User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: 14000 TL' ye Kadar Araç Tavsiyesi

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lantis 1.8 de çok güzel seçenek bence yüksek model araçlara bakmanızı öneririm 220 turbo v.b hızlı araçlar keyfidir. Aldıktan sonra sıkıntı çıkarmayacak çıkarsada ucuz yoldan halledilcek birşey olmalı maddi açıdan daha fazla yorulmamanız için. 2000 clio 1.4 1.6 rxt olabilir lantis(yakıt parça durumuna bakmalı tam bilmiyorum) olabilir
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Vuh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evrendogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde BIH plakalı twi yi arkadaş aldı, günde 45 dakikalık şehirlerarası yolu 120 sabit gidimedi araç conta yaktı. sattı 106 1.4 aldı rahat etti. Bu arada araçta lpg vardı. Belki motorda başka sorun da vardı tam bilmiyorum, gördüğümü söylüyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0056109/detay/
    Bu araç sanırım? Yorumu görmem çok güzel oldu favorilerimdeydi araç bizde patlayabilirdi yani..

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lantis 1.8 de çok güzel seçenek bence yüksek model araçlara bakmanızı öneririm 220 turbo v.b hızlı araçlar keyfidir. Aldıktan sonra sıkıntı çıkarmayacak çıkarsada ucuz yoldan halledilcek birşey olmalı maddi açıdan daha fazla yorulmamanız için. 2000 clio 1.4 1.6 rxt olabilir lantis(yakıt parça durumuna bakmalı tam bilmiyorum) olabilir
    Clio' lar aldı yürüdü ya 16000' ler falan söyleniyo. 1.6 sportlarına bakıyodum ama Renault' a çok bindik artık farklı bişeyler istiyorum.

Alıntı Vuh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0056109/detay/
    Bu araç sanırım? Yorumu görmem çok güzel oldu favorilerimdeydi araç bizde patlayabilirdi yani..
    Bu araç 1 ay olmadı Tekirdağ' da ilandaydı hemen satılığa düştü sonra. Temiz Twingolar var onlara bakmanızı öneririm.

Vuh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araç 1 ay olmadı Tekirdağ' da ilandaydı hemen satılığa düştü sonra. Temiz Twingolar var onlara bakmanızı öneririm.
    Bakıyorum bakmasına da 99+ model klima sunroof az çıkıyor.. Diğer ilanı hatırlıyorum hatta Bihter Twingo satışta diye bi başlığı vardı.
    Vectra A kasa düşünüyor musunuz? GT olanları gayet iyi duruyor. Biz de aynı bütçe ile bişeyler alacağız hem, beraber bi beyin fırtınası yapalım

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio' lar aldı yürüdü ya 16000' ler falan söyleniyo. 1.6 sportlarına bakıyodum ama Renault' a çok bindik artık farklı bişeyler istiyorum.

Lantis hakkında fikrin nedir abi? Yakıtı parçası kronik sıkıntısı? Aklımı çelmiyor değil lantislerde
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vuh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakıyorum bakmasına da 99+ model klima sunroof az çıkıyor.. Diğer ilanı hatırlıyorum hatta Bihter Twingo satışta diye bi başlığı vardı.
    Vectra A kasa düşünüyor musunuz? GT olanları gayet iyi duruyor. Biz de aynı bütçe ile bişeyler alacağız hem, beraber bi beyin fırtınası yapalım
    Dün satışta vardı bi tane ZA plaka su yeşili güzel bi twingo 13400 mü ne yazmıştı fakat satıldı sanırım hemen. Aynen aynen Bihter falan yazmıştı Vectra' lara da baktım düşünüyorum da ama temizi benim için önemli olan. Mazda 1.8' lere dün kafa yordum, yorumlar güzel hep, onları da düşünebilirsin. Tabii ki, PM' le iletişime geçebiliriz Volvo 850 2.5 T5 var Konya plaka Bursa' da o arabada güzel duruyor bakmanı tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)