User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Memurluğu bırakıp esnaf olmak hk.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticarete atılmak yerine şuan ki becerleriniz doğrultusunda güzel bir işe girip, elinizdeki 200bin tl parayı da al-sat (ev, araba) ile büyütmye çalışabilirsiniz. Eşiniz de öğretmenmiş, düzenli bir geliri var nasıl olsa. Ben olsam eşimi çocuklarımı alıp egede bir sahil kasabasına gider orada bir işe girer bir taraftan da kafe, pansiyon apart otel vb bir iş kurmaya çalışırdım. bir taraftan da yılların verdiği stresi atardım.

Allaha emanet olun.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seçimdi bilmem neydi en iyi ihtimalle yılbaşına kadar piyasalar iptal bana göre. illaki istifa edicem diyosanız bir süre kafa dinleyin ve seçim sonuçlarını bekleyin bence. 1 kasımdaki seçimlerde de net bir durum oluşmazsa aylar süren bir durgunlukla başbaşa kalabilirsiniz girdiğiniz işte

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada gittiğim sürekli gittiğim bi kafedeki garson arkadaş buharlı oto yıkama makinası almıştı. Taksi durakları, el brosürüyle ankarada ufaktan iş yapıyordu. İşini dikkatli temiz yapınca sabit müşterisi artmıştı. Sonra dükkan kiralayıp oto yıkama yapmaya başladı. Bu yazın başında halı, perde, yorgan yıkama işinede girmiş. İşini iyi yapana sermayesi az güzel getirisi olan işler.

Allah yardımcın olsun.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200.000 tl nin adi var.bahsettiginiz islerin bir cogu olmaz
    Bence maasini gununde ve tam alabileceginiz bir ise girin bu parayi ekstra al sat ile degerlendirin derim
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam kurum değiştirme şansınız yok mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an için o para ile ticarete girdiğin anda inan ki aldığın mal anında satılacak. Ama ödemesini ne zaman geri alabileceksin. Bunu döndürebilecek misin? Şu anda ekonomi diye bişey yok herkes yakaladığına çökmeye çalışıyor. Ben otoyıkama sektöründeyim müşterim bile bana çökmeye çalışıyor koca Q7yi 15 yıkayacaksan bırakiim akşama alırım dio. Hem otopark gibi kullanıcak beni hem de 35 e yıkadığım arabayı 15 e yıkatacak. Ve bütün piyasa aynı durumda sadece bize özel diil. Bence biraz sık dişini kardeşim.
    IN BOOST WE TRUST

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticaret risktir. Batmayı hiç düşünmüyosunuz galiba. Türkiye şartlarında 4.000tl deli para bence...

Bence bu daralma (kriz) dönemlerinde hiç bi işe el atılmaz.
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş konusunda bi tavsiye veremem ama elde 200 varsa 150 sini riske atın .50 si el altında dursun. ansızın çıkabilecek olumsuz süprizleride düşünmek lazım . hayırlısı olsun sizin için .

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle abim Allah yardımcın olsun, yapacağınız iş hakkında yorum yapamam ama şunu kesinlikle diyebilirim affına sığınarak; Rızkı veren Allah, sen yaratılmadan rızkın yaratılmış böyle düşündüğün ve inandığın zaman işin çok daha kolay olacağına inanıyorum.
    Senin durumun kadar zor değil ama benzer durumu Ben de yaşadım, uzakyol kaptanlığını ailemin olduğu durumdan dolayı maddiyat sebepli seçtim. Ve mutlu olmadığım için yukarıda bahsettiğim gibi düşünerek üniversite terkettim. Şuan en azından mutluyum. Tabi bu senin derdinin yanında lafı olmaz.
    Allah yâr ve yardımcın olsun. Rabbim kuluna kaldıramıyacağı yük vermez.
    MR.EVO53

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımınız olsun, başka bir memuriyete geçme imkanınız varsa denemelisiniz bence. yapabilirim diyorsanız da ticareti deyin, bildim bileli hep ticarethane sahiplerinin lafları söylemleri aynıdır, para hiç bir zaman kolay kazanılmadı ki.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maaşsız 6ay izin alınabiliyordu sizin kurumda var mı bilmiyorum ama işi kurup 6 ay izin alınıp denenebilir. Baktınız olmuyor geri dönersiniz.Allah yolunuzu açık etsin
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200bin lirayla bahsettğiniz işleri kurup da aylık 4.000den fazla kazanacağınızı düşünmüyorum , zaten doğru düzgün bir yerde düşünseniz yarısı kiraya gider
    detaylı araştrmak lazm kira flan skıntı evt

Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam ne demiş ki ya ? Bu kadar körü körüne bakmayın olaylara.
    Öneriye gelecek olursam, al sat yapmayı ek iş gibi düşünmelisin. Emlakçılık da hemen getirisi olan bir şey değil diye tahmin ediyorum.
    hemen getiri istemiyorum.aylık 4 bin kazanmak zorunda da değilm ama boş durmamak için ortalama 2 bin yeterli

Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olaya sadece ticaret olarak bakarsanız, yıllık 48bin tl maaş, 200 bin tl de 20bin tl banka faizi gelir getirir ortalama 65-70bin tl geliriniz var buda yaklaşık ayda 6bin tl eder bu parayı ticarette kazanabilmeniz için, eleman maaşı, yer kirası, mal vs yaklaşık ayda 10bin tl ciro yapmanız gerekir ki ayda 5-6 bin tl cebinize kar kalsın. Bu iş tutmadı diyelim bu sefer sıfırlanırsınız benim tavsiyem illa değişicem bu işi diyorsanız güvendiğiniz birisi var ise onunla başlayın belli bir sermaye koyun oda koysun siz yokken o göz kulak olur baktınız iş tutuyor eyw diyip 4 bin tl yi yakar esnaflıktan ilerlersiniz
    çok para peşinde değilim. haklsn güvendiğim biriyle girersem daha net yol alırım ama çok büyük de hayallerim yok işin açığı

Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam bir şey dememiş ki memurum dese herkez memurluk bırakılıp ticarete atılınmaz diyip geçicek oda içinde bulunduğu durumu anlatmış siz olsanız aynı durumda siz de söylersiniz sanırım

Bu arada emlakçılık veya galeri diyorum bende özellikle emlakçılık sıfır sermaye çok para bizim bir emlakçı var adam yeni kasa mercedesle jiple müşteri getiyo eve tekstil veya sermaye gerektiren işlere şu aralar girilmez çünkü onlarda sıkıntılı
    para kazanamasam dahi en azndan iş yerini kapatsam da elimde avucumda 3-5 kuruş kalacak bi iş olmalı ayrıca. emlakçılık mantıklı geliyor.

Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticaret demişsin ama her zaman getirisi tahmin edildiği kadar fazla olmuyor biraz elinde ki paranın kıymetini bil bu zamanda kazanılması pek kolay değil Allah yardımcın olsun seçiminde iyi düşün..
    teşekkür ederim. uzun uzun düşünüyorum. dediğin gbi hiç kolay değil

Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonun hayırlı olsun.. bencede çalışıp kazandığın parayı ağız tadıyla yiyip harcayamadıktan sonra belkıde Allah korusun harcayamayacak olduktan sonra ne anlamı var aylık 4 bın lıranın. Eşin zaten öğretmen miş zor zamanında evine ekmek alıcak bi gelirin olucak. daha önce fazlasıyle tecrübenın oldugu bir işe girmelisin. bi tanıdığımz küçük bir kasabada açtığı ekmek fıırnı ıle cok cok ıyı yerlere geldıler. esnaflık yapıcaksan yapıcan ısı cok ıyı dusunup arastırmak lazım.
    her işi düşünüyorum. ufak ufak araştırıyorum fırsat buldukca nerde ne ne kadar .kiralar evler dükkanlar öğrenci sayısı vb. bakalm bi baltaya sap olabilcem mi

Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olaymı siyaset, bu kadar msalak bi millet olduk ya. adam canını, evini ve barkını dusunuyor. ayriyetten işini sevdiğini ama ne için kimlere hizmet ettğini bilmediğinden bırakıp bildiği işe esnaflığa dönmek istiyor.çünkü gerçekten körü körüne ölümler, gaziler ve şehitlerimiz geliyor neyse konular gerçekten derin ve bu konu hiç olmasın. ben bu konuda sonuna kadar destekliyorum. ne açarsanız açın rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin.

oturduğumuz yerden yorum yapmak yerine en azından empati kuralım.
    teşekkür ederim iyi dileklerin ve desteğin için. Allah razı olsn senden

Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki 'güvendiğiniz biri sermaye koysun siz de koyun tutarsa oradan ilerlersiniz' yorumuna benden +1. Söylenecek her şey söylenmiş.
    tutmazsa da elimde bişeyler kalmalı işte o yüzden ince eliyorum. yoksa her köşede çiğ köfteci var. açar otururum da bize olmaz yani.

Alıntı evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bende aynen senin gibi 4000 lira maaşla çalışıyordum bıraktım işi ticarete başladım. yeri geliyor 10 kazanıoyosun yeri geliyor 1 ay cebine hiç bişey girmi,yor piyasa çok bozuk kimse vereceğim dediği zamanda ödeme yapmıyor düzenli gelirin yok çoğu zaman kredi kartını vs. zamanında ödeyemiyosun ortalık şu an için ticaret yapmak için en kötü zaman. bence o paranla yakın zamanda imar geçecek bi yerden arazi al ticarette kazanağın paranın çok daha fazlasını getirir sana bi bakmışsın 5 tane dairen olmuş
    o taraklarda bezim var evet baya araştırıyorum. daha önce de o tarz bi iş yaptm kazandm 2 kat. ama ona da belli sermaye lazm. 2 ye katlasam döndürürm çarkı. bakalm şuan o iş daha garanti görünüyor. saol tavsiyen için

Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu ortamda ticarete girmek bana mantıklı gelmiyor. Hizmet satılıcaksa olabilir.
    sende haklsn kardeşim. önümüz karanlık

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yerinde olsam işime devam edip , arsa kovalarım.
    onu bi yandan yapıyorum da kardeşim dediğim gbi artk ailem büyüdü. eve uğrayamıyorum. yeni yeni icatlar çıkıyor. son 7 ayda 3 ay eruh 1 ay silopi 1 ay başkale de çalıştım. kobani olaylarından bu yana saysam 1 senede en az 8 ay dışardaydm yani operasyondan operasyona koşuyoz. yeter artk

Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su an mobildeyim, yerinde olsam dakika durmam istifa ederim.
    12/24 mesaisi olsun, devletin en kolay feda edilen, onemsenmeyen, olume gonderilen, sendika hakki bile olmayan memur olmanin getirisi 4 binse goturusu 10 bindir.
    Daha az bile para kazansan, daha huzurlu, kendi isinin patronu oldugun mutlu bir yasantin olur. Hem anadoludan daha buyuk-guzel bir sehirde yasarsin. Esinde ogretmenmis en olmadigi zamanda bile sabit bir gelirin var demektir.
    Ticareti biliyorum demissin, Biliyorsun ki risk almadan kazanc saglayamazsin. Bilmedigin ise girmek alinabilecek bir risk mi degil mi bilemiyorum ama bildigin bir is varken benim alabilecegim bir risk olmazdi
    4 değil 10 verse de aynısını düşünür oraya 400 bin liram var yazardm. yıldık artık. yoksa çok seviyorum mesleğimi. yani eskiden seviyordum

Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ölum riski, parasiz kalma riskinin yaninda alinabilecek bir risk degil hele cocugunuz varsa.
    ölümden korkmadım hiç ,sadece boşuna ölme riski zoruma gidiyor.

Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı kesimler bu ara çok hassas, siyaset yapmasan da yaptın sanıyorlar.
    Neyse kazandığın para yaşadığın yere göre çok güzel bir para ama içinde bulunduğun durum çok zor.
    yerinde olsam ben de karar veremezdim. Allah kolaylık versin.
    amin sağol kardeşm. bakalm su akar yolunu bulur diyorum.

Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticarete atılmak yerine şuan ki becerleriniz doğrultusunda güzel bir işe girip, elinizdeki 200bin tl parayı da al-sat (ev, araba) ile büyütmye çalışabilirsiniz. Eşiniz de öğretmenmiş, düzenli bir geliri var nasıl olsa. Ben olsam eşimi çocuklarımı alıp egede bir sahil kasabasına gider orada bir işe girer bir taraftan da kafe, pansiyon apart otel vb bir iş kurmaya çalışırdım. bir taraftan da yılların verdiği stresi atardım.

Allaha emanet olun.
    sağol çok güzel fikirler sennki. ve yapılabilecek şeyler. ege de bi kasaba .ufaktan pansiyon ,domates bahçesi flan.ömür bitirmeye razıyım öyle bi hayatla.. mantıklı +1

Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seçimdi bilmem neydi en iyi ihtimalle yılbaşına kadar piyasalar iptal bana göre. illaki istifa edicem diyosanız bir süre kafa dinleyin ve seçim sonuçlarını bekleyin bence. 1 kasımdaki seçimlerde de net bir durum oluşmazsa aylar süren bir durgunlukla başbaşa kalabilirsiniz girdiğiniz işte
    haklsın seçimi çok merak ediyorm. ve çok net belli ki artık ülkem için iyiye gitmeyecek hiç bişey. 1 kaç sene önce umutluydum ama artk çok karışık buralar .görmeniz lazm

Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankarada gittiğim sürekli gittiğim bi kafedeki garson arkadaş buharlı oto yıkama makinası almıştı. Taksi durakları, el brosürüyle ankarada ufaktan iş yapıyordu. İşini dikkatli temiz yapınca sabit müşterisi artmıştı. Sonra dükkan kiralayıp oto yıkama yapmaya başladı. Bu yazın başında halı, perde, yorgan yıkama işinede girmiş. İşini iyi yapana sermayesi az güzel getirisi olan işler.

Allah yardımcın olsun.
    amin teşekkür ederm. kişisel hizmet vermek de istiyorm ama daha çok bağlantı ve self olan hizmetler daha kolayıma geliyor. halı saha gibi yada emlakçılık..

Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200.000 tl nin adi var.bahsettiginiz islerin bir cogu olmaz
    Bence maasini gununde ve tam alabileceginiz bir ise girin bu parayi ekstra al sat ile degerlendirin derim
    al sat yapıyorum ufaktan flan da vakit yokki arabayı aldm 1 sene oldu 1 ay binemedim nerdeyse nası satıyım ki

Alıntı marikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam kurum değiştirme şansınız yok mu?
    varda dayımız yok

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an için o para ile ticarete girdiğin anda inan ki aldığın mal anında satılacak. Ama ödemesini ne zaman geri alabileceksin. Bunu döndürebilecek misin? Şu anda ekonomi diye bişey yok herkes yakaladığına çökmeye çalışıyor. Ben otoyıkama sektöründeyim müşterim bile bana çökmeye çalışıyor koca Q7yi 15 yıkayacaksan bırakiim akşama alırım dio. Hem otopark gibi kullanıcak beni hem de 35 e yıkadığım arabayı 15 e yıkatacak. Ve bütün piyasa aynı durumda sadece bize özel diil. Bence biraz sık dişini kardeşim.
    evet evet biliyorum. peder bey oto yıkama malzemeleri de üretiyor. çoğunluk yamuk adam dolu. para çokomel eğrisi bozulmuş. haftaya gel diyo gidiyon dükkan yok

Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticaret risktir. Batmayı hiç düşünmüyosunuz galiba. Türkiye şartlarında 4.000tl deli para bence...

Bence bu daralma (kriz) dönemlerinde hiç bi işe el atılmaz.
    zaten ülke bu durumda olmasa bende işime dewam ederim. doğru söylüyosun özelde kmse kimseye 4 lira vermez.

Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş konusunda bi tavsiye veremem ama elde 200 varsa 150 sini riske atın .50 si el altında dursun. ansızın çıkabilecek olumsuz süprizleride düşünmek lazım . hayırlısı olsun sizin için .
    teşekkür ederm kardeşm.

Alıntı mehmet6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle abim Allah yardımcın olsun, yapacağınız iş hakkında yorum yapamam ama şunu kesinlikle diyebilirim affına sığınarak; Rızkı veren Allah, sen yaratılmadan rızkın yaratılmış böyle düşündüğün ve inandığın zaman işin çok daha kolay olacağına inanıyorum.
    Senin durumun kadar zor değil ama benzer durumu Ben de yaşadım, uzakyol kaptanlığını ailemin olduğu durumdan dolayı maddiyat sebepli seçtim. Ve mutlu olmadığım için yukarıda bahsettiğim gibi düşünerek üniversite terkettim. Şuan en azından mutluyum. Tabi bu senin derdinin yanında lafı olmaz.
    Allah yâr ve yardımcın olsun. Rabbim kuluna kaldıramıyacağı yük vermez.
    amin sağol kardeşm iyi dileklerin için. işte çıkış yolu arıyorum. pirince giderken evdeki bulgurdan olmak var. seninde Allah yolunu açık etsin

Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah yardımınız olsun, başka bir memuriyete geçme imkanınız varsa denemelisiniz bence. yapabilirim diyorsanız da ticareti deyin, bildim bileli hep ticarethane sahiplerinin lafları söylemleri aynıdır, para hiç bir zaman kolay kazanılmadı ki.
    kolay değil tabi. ekmeden biçilmez.. dayımız yok kurum değiştirmek için. ama normal şartlar altında mümkün adamn varsa bakanlıklarda flan yapanlar oluyor. teşekkür ederm
    SWAT

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyem bildiğiniz iş varsa onun üzerinde bi yer açmanız. Babamın sürekli kullandığı bi cümle vardır,'Yaptığın işte eleman bırakıp gidince elemanın yerini doldurup işi yürütemiyorsan girme.' Düşününce mantıklı geliyor o yuzden bildiginiz bi işe girmeniz sizin açınızdan en mantıklısı olur. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 bin tl ile müşterisini oturtmuş İddaa ganyan ve sayısal bayisi devir alabilirsin.Bunların yanında tekel ürünleri satabilirsin.İşleri düzgün bir bayii ise bu üç makinadan ayda 15 bin tl belki daha fazla para kazanabilirsin.Sakın bu kadar para kazansa devir etmez düşüncesine kapılmayın.Kolay bir iş değil zorlukları çok heleki tek kişiyseniz yanınızda güvenicek biri yoksa çok daha zor bihal aldıgından ötürü devreden çok olur.
    Cvk Rs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle ne kadarla ''geçinebilirsin'' onu tahlil etmen lazım. 2 bin tl yeter diyomusun yoksa ben 10 lira kazanmak istiyorum mu diyosun. Sonrasında kendine sorucağın soru; iyi güzel ben bu işten 4 bin lira alıyorum ama nerede harcıyorum? bu parayı neden kazanıyorum? üçüncü soru; ben para kazanmak mı istiyorum yoksa hobimi yada keyif aldığım işi ekmek tekneme dönüştürmek mi istiyorum?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Memur isyan etti ya padisahina ondan tepki veriyor

Yaşama tehliken varsa ayrıl memur kardeş.

Yaparsin bir is çalışana her zaman ekmek var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticarette işin en risksiz olanı bence kafe veya büfe işletmektir işlek olan bir yerden dükkan tut tost,döner,köfte ekmek,sucuk ekmek bu tarz kendin yapabileceğin şeyleri seç çok yorucudur öyle haftasonu tatili filan hikaye onu unut abi bayramı seyranı hiç bir şeyi yok ama getirisi 4.000 liranın üzerinde olur hatta benide yanına alabilirsin bu işlerden iyi anlarım

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bu kiralık araçların veya test araçların ihalesini kovalamanı tavsiye ederim hiçtiyse ekmek yiyebileceğin güzel bir iş eğer tanıdık ayarlayabilirsen buralarda ihale işi gerçekten zevkli bir iştir

örnek:
    BMW'nin test araçlarını ve kiralama şirketlerinin katıldığı manheim ihalesi yada beyaz sistem çelik motor gibi firmaların ihalesine katılabilirsin
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canını tehlikede kendinide huzursuz hissediyosan istifa et

can geri gelmez psikolojide bozulursa işin iş

para ? onu bi şekilde bulabilirsin çalışma hırsın işi gücü beğenmeme durumun yoksa muhakakk ac kalmassın.

en kötü güvenlik firmalarında projelerde falan yer alırsın eski polislik sana bu konuda iş yaratabilir.

elindeki paranda kara gün için sakla bence bu devirde küçük esnaflık suan zor.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)