Lütfen ilgilenelim, 2 Yaşında bebeğimizi
Printable View
Lütfen ilgilenelim, 2 Yaşında bebeğimizi
O rh + sicak kan lazim.1 unite.hiranur.icin.kartal kizilay kan merkezine verilmek üzere.
Duyarli olmanizi rica ediyorum.simdilik 1 unite kan gerekiyor.alkol kullanmayan .iliskiye kisa sure.oncegirmemis olan.sigara kullanmayan vs.
Para bulamadık eyvallah, Kan nasıl bulamıyoruz onu anlamıyorum.. İstanbul'da olsam hemen veririm ama malesef Ankara'dayım.. Lütfen yardım edin Allah rızası için
Güncelllll.kan araniyor.
Yok mu kan grubu ve kriterleri uyan bir arkadaş
Kan bulunabildimi acaba ?
Rıdvanın desteği ile bir arkadaş kan vermiş sağolsun.
İlgilenenden de kan verenden de allah razı olsun.
Bir viskinin sahte olup olmaması kadar ilgi görmedi ya konu ona yanıyorum.
Rabbim hiç kimseyi de böyle sınamasın, ben sakarya da olduğumdan elinden başka birşey de gelmiyor buraya yazmaktan başka :S
Aptal oldum iyice, gördüklerime bile inanamıyorum artık..!
İstanbul'da balık tutulan bi köprü var tv de gördüm epey oldu , Adam yolun ortasında yatıyor ölmüş yada hasta kimse adamı tınlamıyor herkes balık tutuyor sırıtıyor...
benım buldugum arkadaş kan veremedi ama ismail abi birini bulmuş.
vectra-tunerin dediği gibi sahte viski.dolar kuru - almanyadaki fuar. haftasonu yarışlarının neden iptal olduğu daha çok ilgi gördü ne yazıkki .
Arkadaşlar nasıl yazılır bilmiyorum ama maalesef hiranur bebek hakkın rahmetine kavuştu. Az önce hala ile görüştüm buradan yardımcı olan herkese teşekkür etmemi ve haklarını helal etmelerini istedi. Sevabına rahmetli bebeğimizin arkasından son olarak bir fatiha okursanız mutlu olurum. Rabbim destek olan tüm abi ve kardeşlerinden razı olsun. Ve kimseyi evladı ile sınamasın inşallah. Amin.
Kahroldum ya
Allah rahmet eğlesin minik meleğimize, Allah'ın izniyle Cennetete gidicek ve onunla bu şekilde ilgilenen Ana babasına şefaat edecek... Hepimiz birgün bu imtihan dünyasından göçüp gideceğiz, Anne Babasına Rabbim yardım etsin.
off konuyu şimdi gördüm.
ilk sayfadan okumaya başladım. sonunda mahvoldum. tam hesap no eft iban derken:(
allah kimseye gostermesin
Ne yazsam bos ne desem bos laf olacak kahroldum desem show yapıyor olacam ama allah biliyor ki içmden bir parça koptu gözlerim doldu Allahım tüm ailesine sabır versin Hira bebegimiz gibi binlerce bebegimiz var allhım onlara saglık sıhat versin ne diyecegimi bilemiyorum cümlelerimi toparlayamıyorum
Rabbim ailesine sabır versin.
Allah rahmet eğlesin. :(
bende yeni aldım haberi. bi msj geldi telefona ilk cumleyı okur okumaz burkuldu içim.Allah daha fazla acı cekmesini istemedi ki yanına aldı.
Allah gani gani rahmet eylesin.
annesi babası , yardım eden aracı olan kim var ise hakkım var ise helal olsun.
sizlerde hakkınızı helal edin .
insan hep bencil düşünür.
bi sevdiğimize bişey olsa Allahım benden al ona ver denir.
oysa acı çekmekten kaçarız hep.
hiranur için üzülüyorum ama bi yandan bize güldüğünü düşünüyorum.
bu dünya onun küçücük yüreği için fazla kirli idi.