Nası güzel bişey bunlar ya! ama şu kalın kalın disk gözükmeyen jantları nasıl beyeniyorlar anlamadım.!
Nası güzel bişey bunlar ya! ama şu kalın kalın disk gözükmeyen jantları nasıl beyeniyorlar anlamadım.!
M3 ve M4'ler başka tabi ama o E38'i görünce durup,tekrar tekrar baktımBasık bir E38'i çoğa araca değişmem..
Elinize sağlık,gözlerimiz bayram etti..
ne varsa şu yabancılarda var valla. eline sağlık hocam gitmiş kadar olduk
Değil 8 saat yol 24 saat bile yol gidilir bu buluşma içinYüzlerce aracın içinde sadece 2 tane mi E21 vardı
![]()
bence yaşanan bütün sıkıntıya değmiştir. İşten geldim bu saatte foto.lara bakarken bütün yorgunluğum gitti![]()
Abi whatsapp da bahsettiginde bile böylesini hayal etmemiştim.. Eline saglık, mest olduk.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
abi eline sağlık, onca fotoyu çek, yükle, paylaş, uğraştırıcı bayağı, teşekkürler,
E36 hastalığım var ancak E30 M3'ler gerçekten işin sonu
ayrıca gri E46 ve M4 çok yakışıklılar, aslında hepside çok güzeller![]()
Tarz ve yaşamak budur. Hepsi gece gece uyku kaçıran cinstenPaylaşım için teşekkürler
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Keşke buralarda da böyle fest yapılsa ellerinize sağlık.
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
yurddışında tüm arc markalarına iy bakıyolar ekonomik rahatlıktanmıdır nedir,,trde katliamda 1 numara hangi marka olursa olsun,çiçek gibi arabalar ,,bunlar burdaki apaçilerin eline gecse varya rampa da bilem yan yan gider arabanın canını alırlar
Aslinda mekanik olarak araca bakmak burada cok zor. Tamam imkan var, parcalari ucuza alma sansin var ama o aldigin parcalari kendin takamiyorsan iscilik saat ucreti ~$80 odemek ZorundasinSicak iklimlerin oldugu yerler haric zaten yollar berbat, otobanlar idare eder ama sehir icleri rezalet. Ben modifiyeli aracimla kesinlikle ise gidip gelemiyorum ( cift yon ~ 100km ) yollarin kotulugunden. Gunluk kullanim icin corollam var 335 imi izinli oldugum gunlerde yada fun icin kullaniyorumki modifiyeli arac sahipleride zaten benim yaptigim gibi yapiyor. Hepsi degil tabiki ama genelinin ikinci yada ucuncu araclari bunlar.
Çok fena her araç birbirinden güzel hangisini beğeneceğimi şaşırdımne güzel bir imkan keşke biz de gezebilsek
![]()
Fotoğraf paylaşımları için teşekkürler.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)