki araba alınmaz..üstünede komple boyalı diyorsun..higline güzel ama fiyat km boya orantısı kötü.. daha güncel modellere bak derim.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda bir tane var 14 liraya satilik. En azindan cebinde paran kalir bi bak istersen. Satilik otomobiller kisminda.
    Araç benim. Uyguna da vericem 1-2 aciliyeti olmayan kaporta masrafı var onları da düşerim. İstersen görüşelim. Yakıtı filan çok ekonomik. Tüm ağır bakımları yapılmış durumda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç benim. Uyguna da vericem 1-2 aciliyeti olmayan kaporta masrafı var onları da düşerim. İstersen görüşelim. Yakıtı filan çok ekonomik. Tüm ağır bakımları yapılmış durumda.
    sağolun hocam 6n2 kasa düşünüyorum ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tanıdık bir usta arabanın önden resmine bakıp bu araç önden büyük kazalı bence dedi. Anlayan abilerim bir bakıp yorumlayabilirmi acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)