Evet vakit geldi dayandı kapıya kısmetse haftaya bu gün çıkıyoruz yola![]()
Eveet gün geldi çattı bu gece yola çıkıyoruz hayırlısı ile arkadaşlar.Cumartesi günü aracın komple bakımlarını tazelettim. Yeni olan balataları fren hidroliğine varana kadar komple Arnavutköy Renault servisinde sıfırlattım, ön takım kontrolü, yağ bakımı vs derken aracı yola hazır hale getirdik. Araç ve kar lastiklerimiz için sponsor olan Arnavutköy Renault ve Genel müdürü Umut Avcı kardeşime burdan teşekkürlerimi sunuyorum
Sağ olsunlar 2 cotech, 2 mekanik ustası ile pit stop yaptı araç.
Araç için yanımıza aldığımız extra malzemeler ise, 2 adet kar lastiği, 1 adet stepne, yangın tüpü, ilk yardım seti tertibatı, kürek, çeki halatı, 2 tane yedek mazot deposu 5lt lik, akü şarj kablosu, çekiç, cırcır, takım taklavat vs, yedek 5-30 yağ antifirz vs., onlar haricinde de kamp için kamp malzemeleri, ateş jel, tulum, mat, pala vs. Bakalım hayırlısı ile gider geliriz inşallah..
İzleyeceğimiz rota ise aşağıdaki gibi. Mümkün olduğunca bu konuyu, başımıza gelenleri fotoğraf ve videolar ile aktarmaya çalışacağım. Çok daha yakından takip etmek isteyenler instagram hesabıma bakabilir. https://instagram.com/tufanakkas/ İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
![]()
Tufan has no limits.
TUFİ dolardan vurdun parayı Gürcistanda yemeye gidiyon çakal seni
Hadi kardeşim güle güle git güle güle gel bol foto bekliyoruz.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
hayırlı yolculuklar yoldan resımler beklıyoruz an ve an takıpteyızkazasız belasız gidip gelin inşallah
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize. İnşallah kazasız belasız güzel bir yolculuk geçiririz. Tekrardan çok teşekkürler konuyu mümkün olduğunca güncel tutmaya çalışacağım.![]()
@baran
Mutluluk dolar satıp yemektirEyvallah hacım sağolasın
![]()
@sasuta
Valla hacım aynen güzel olurdu bize kampta bıçakla soda açacak adam lazım![]()
Biz bi tecrübe edelim bir dahakine hep beraber gideriz artık ayarlarsın kendini.
Veee hazırız.. saat 3:30' da yolculuk başlıyor. Şimdi biraz uyuyup dinlenelim.![]()
![]()
Tufan has no limits.
şimdiden iyi yolculuklar allah kaza bela vermesin..
inşallah keyifli geçer.
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sabah 3:30' da çıktık yola samsun kayadibi restoranda tatlı ikmali yapıp biraz dinlenelim dedik. Yol gayet sorunsuz geçiyor şuan için atmosfer gayet sıcak.İstanbulda yağmur varmış biz burada tişört şort ile dolaşıyoruz
Buradan sonra ki plan ilk etap olan trabzona ulaşıp, sürmene vs yerlerini gezip gözümüzün kestiği bir dağ yada yaylada kamp kurup geceyi geçirmek sabahında ise rize' ye doğru yola çıkacağız oradan da kısmetse batum..
@gokhan
Batu'nunda sana selamı var hacı![]()
![]()
Tufan has no limits.
Teşekkürler. Trabzona varabildik sonunda önce aç karnımızı doyuralım dedik. Şuan karnı aç olan arkadaşlar küfür etmesin lütfen ama bu güzelliği görmeniz lazım![]()
Birazdan sümela taraflarına çıkıp kamp için alan bakacağız. Yırtıcı hayvanlardan uzak bir yer olursa iyi olacak bizim için.Maşallahlarınızı esirgemeyiniz. Trabzondan sevgilerle.
![]()
Tufan has no limits.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)