User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Honda civic EG kasa alinirken nelere dikkat edilmeli ? Motor yuklu

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç bence geri kalan bütçeyle zaman ve sabırla fazlaca güzel olur karamsar olmaYinede yakından incele gör hatta ustan vs varsa götür duruma orda tam karar verin ama inanılmaz bitik yorgun değil bu araç..Ama kalan bütçen bu aracı bana göre ayağa kaldırır zamanın varsa tabii..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adanadan gitmemişmiydi bu araç ? . Motoru da bitik boş verin
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araç bence geri kalan bütçeyle zaman ve sabırla fazlaca güzel olur karamsar olmaYinede yakından incele gör hatta ustan vs varsa götür duruma orda tam karar verin ama inanılmaz bitik yorgun değil bu araç..Ama kalan bütçen bu aracı bana göre ayağa kaldırır zamanın varsa tabii..
    Toplanırda tanıdık şart abi eniştem kaportacı mesela ben alsam kaporta sorununu çözerim ama başka yerdende patlak verecektir bu araç 8 üstüne 8 koymak şart sağlıklı yürümesi için oda stok olur aksesuarada girersen 2k daha koy 10k ya kız gibi çıkar bu araç
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplanırda tanıdık şart abi eniştem kaportacı mesela ben alsam kaporta sorununu çözerim ama başka yerdende patlak verecektir bu araç 8 üstüne 8 koymak şart sağlıklı yürümesi için oda stok olur aksesuarada girersen 2k daha koy 10k ya kız gibi çıkar bu araç
    Denerim dersen şimdiden hayırlısı olsun Project Cars bölümüne yeni bi araç eklemiş olursun
    ALLAH VAR GAM YOK..

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denerim dersen şimdiden hayırlısı olsun Project Cars bölümüne yeni bi araç eklemiş olursun
    Sedanı makbuldur bana abi bulursam sedanını alacağım bulamaz isem lantis 1.8
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sedanı makbuldur bana abi bulursam sedanını alacağım bulamaz isem lantis 1.8
    İnşAllah denk gelir kardeşim kalbine göre bi EG..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omrasm01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adanadan gitmemişmiydi bu araç ? . Motoru da bitik boş verin
    Hocam ben corumdayim arac balikesirde eger gercekten bilgin varsa vaz gecicem bu isten ya stock temiz 16si alip kendim doldurmaya calisicam sanirim mantiklisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi 3 bin tl kaborta boya gitse sanirim 2 binede motorda bi sikinti varsa cozerim diye dusunuyorum ama varsayimlarla is yapmak ne kadar mantikli bilmiyorum. Bazi arkadaslar hic bulasma diyor bazilari ayaga kaldirirsan tek olur diyolar bilemiyorum. Cocuk motora kefilim diyo ama 186 hp nasil olctunuz dedigimde ona gore malzeme taktik dedi bende kafadan planlamayla kac hp tahmin edilebilecegini sanmiyorum dedim. Birde d16a9 motorlarda 186 hp yapmak cok zor diyorlar hatta imkansizmis. Kafam cok karisik ama icimden bi cilginlik yapasim geliyor ��

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Mertozesme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 3 bin tl kaborta boya gitse sanirim 2 binede motorda bi sikinti varsa cozerim diye dusunuyorum ama varsayimlarla is yapmak ne kadar mantikli bilmiyorum. Bazi arkadaslar hic bulasma diyor bazilari ayaga kaldirirsan tek olur diyolar bilemiyorum. Cocuk motora kefilim diyo ama 186 hp nasil olctunuz dedigimde ona gore malzeme taktik dedi bende kafadan planlamayla kac hp tahmin edilebilecegini sanmiyorum dedim. Birde d16a9 motorlarda 186 hp yapmak cok zor diyorlar hatta imkansizmis. Kafam cok karisik ama icimden bi cilginlik yapasim geliyor ��
    Zor olmakla birlikte yağ pompası kronik arzalı okadar güçler alınırken yağ pompasınada bir güzellik yapıldıysa düşünülebilir ama o güçle standart pompayla binildiyse yatak sarmış olması muhtemel veya eli kulağındadır 2 bin lira motor için çok iyimser bir rakam bence içinin durumundanda bahsedilmiş iç dış motor toplarken standart bir eg alıp swap yapmak dah mantıklıya gelir
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam ben corumdayim arac balikesirde eger gercekten bilgin varsa vaz gecicem bu isten ya stock temiz 16si alip kendim doldurmaya calisicam sanirim mantiklisi bu
    Valla kardeşim yalancı durumuna düşmeyim ama adana'da aynı görüntüde ki aracı gördüm ön portlar bile aynı . Hatta sahibinden de ilanı vardı kaportanın 2-3 binlik masrafı var motor bakım istiyor diye yalan olmasın ama emin değilim
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cacık olmaz o arabadna coluk cocugun elınde o araba 8e satan adam kaça almıstır o arabayı sence ?
    nerden bılıyosun dersen 1 hafta once fılan ben dusundum herseyını kendımız toplıcaktık gene astarı yuzunu gectı yasayacagın streste cabası elinde ne var si

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki hocam ozaman bu dusuncemden vazgectim yardimci oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim.

Peki 1.6si stock bulup motora ne kadar harcarsam 106 gti - vti lara kafa tutabilirim? Benim herzaman istedigim bilinmedik bir arabayla rollde ates etmekti yada baska ne tur araba olabilir butcem en fazla 17 bin tl felan 106 istemiyorum zaten bindim ona

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor sifir yapilmis ama 8 e veriyo,gerekli mesaji ilanda belirtmis kendiside (motor sifir yapildi),si lari severim ama bu araba 8 e bir 8 daha ister bence
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki hocam ozaman bu dusuncemden vazgectim yardimci oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim.

Peki 1.6si stock bulup motora ne kadar harcarsam 106 gti - vti lara kafa tutabilirim? Benim herzaman istedigim bilinmedik bir arabayla rollde ates etmekti yada baska ne tur araba olabilir butcem en fazla 17 bin tl felan 106 istemiyorum zaten bindim ona
    2.0 bravo hgt bence baya giderli bi araba bulunabilirlik kismini tam bilmiyorum,ama si lar zaten yeterince var ayriyetten araba turbo degil yani gti,vti la oyle kafa goz gitmek biraz zor gibi duruyo ama bence mini bi turbolamayla biyerlere gelebilir,tabiki benden cok daha bilgili insanlar bu konuda yorum yazacaktir. simdiden hayirli olsun
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

clio rsi de bakılabilir az biraz uğraşılsa güzel işler çıkarabilir veya ef civic yada crx alınıp 10 milyara falan b16 swap yapılabilir zamanında araştırdığımda b16 motor koymanın maliyetinin 10 bin civarında olduğunu duymuştum bayağı eğlenceli olabilir o şekilde
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz daha bul clio rs al

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 bravo hgt bence baya giderli bi araba bulunabilirlik kismini tam bilmiyorum,ama si lar zaten yeterince var ayriyetten araba turbo degil yani gti,vti la oyle kafa goz gitmek biraz zor gibi duruyo ama bence mini bi turbolamayla biyerlere gelebilir,tabiki benden cok daha bilgili insanlar bu konuda yorum yazacaktir. simdiden hayirli olsun
    Hocam tesekkur ederimde alanda kalir bu araba ya yoksa giderli araba aynen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clio rsi de bakılabilir az biraz uğraşılsa güzel işler çıkarabilir veya ef civic yada crx alınıp 10 milyara falan b16 swap yapılabilir zamanında araştırdığımda b16 motor koymanın maliyetinin 10 bin civarında olduğunu duymuştum bayağı eğlenceli olabilir o şekilde

Abi eg kasa gibisi yok ya valla cok icimde kalicak

Bu rsi ler yakit konusundanasil bilginiz varmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam tesekkur ederimde alanda kalir bu araba ya yoksa giderli araba aynen
    Kusura bakmayın konuya dahil olmak istedim sözüm sadece sizin için değil genel olarak bir yorum yapmak istiyorum. Öncelikle elinde kalır , son sahibi olursun , içinde tavuk beslersin gibi yorumlara hiç bir zaman kulak asmayın. Çünkü her malın bir alıcısı vardır. Şu anda Allaha emanet yürüyen 131ler piyasada gayet çabuk el değiştirebiliyor. Aracı alırsınız 6 ay , 1 yıl , 2 yıl neyse binersiniz. Satmak istediğinizde aracınızın durumuna göre bir piyasa araştırması yapar ona göre fiyat verirsiniz. Eğer fiyat abartı değilse ve aracınızda söylediklerinizin dışında ekstra sıkıntılar yoksa çokta güzel satarsınız. Genelde o son sahibi olan arkadaşlar 10 liraya aldığı arabaya hiç bir ekstra masraf etmeden bir süre eşşeğe biner gibi binip sonrada 13e 14e satmaya çalışan kişiler. Siz 10 liraya aldığınız aracın düzenli bakımlarını yaptırıp , arabaya bakıp satma zamanı geldiğinde de piyasaya göre fiyat belirlerseniz asla elde kalmaz. 1-2 aşağıya bile satsanız bindiğinize , ayağınızı yerden kestiğine sayarsınız. Örneğin bu konuda bahsedilen eg civic. Bu aracı 8liraya alsanız ufaktan elini yüzünü toplasanız (4-5bin masraf) 12-13 liraya rahat satabilirsiniz. Ha ben hiç bişey yapmayım aldığım gibi biniyim derseniz o zamanda 8e aldığınız aracı 12-13e değil yine 8e satacaksınız. Şöyle düşünün bir aracı siz alıyorsanız bir başkasıda alır. Tabi aracına göre bu satış süreci değişebilir. kimi aracı 1 günde satarsınız kimi aracı 1 ayda. Bundan 3-4 yıl önce patronum 206'sı için pazar günü ilan verdi ***** siteye. Pazar gecesi ilan onaylandı. Pazartesi öğleden önce biri geldi aracı alıp gitti. Hemde piyasadaki emsallerinden 1-2 bin lira yukarısına.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)