b4 quattro hazırladım ben gt30 turbolu project cars da konu açıcam önümüzdeki günlerde paylaşırım ama maliyetler harcananlar hiç tahmin ettiğiniz gibi değil![]()
b4 quattro hazırladım ben gt30 turbolu project cars da konu açıcam önümüzdeki günlerde paylaşırım ama maliyetler harcananlar hiç tahmin ettiğiniz gibi değil![]()
RACE WERKS
ilk projeyi görünce benimde şu rallye-magazine sayfasındaki s1 geldi aklıma,
https://www.facebook.com/rallyemag/v...type=2&theater
bence koca rallye sayfasının en ikonik aracı ikinci projenin şansı yok (farkındayım s1 değil ama b2 bana göre b3 e göre daha özel duruyor)
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
mümkünatı olmayan rakamlar..Ama araçlar çok güzel umarım olur.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
b2 bittiğinde b3 ten değerli olacağı kesin bahsettiğiniz 5000 tl lik arabadan ve diğerinden haberim var gibi birleştirmek harika olucaktır ama bahsedilen arabaysa kasası 15 bin yer sadece + sport body bulmanız gerek araba sport değil sadece b2 coupe.
sahibindene b3 s2 coupe düşmüştü gümrükten çıkma kırmızı 35 bin tl ye bikaç saat içinde satıldı herşeyi orjinaldi keşke onu yakalasaymışınız
Tr de e30 m3 e supercar butcesi lazim![]()
35 bin liraya o kırmızı gibi bir araç yaratılıyorsa -araç dahil- herhalde bir dakika düşünmezdim..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Hiç durmadan hemen başlayın harika. Büyük ihtimalle o proje bitiminde değeride 35.tlx3 olur ama satmayı düşünmezsiniz.
35'e b5 1.8tq a4 bile yapamazsın abi, hele öyle bi restorasyon, swap vs süprizlerle dolu ve her ufak kalem sonunda kocaman bi hal alıyor, bana muhtemel gelmedi ( o paraya )
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)