banada sataman elinde kalır demişlerdi ,,satmak için almadıgmı 7 sene sonra ögrendiler,,aracı görüpte satıyosan alıyım diyenlerde haric,,parcası çokta para yok sen paradan heber ver,,ha bu araba küçük yerlerde sıkıntı olurmu olur,,izmir ankara istanbulda yedek parca çok,
Komple s2000 mavisine yeni boyandi spoon jant mugen egzos kule gergisi simota filitre kiti hafif volan crx 3-4 Dişli short shift jdm oem stop far sinyal jdm sis klimali omp direksiyon vites topuzu isotto pedal takımı vs vs
LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...
Eg yada EK için Sohc Turbo Projesine Ayaklanmıştım, Boş Kasalara İstedikleri Paraları Görünce Bunu Boş Kasa Olarak Alıp Swapladık.. Stock Motorla Vtec Açmadanki Hali Bile Günlük Kullanımda Tatminkardı.. Turbolamadan Atmosferik Yükleyelim Komple Boşaltalım İçini Derken Benim Evlilik Mevzuum Çıktı.. Sonra İntegra Type-R ve Ep3 Type-R Geçince Elime Bu Otoparkta Yatar Oldu..Sadece Aileyle Binmeye Araç İhtiyacından Böylece Satıyorum.. Bakalım Biraz Daha Satılmazsa Atmosferik Yüklemeyi Düşünüyorum..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
konunun sadece ilk sayfasını okudum milelt hangi kafayla temiz e30 yazmış acaba?
varsa eşe dosta gidecek modfiyeye açık(!) [3.18 is, 320 ve üstü] bana önersinler yarın gidip alayım..
15bin liralık araca 15 bin lira göm kafasıyla da kimse yazmasın lütfen..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Sanayide dolasmalik e30,ucamasada eg civic ex,az tipsiz ama en olabiliritesi olan mk1 saxo vts,yada km yuksek ama idare eder mk3 (yanlis olabilir) 2.0 golf gti diyebilirim,simdiden hayirli olsun
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Peugeot 206 tavsiye ederim.Ben modifiye edemiyorum bari siz edin 😁
Corsa C 1.8GSI fiyatını düşürebilirsen alır biraz toparlarsın düzgün bir araçsa tabi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20140758/detay
Ve ya arkadaşların dediği gibi Peugeot 206 XS-RollandGarros-Quicksilver v.s bunlara bakabilirsin.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Kankacım, Rover'ı aldım alalı hiç rolling yapmadım ki, kadranı da sadece İstanbul'a gidip gelirken otobanda devirdim, biliyosunonun haricinde de yaptığım en büyük olay yolda denk geldiğim S80 T6'yı madara etmek oldu, onda da video çekmek aklıma bile gelmedi, anlık gelişti olay. S80'ci de en son üstüme kırmıştı gerçi
![]()
öyle işte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)