İnsanlar ölüyor ve biz ve devletimiz ne yapıyoruz ?
Yazıp yazıp siliyorum
Bu çocuğun vebali kimin abi kimin
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
foto cok üzücü... bide fotolanmayanlar var onları da düşününce durum cok kötü
yanlz biz bu insanları ulkemıze kabul etmişiz burayıda beğenmeyip avrupaya gitme hırsı nedir abi? Devlet ne yapar bunları sahilden gitmesini belki önler ama hangi birisine yetişsinler diyede düşünüyorum.
belki dört dörtlük bi ülke değilizde neden bu kadar zulümden kaçtıktan sonra burada barınmayıp avrupaya gitme hırsı?
bu adamları kandıranlarda ülkedeki teröristlerin farklı boyutudur once bir iki tanesine sağlam cezalar verilmeli ben insan kaçakçılığından yakalanan ibretlik bi adam hatırlamıyorm hafızamda yok böyle bi haber acaba ben mi unutuyorum.
Suriyeli buluyo bu adamları bizimkiler neden bulup gerekeni yapmıyor diye düşünüyorum...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hani yanlış anlamayında bu sadece objektflere yansıyanı sadece,,nerdeyse hergünn mülteci bogulmaları yaşanıyo ,,kim bilir kaç çoçuk anneleri vs hayatlarını kaybediyo,tabi bu olaylar fotolara yansımadıgından etkilenmiyoz ,
insanin gerçekten içi garip oluyor. Soğuk bi titreme geliyor. çok yazık. vay halimize !
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)