User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: s3 veya tt quatro hk.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sti ister gönülde şuan bütçe artmıyor ben stock binicem şuan ilerde satıp sti alabilirim subaruyu seversem stock 2.0 wrx bana sorun çıkarırmı dostum ? 2004 istiyorum 42 ye sti olsa keske
    Subarunun ikinci el zayiftir,hele wrx bilmiyorum nekadar zamanda elden cikar,0 dan kalkis yapmazsan roll pesinde kosmaz catir cutur vites degistirmezsen filtre yazilim egzozla tatli tatli yurursun.sorun cikarmaz zaten dayanikliligiyla bilinir,sen helede subaruyu seversen ona bakarsan o sana hayatta yanlis yapmaz,yanliz dedigim gibi yorulmamis kurcalanmamis wrx bulmak şart
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Subarunun ikinci el zayiftir,hele wrx bilmiyorum nekadar zamanda elden cikar,0 dan kalkis yapmazsan roll pesinde kosmaz catir cutur vites degistirmezsen filtre yazilim egzozla tatli tatli yurursun.sorun cikarmaz zaten dayanikliligiyla bilinir,sen helede subaruyu seversen ona bakarsan o sana hayatta yanlis yapmaz,yanliz dedigim gibi yorulmamis kurcalanmamis wrx bulmak şart
    2-3 ay bekliycem arıyorum temiz bir araç bulsam istediğim fiyatlara alıcam makas yaparım sadece arasıra biraz sert vites değiştiririm roll yapmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 ay bekliycem arıyorum temiz bir araç bulsam istediğim fiyatlara alıcam makas yaparım sadece arasıra biraz sert vites değiştiririm roll yapmam
    Tork garajla vs iletisime gec,belki onlarin servise gelen satilik wrx vardir,arabayi almadan oncede cok iyi bi usta goturmeni tavsiye ederim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tork garajla vs iletisime gec,belki onlarin servise gelen satilik wrx vardir,arabayi almadan oncede cok iyi bi usta goturmeni tavsiye ederim
    birol abi var maslak 1. kısımda evo fln bakıyor biliyormusunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birol abi var maslak 1. kısımda evo fln bakıyor biliyormusunuz
    Vallahi sanayilerle aram pek yok sulaleboyu stockcuyuz stok jetta focus symbol alir bineriz,kismetse bende sti avindayim degistiricez biseyler. Bahsettiginiz ustanin kapisini evolar caliyosa subilerde geliyodur bi konusmakta yarar var
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi sanayilerle aram pek yok sulaleboyu stockcuyuz stok jetta focus symbol alir bineriz,kismetse bende sti avindayim degistiricez biseyler. Bahsettiginiz ustanin kapisini evolar caliyosa subilerde geliyodur bi konusmakta yarar var
    onunla konuştum geçen 37 bin km de sıfır gibi araç satmışlar 40 a almış 50 ye vermiş 2.0 wrx güzel yani dedim banada bul ama stock binicem wrx sorun cıkarmaz umarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onunla konuştum geçen 37 bin km de sıfır gibi araç satmışlar 40 a almış 50 ye vermiş 2.0 wrx güzel yani dedim banada bul ama stock binicem wrx sorun cıkarmaz umarım
    Hem guzel araba bulmus hemde iyi kar etmis,oyle bi araba sizin icin piyango olur,umarim arabayi aldiktan sonra gezdirirsiniz
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem guzel araba bulmus hemde iyi kar etmis,oyle bi araba sizin icin piyango olur,umarim arabayi aldiktan sonra gezdirirsiniz
    Bulabilirsek insallah :

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakit ve temizi bulunurmu demissiniz,subaru askim kabarinca ne yakiti kaldi gozumde ne temizligi yakit olarak kullanilan bi tabir vardir "2.0r,wrx kadar,wrx ise sti kadar yakar" yakit konusu dort ceker olmasi ve guzel bi hacim ve beygiri dolayisiyla yuksek olacaktir,sakin kullanimda bir nebze dussede o motor sesine nekadar dayanilabilirki?
    sti 4 çeker olduğu için yerine göre düz mantıkla fazla yaksa da bu hesap ayağınızın gaz pedalıyla olan ilişkisiyle ciddi derecede orantılıdır. şehirlerarası yolda sabit hızda 39 kuruş yaktığımı kime söylesem inanamıyor üst limitin sınırı yok o da ayrı bir konu

şahsım adına wrx'tense mümkünse sti'ı, gönlünüzdeki sti'ı almak şu an için mümkün değilse de s3 veya TT quatro arayışına devam etmenizi naçizane tavsiye ederim ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.thewellings.co.uk/audi-sp...aintenance.pdf
    burada yazıyor olması lazım. Ben doğuş oto kartal'dan sipariş edip getirtmiştim 2 sene oldu şimdi gene zamanı geldi hem yağ hem filitre sipariş edicem.
    Sipariş ettiğinde bilgileri banada aatrsan bende aynen bakıma sokayım.
    07 plaka olan füme istanbuldaki galerilerden gitme ise 72kez pert oldu sanırım her galeride 1er ay yattı, siyah olanda sanırım bostancıda toplanmaya çalışıldı kartalda içler acısı halde satıldı.

Bu arabaları 50tl köşeye para koymadan binmeyi planlıyorsan, xenon farları içi boş olarak 6000tl yan sanayi yok çançinçon tipli ebay malları var, kaporta aliminyum karışımlı tamir boya ekstra yaz, haldex diff çıkmaları sağlam para tente motor ile beraber yaklaşık 40.000tl kumaşı yan sanayi alabilirsin 3000tl gibi.

Temizini bulursan yan çıkar, karda kar lasitiği olmadan her yere gider gittiği her yerde ilgi görür boxer vs araçlara denk durur, koltuk ısıtma vs fulldür sadece far sensörü iç dış aydınlatma yok onuda direk golf switch alip yaparsın.

Özetle bu kasa temiz alacağıma 2 çeker kazalı bir üst kasa coupe alırım aynı para dersin almazsın. Bu arabaların 2. El polo parasından ucuz olmasının bi sebebi var dönem dönem arkadaslarım focus satıp bu tür araba almak isterler sonra vaz geçerler.

Ortalama 8-9lt yakar gazlarsan 13, şehir dışında dahada düşer, turbo kol piston masraflarını yazaya gerek yok zaten bunlar göze alınmıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sipariş ettiğinde bilgileri banada aatrsan bende aynen bakıma sokayım.
    07 plaka olan füme istanbuldaki galerilerden gitme ise 72kez pert oldu sanırım her galeride 1er ay yattı, siyah olanda sanırım bostancıda toplanmaya çalışıldı kartalda içler acısı halde satıldı.

Bu arabaları 50tl köşeye para koymadan binmeyi planlıyorsan, xenon farları içi boş olarak 6000tl yan sanayi yok çançinçon tipli ebay malları var, kaporta aliminyum karışımlı tamir boya ekstra yaz, haldex diff çıkmaları sağlam para tente motor ile beraber yaklaşık 40.000tl kumaşı yan sanayi alabilirsin 3000tl gibi.

Temizini bulursan yan çıkar, karda kar lasitiği olmadan her yere gider gittiği her yerde ilgi görür boxer vs araçlara denk durur, koltuk ısıtma vs fulldür sadece far sensörü iç dış aydınlatma yok onuda direk golf switch alip yaparsın.

Özetle bu kasa temiz alacağıma 2 çeker kazalı bir üst kasa coupe alırım aynı para dersin almazsın. Bu arabaların 2. El polo parasından ucuz olmasının bi sebebi var dönem dönem arkadaslarım focus satıp bu tür araba almak isterler sonra vaz geçerler.

Ortalama 8-9lt yakar gazlarsan 13, şehir dışında dahada düşer, turbo kol piston masraflarını yazaya gerek yok zaten bunlar göze alınmıştır.
    şuanda elimde olan para bu 40 bin civarı aksesuar önemli değil motor şanzıman sağlam olsun büyük kazası olmasın yeter ilerde maddi durum geldikçe ekleyebilirim bişeyler.

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu açılmış bir daha açmayayım dedim..
    Bütçemin yettiği araçlar..
    Audi S3 8L veya Audi TT 8N
    Kullanmış veya tecrübesi olanlar sizce hangisini seçmeliyim..
    Hedefim 360 ile 380 bhp arası yapmak ve pistte biraz olsun başarılı olmak..
    Yani asfaltta tutunma ve pist sonucu benim için önemli tercih sebebi..
    Şimdiden teşekkürler..

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç ne oldu, hayırlısıyla alındı mı araştırmaya devam mı

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisindende 360 veya 380 bg çıkmaz stok motorda ( 340-350 tork max noktası gerçi motor çok çok sağlıklıysa )
    pist için 2sininde bu güçlerde ağır kalacağı düşüncesindeyim
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuç ne oldu, hayırlısıyla alındı mı araştırmaya devam mı
    120d ye döndüm dostum 2005 model bakıyorum biraz oynıyıp 200 bg de kullanma niyetim var bakalım temizide çok az hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metin bey sizin ilacınız bende
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    metin bey sizin ilacınız bende
    Neymiş ilacım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes ben dahil quatro nun yol tutuşunun çok iyi olduğu hakkında hem fikir fakat S3 veya TT quatro çok ağır eyvallah..
    Peki A3 fwd coupe 380 bhp ile pistte başarılı olunabilinir mi ?..
    Önden çekişili bir araç 380 bhp güçte nasıl davranır ?..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de A4 1.8T quatro var beğendiğim 1340 kg ile ideal bir ağırlık / güç dengesi var fakat aşağıdaki S4 body kit bulmak lazım işte bu biraz zor gözüküyor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)