geçmiş olsun.
pasta cila ile biraz olsun düzelicektir ama gözükür.
forumda ist.da ikamet eden detailingci arkadaşlar var, sanırım bu çiziği hallederler, geçmiş olsun ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
yeryuzunde bircok hayvanin nesli tukendi
fakat bu o.. cocuklarinin nesli tukenmiyor!
discovery channel bir program yapmazmi acaba
o kadar kopek baliklarina dizi cekiyorlar
bunlarida arastirsinlar?
"O...cocuklari haftasi"
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Lakin ben anlamam bu işlerden İstanbul'da anlayan veya yardımcı olabilecek bir arkadaş bir dükkan varsa tanıdık bildik işçiliğine güvenilen. Beni oraya yönlendirin. Maslak'ta MTC (Magic Touch Center) var diyorlar. Orası nasıl bilen var mı halledebilirlermi sizce bu işi.
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
forumda konusu da olan Salih Abi var bunun gibi benzer çiziklerde uygulamaları var Tokyo garage isminde Ümraniyede olması lazım isterseniz bir görüşün.
Geçmiş olsun, bu tarz şeyleri bazen bisikletle gezen küçük çocuklar da yapıyor farketmezden, takılıp düşerken fren kolu çiziyor. Başıma geldi oradan biliyorum.
Çok dert edilecek birşey değil gibi, bu tarz çizikler güzel uygulamayla geçiyor youtube'da da araştırabilirsiniz..
konu dışı ama sanırım o çizik bilinçli yapılmış bir şey değil.. bir şey geçerken sürtmüş .. benim eski arabayada pizza getiren arkadaş motoruyla sürtmüşdü kapıya yiğenin arabayada kağıt toplayan arkadaşların çektiği o tekerlekli şey adı herneyse o sürtmüşdü .. geçmiş olsun büyük şehirlerde bu tip şeyler istesekde istemesekde oluyor..
auto king sanırım o işi halleder maslakda..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Biz arabada gamze oluşmasın diye avm girişinden en uzak yere çekelim, cila atıcaz diye bi tarafımızdan ter aksın, sen gel saniyede harca.
Geçmiş olsun. Derin çizikleri olan siyah Golf 6 vardı onu da iyi yapmışlardı ama tam hatırlayamadım konuyu
yahu bunlar katıksız ****** cocugu... ınsanı arabadan sogutuyolar. sürtüp kaçanlan çizenler allah belalarını versin. allah başlarına öyle bişi versinki parasıyla yaptıramasın... bende beddua ediyorum çünkü başıma geldi benimde.
bu çizik düzgün detailinçi rutuşla halleder salihte halleder.
antalyada park halınde bızımde kaputu adam anahtarla çizmiş cayır cayır gosterdım illa boyanması gerekiyormuş bende yaptırmadım
2.5 aylık araba nasıl 0 oluyosa artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)