User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
126 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: W220 S Kasa napılır

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda ki bazı mesajları görünce istemsiz verdiğim tepki:
    Alem *** olmuş.
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın şuanki duruşu gayet güzel hiç 19-20" lere çıkmaya gerek yok bence orjinal binilmeli

1- Güzelce bi pasta temizlik, rötüşlanacak yerler falan varsa hallolmalı, farlar stoplar temizlenmeli
    2- Öncam dahil 2 numara film
    3- Ön app yeniden bastırılmalı (vida delikleri olduğu için) ya da en azından muayne pulu çıkarılmalı plakalıklardan kurtulmalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kac tane cevirmeye girdim bi sorun yok, sistemde kalmistir.
    Yakalamalı haciz kararı yoksa polis birşey yapmaz......
    Okumadan imzalamam.....

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle masraf planlayacağınıza gidin borcunuzu ödeyin, hacizini kaldırın önce......

Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih Dosya No
    HACİZLİ(H) SARIYER VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 06/02/2013 2783
    Bu nasil bir hasetliktir. Araca ne yapabilirim diye sormus gidip plakayimi sorguladin haciz varmi dye? Barkini seversin sevmezwin o ayri ama bu sekilde gir borcunu ode demek, kolay ulasilabilir bil bilgi olsa bile uzerine dusmeyen bir seyi arastirip burada ulu orta paylasman terbiyesizce.

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu motora cok yormadan yapılabılınecek bolt on turbo veya sc kıt varsa cok eglencelı olur sankı

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sen de böyle yap ve bırak. Aracın oturaklığını bozma bence. Zaten yolda süzülüyor.

http://www.techturkey.com/forum/vide...tml?highlight=

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çok araştırmacı kimliğinle mesajlarımı koydun, hacizi gösterdin (attında noldu gizli saklı birşeyde degil zaten herneyse) öyle milletin mesajına begendim begenmedim demekle, keyfinin geldiği mesaja alıntı yapmakla olmaz attıysan bir b.k ortaya devamını getirde hep beraber görelim
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi bide haciz koyduran tarafi dinlemek lazim,

Arabayi satip borcunu odeyecegine, arabasina cam filmi taktiriyor derler yani..

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok araştırmacı kimliğinle mesajlarımı koydun, hacizi gösterdin (attında noldu gizli saklı birşeyde degil zaten herneyse) öyle milletin mesajına begendim begenmedim demekle, keyfinin geldiği mesaja alıntı yapmakla olmaz attıysan bir b.k ortaya devamını getirde hep beraber görelim
    Yukarida benim yazdigim mesajda hosuna gitmemis heralde dislike yapmis pasamiz

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Plakasını sorgulamak yerine karşınızdaki adamı bi tanıyın önce

Dünden beri yazmiyim yazmiyim diyorumda Barkın'ın yaşı kadar lüks segment arabası olmuştur herhalde alıp sattığı Gts'ler vs vs ama bir o kadar da mütevazidir.

Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmayın

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sen bana kalırsa orjinal Parçalar üzerinden Yürü, araba tank maşallah, orjinal bi amg jant dışarısı için yeter diye düşünüyorum
    TB4BSA

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne boş beleş kovalayan adamlar var ya. Zenginin malı züürtün çenesini yorar işte böyle. Çatlayın durun hasetinizden bir Maşallah demeyin.

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam bır #throwback yapcam ama emin ol hublot'mu satarım arabanı alırım dicem ama satmaya değmezsin belli servet düşmani ciğeri beş para etmez hazımsızın tekisin git köşede oyna, benim kendi kazancım olmayabilir harcadığım para ama çok şükür maddi manevi asla hiçbişeyi esirgemeyen paranın zor kazanıldığını ve sorumluluk sahibi olmayı öğreten bir aileye sahibim benimle ilgilenip doğduğum andan beri yetiştiren, çevremdekilerin aksine dadıların yada parçalanmış aile elinde yetişmeden düzgün büyüttüler şükrediyorum imkanlarıma, hiçte kendiminmiş gibi davranmadım ama yüzüne tüküreceğim balgama yazık bu kadar diyorum...
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada asla şikayetçide değilim, yaşıma uygun değil ama bu kadar rahat arabanın hayalini kuran insanlar var, Evet 10 yaşında falan ama çok güzel temiz, rahat herşeyi, şükrediyorum sadece çünkü çevremde yaşıtlarımda ferrari vs supersport olabilir ama hiç umrumda değil çünkü bana yetiyoda artıyo bu, arabası olamayanda var geçtim lüks arabayı, bu durumda şikayetçi olmak bana düşmez, o yüzden kendi kazandığım parayla yeni araba alana kadar buna bincem, zamanında çok şükür en hızlı ve güzel arabalara bindim hiç kimsede gözüm yok memnunum sadece bi konu açtım fikir almak için napılabilir vs diye, bazıları yırtık dondan fırlar gibi atladı..

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dohc musun nesin terbiyesiz insanların durumlarından sanane karaktersiz kimle oynadığına dikkat et klavyeden araştırmacı kimliğinle bir b.klar yaptıgını sanmaya benzemez , 53. Mesajda amacın neydi onu da anlatsana benim de mesajım görünüyor orada? Bu forum bir çok banlama olayı gördü ama bu arkadaşın yaptıgı saygısızlığın da bir cezası olmalı bence. Telefondan yazıyorum kusura bakmayın yazım yanlışlarım için ***** aramızda tdk da görevli arkadaş var

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgim yok yeni bir kural gelmiş nokta nokta olarak çıktı amaç o siteyi söylemek değildi edit gelsin artık

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arabama ne yapayım sorusuna plaka sogulatıp haczi var demek ciddi bir haset..
    Haczi var, ödenmiş, ödenmemiş.. Sana ne arkadaşım? Haciz memuru musun sen? Amacın ne? Sıfatın ne?
    İyi bir insan, kalbi temiz bir insan olamaz böyle bir konuda plaka aratmayı düşünen..
    Allah ıslah etsin..

Umuma açık bir bilgi olduğu için ceza vermiyorum ama gözüm üzerinde..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dohc musun nesin terbiyesiz insanların durumlarından sanane karaktersiz kimle oynadığına dikkat et klavyeden araştırmacı kimliğinle bir b.klar yaptıgını sanmaya benzemez , 53. Mesajda amacın neydi onu da anlatsana benim de mesajım görünüyor orada? Bu forum bir çok banlama olayı gördü ama bu arkadaşın yaptıgı saygısızlığın da bir cezası olmalı bence. Telefondan yazıyorum kusura bakmayın yazım yanlışlarım için ***** aramızda tdk da görevli arkadaş var
    Evet forum bir çok banlanma olayı gördü ama önce senin gibi sürekli tehditkar içeren mesaj atan kişilerede birşeyler yapmak lazım. aynı şeyi banada yaptın benim için umrumda olmayan birisin takmadım bile dediğini zamanında ama görüyorumki senin gibi atarlı gençlerin bu forumun saygısına zarar verdiği aşikar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kunteper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi bide haciz koyduran tarafi dinlemek lazim,

Arabayi satip borcunu odeyecegine, arabasina cam filmi taktiriyor derler yani..
    haciz maciz yok birader borç falan yok çok şükür , bak işine sen, elin şeyiyle gerdeğe girer gibi yorma iki gramlık beynini şöyle işlere, cidden mahalle kenarında gıybet yapan çekirdek çitleyen karılar gibisinzi bazılarınız he...
    bugüne kadar tekneyi bile krediyle almadık hepsi ödendi borç falan yok kimseye.. rahat ol sen, bi xanax al devam et.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)