1685. Olduk.
Printable View
1685. Olduk.
3400görüntülenme var.
her konuya giriş 2 tl olsaydı şimdiye daha yukarıdaydık.
bi kahvede hiranura ısmarlayın.
bir sinema biletide hiranur için alın.
tatlınızı hiranur ile birlikte paylaşın.
Konumuz hala güncel arkadaşlar çok varlıklı kişiler var ellerinden içlerinden bişey geliyosa bu arada yapmaları rica olunur.
Allah (cc) şifa versin.
Son durum bebiş yoğun bakımdan çıktı, çok şükür ki biberondan beslenebiliyor artık. Yani yutkunma refleksi geri geldi.
Gelmese eğer mide delinip beslenmesi sağlanacaktı. Dün tansiyon düşüklüğü yaşanmış o yüzden çıkarmamışlar.
Maalesef ki masraflar hala bitmemekte, köydeki evde özel steril bir oda hazırlanıyor.
İmkanı olan arkadaşların yardımlarını hala beklemekteyiz.
Bayram üzeri bir ailenin bebeğiyle beraber geçirmesine vesile olacakların ne kadar sevaba gireceğini rabbim bilir ama çok dua alacaklar.
Bugün cuma arkadaşlar.haftanin son günu .eft icin son gün .muhtemelen haftaya bankalar calismadigindan eftlerde gecikecek.sizde bir yardim edin bugün bütün toplanani verelim.duyarsiz kalmayin.
iş bankası
IBAN TR35 0006 4000 0011 1810 2860 32
güncel hesap budur değilmi?
doğrudur.
rıdvan topal adına
2076tl deyiz. tekrar güncel.
eft sini soranlar için genel cevap hepsi ulaştı.
Dün yanlarina ugradim.ne kadar minnettar olsak az size diyorlar.hizir dedikleri bu olsa gerek.tukenmisken geldiniz diyolar.yalniz bir istekleri var yapabilirsek cok guzel olacak.ayin 30unda heyete cikicaklarmis.eger heyet down lu oldugu ve bakima ihtiyaci oldugu icin rapor yazar ise aylik devletten 700-800 tl gibi bi rakam yardim alacaklarmis.heyetten bir tanidik bulabilsek cok guzel olur diyorlar.var midir tam tesekkullu hastanede heyette bulunan bir doktor tanidigi olan .
Hem konu güncel olsun hem de bilgi vereyim.
Maalesef bebiş hala yoğun bakımda.
Lösemi ile ilgili olarak tetkikler yapılıyor, ilerleme var mı diye.
Rabbim yardımcısı olsun ne kadar hasta varsa.
yardım evet toplanıyor.
bayram öncesi 100 eksikle (bankamatiklerin limitine takıldım ) 2ncı toplananı teslim ettim .
hala daha topluyoruz yardım edebilirsin serhat.
VW başlığı 3 günde 21 sayfa olmuş , bizim başlıklık nerdeyse 1 ay oldu 8. sayfadayız :o
Toplayabildiğimiz miktar hala yeterli değil, yardımlarınızı bekliyoruz....