Anlaşmalı Olduğun Firmalardan Temin Ediyorum Hepsini Kendi Bünyemde Bulundurmam İmkansız
20 Watt'a Kadar Ellerinde Olduğunu Biliyorum..![]()
Anlaşmalı Olduğun Firmalardan Temin Ediyorum Hepsini Kendi Bünyemde Bulundurmam İmkansız
20 Watt'a Kadar Ellerinde Olduğunu Biliyorum..![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Ben Şunu Anladım ki, İnsanları Memnun Etmek İmkansız.. Sen Blues Çalarsın, Ordan Bi Dayı Çıkar Gelir "Bizim Gençliğimizde Çalardı Bunlardan Bi Twist Çal" der sen Twist ne lan die apışıp kalırsın![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Fiyatı Kim Uygun Verirse OnunlaOrganizer'den FlapTour'a, Redline'dan Sesci Zafer'e Kadar Uygun Fiyat Hangisi Verdiyse
![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Canlı Müzik'den ÇekersinDj'e de Allah Sabır Versin
![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
vallah düğünden çok bir beklenti olmaması lazım 3 sene önce kuzenimin düğünü romantik slayt fotoğraf gösterisiyle başladı yabancı müzik eşliğinde düğünden çok önce dans dersleri alarak hazırladıkları koreografi eşliğinde danslardan sonra finalde zavallı kuzenim ankaranın bağlarıyla kopuyodu![]()
ama cafe tarzı bir mekanda gitar veya keman eşliğinde slow ama uyku getirmeyen bir müzik hoş olur mesela izmitte bir mekan var okadar iç geçirici söylüyo ki solisti ne zaman geçsem önünden uyuyan birileri mutlaka var![]()
İstersen TÜSİAD'ın Lordlar Kamarası'na verdiği kokteyli düzenle, mekanda rakı varsa Ankara'nın Bağları kaçınılmaz sondur.
Ha, kendi düğünümüzde yemişim dedik, Time'ın (Pink Floyd - DSOM) giriş kısmı ile girdik salona, milletin ağzı açık kaldı.
Programın sonrasını da o giriş belirledi.
Videoyu İzle Sadece.. Düğün Adamın Aklını Alır Affetmez![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)