User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Kibrisa araba İle gİtmek

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara olduğu için hızlı olmuş işlem. Ankara dışındaki illerdekiler 7 güne kadar beklemek zorunda kalıyor. Benimki işim için olmasına rağmen 6 günde gelmişti. ***** belgeler burada toplanıyor, oraya gidiyor, onay basım vs. işlemi sonrası tekrar o ile gidiyor. Ama başvuru ankara olunca sizinki hızlı olmuş =)
    Ankara dışındakiler kargolama sürelerini eklerlerse tahmini sonuç çıkar. Yaklaşık 1 hafta sürüyor işte dediğin gibi. Çok acil almak isteyen sabah 9'da ankara emniyete gelip akşam 17 gibi gölbaşından teslim alabilir yada akşam 16 gibi emniyete gidip ertesi gün sabah 10'da alabilir.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara olduğu için hızlı olmuş işlem. Ankara dışındaki illerdekiler 7 güne kadar beklemek zorunda kalıyor. Benimki işim için olmasına rağmen 6 günde gelmişti. ***** belgeler burada toplanıyor, oraya gidiyor, onay basım vs. işlemi sonrası tekrar o ile gidiyor. Ama başvuru ankara olunca sizinki hızlı olmuş =)
    aynen aşağı yukarı bende bu kadar duydumdu bekleme süresini
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O video nedir yaa gerilim filmi gibi yerde hareketsiz yatanlar çöp kovasinin basinda nöbet tutanlar. Kuyudan uzun saçlı kız çıkacak diye bekledim. Yok mu bunun vip gidişi ?
    vip girişi olsa ne yazar oğlum kusanlar dahamı elit kusuyo arabada yatacaz işte anca vip o olur
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara dışındakiler kargolama sürelerini eklerlerse tahmini sonuç çıkar. Yaklaşık 1 hafta sürüyor işte dediğin gibi. Çok acil almak isteyen sabah 9'da ankara emniyete gelip akşam 17 gibi gölbaşından teslim alabilir yada akşam 16 gibi emniyete gidip ertesi gün sabah 10'da alabilir.
    Çok sıkışırsam ankarada tanıdıklardan rica edicem artık
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıbrısa gerçekten okul için gittiğine inanılımmı şimdi mertcan
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıbrısa gerçekten okul için gittiğine inanılımmı şimdi mertcan
    Babam bile inanmıyo sizin inanmanızı beklemiyorum
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı kargoyla yolla sen uçakla git. Paranla rezil oluyorsun o ne lan oyle

Phenomenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene kaldım arabada götürdüm araba sahibiyle giriyorsunuz veya vekalet vererekde olabilir pasaport şart araba sokmak için
    yandaki kişi için gerek yok pasaporta giriyorsunuz çart çurt para istiyorlar benım arabayı götürmem 2 yıl önce 600 tl gitmişti giriyorsun arabayla çok kalcaksan arabanın ağırlığına göre senden para istiyorlar
    bir sure sonra ne kadar tam bilmiyorum benden 1000 tl cıvari birşey istemişlerdi araç chevrolet cruze
    Never Back Down

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Phenomenal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene kaldım arabada götürdüm araba sahibiyle giriyorsunuz veya vekalet vererekde olabilir pasaport şart araba sokmak için
    yandaki kişi için gerek yok pasaporta giriyorsunuz çart çurt para istiyorlar benım arabayı götürmem 2 yıl önce 600 tl gitmişti giriyorsun arabayla çok kalcaksan arabanın ağırlığına göre senden para istiyorlar
    bir sure sonra ne kadar tam bilmiyorum benden 1000 tl cıvari birşey istemişlerdi araç chevrolet cruze
    bunu daha giriştemi istiyolar oturma iznimi aldıktan sonra istemeleri lazım aslında bana çok fena patlıcak oturma iznimi almadan da kıbrsıtan arabada alamıyorum kalıcağım yer okulada uzak arabada lazım fena kaçıcak anlaşılan 1000 lira sigorta falan dahilmi

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Girer girmez sadece bilet parasi incik boncuk vergiler ve sigorta yapacaksin sigorta ile 500-550 civari tutar tas catlasin sonra 1 ay gecmeden lefkosada sanayi bolgesindeki gumruk dairesinden aracin trdeki mtv sinin yatmis oldugu makbuz ile (sakin atma onu yaninda getir) bas vuracaksin kktc ehliyeti ve ogrenci belgesi ve pasaport ile yanlis hatirlamiyorsam ocaga kadar sari kagitini ucretsiz uzatiyorlar,ocaktan sonra cikmaz isen o zaman seyru sefer verirsin gir cik yapmak daha hesapliya gelir min 1000 tl cikartirlar, bu arada dip not ehliye hemen al 1 ay tr ehliyeti ile kullanma olayi ogrenci ve calisan icin gecerli degil ev arkadasim kaza yapti ceza yedi ve hasari sigorta karsilamadi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı alpeRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Girer girmez sadece bilet parasi incik boncuk vergiler ve sigorta yapacaksin sigorta ile 500-550 civari tutar tas catlasin sonra 1 ay gecmeden lefkosada sanayi bolgesindeki gumruk dairesinden aracin trdeki mtv sinin yatmis oldugu makbuz ile (sakin atma onu yaninda getir) bas vuracaksin kktc ehliyeti ve ogrenci belgesi ve pasaport ile yanlis hatirlamiyorsam ocaga kadar sari kagitini ucretsiz uzatiyorlar,ocaktan sonra cikmaz isen o zaman seyru sefer verirsin gir cik yapmak daha hesapliya gelir min 1000 tl cikartirlar, bu arada dip not ehliye hemen al 1 ay tr ehliyeti ile kullanma olayi ogrenci ve calisan icin gecerli degil ev arkadasim kaza yapti ceza yedi ve hasari sigorta karsilamadi.
    Teşekkür ederim ehliyet kıbrıstaki ilk işim olucak zaten

emparor_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben okurken götürmüştüm ilk girişte bir sigorta parası veriyorsun Triptik diye bir şey baban kimlik ile girebilir ama sende kesinlikle pasaport olması lazım çünkü 10'un üstünden işlem yapacaklar artı olarak senin de ehliyetini Kıbrıs ehliyetine çevirmen lazım en son iki senelik yüz70 TL gibi bir şeydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O video nedir yaa gerilim filmi gibi yerde hareketsiz yatanlar çöp kovasinin basinda nöbet tutanlar. Kuyudan uzun saçlı kız çıkacak diye bekledim. Yok mu bunun vip gidişi ?
    Yorum efsane ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı emparor_55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben okurken götürmüştüm ilk girişte bir sigorta parası veriyorsun Triptik diye bir şey baban kimlik ile girebilir ama sende kesinlikle pasaport olması lazım çünkü 10'un üstünden işlem yapacaklar artı olarak senin de ehliyetini Kıbrıs ehliyetine çevirmen lazım en son iki senelik yüz70 TL gibi bir şeydi
    teşekkür ederim abi evet bu olayları biliyorum tek kafamı kurcalayan üniversal sigorta yaptırırsam 25 lira farkla kıbrısa girebiliyorumu ekstıra sigorta yapmadan onuda bürolarına açıp sorucam

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kibrisa gemiye gitme diyince aklima bu video geldi...

http://youtu.be/SNVVsIxPMQk
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=SNVVsIxPMQk

Kıbrısa feribotla gitmek deyince aklıma direk bu geliyor ya çok fena
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kibrisa gemiye gitme diyince aklima bu video geldi...

http://youtu.be/SNVVsIxPMQk
    abi yorum bile aynı

emparor_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafamda bir den integralar evolar canlandı ama öğrenciye yönelik diyince bir kötü oldum tr plaka frover ozaman face gruplarına 1 ay dayanabildim ilandan çok haber paylaşıldığı için çıktım pasport çıkarmak ne kadar sürer son olarak çok teşekkür ederim gece gece bayağı başınızı ağrıttım
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim abi evet bu olayları biliyorum tek kafamı kurcalayan üniversal sigorta yaptırırsam 25 lira farkla kıbrısa girebiliyorumu ekstıra sigorta yapmadan onuda bürolarına açıp sorucam
    Kardeşim karar senin ama ben orda yaptırmanı öneririm yok sayılmıyor vs Saçma bir nedenden ötürü Killik yapabilirler
    Biliyorsundur az çok Yazılan Saçma cezalardan bir ipucu çıkar sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı emparor_55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim karar senin ama ben orda yaptırmanı öneririm yok sayılmıyor vs Saçma bir nedenden ötürü Killik yapabilirler
    Biliyorsundur az çok Yazılan Saçma cezalardan bir ipucu çıkar sana
    Bakalım abi araştırmayı sürdürcem gidene kadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)