Araba böyle güzel bence hiç elleşmeyin
Printable View
Araba böyle güzel bence hiç elleşmeyin
Konuyı farklı yere çekme az sonra sen siyasete bağlarsın burayı da senin ne olduğunu merak etme biliyoruz , bir sorunun varsa o genç ilgilenir seninle boşver burdan kaldırmayı özelden yazabilirsin burada konunun amacını saptırma aklın şaşar yine siyasete çekersin konuyu:)
araç orjinal hali ile güzel bence sadece kaliteli bir ses sistemi yaptırabilirsin
Hak edeni lafla sozle akillanmayanin hakkindan tehdit ya da siddet geliyorsa ona da oyle konusmak lazim ceyhun gayet mantikli yaziyor adamina gore muamele diyelim bence
Özelden yazabilirsin dedim başka ne diyebilirm? Konunun amacını farklı yöne çekenleri görmezden gelmeyin abi burada günah keçişi ilan edildik, en başta sorulan soruya git borcunu öde diyen kişiye uygulanması gereken cezaları kusura bakmayın bize uygulamak yanlış
Şahsım adına konuşayım. Eğer ben olsaydım aracın iç ve dış aksamını ne kadar temiz olsa bile tekrar temizletir (farlar dahil) pasta cila boya koruma vb uygulamalar yaptırırdım. Mengerler'den 2 adet plakalık alıp içine temiz app plakalarımı takar öyle binerdim. Bu arada en ön cam dahil cam filmini es geçmemek gerek. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Araba tramerde s500 değil s350 L 4Matic gözüküyor:D:D
Ben simdi sorguladim araç sahin cikti.aceba bursada kupa mi koymuslar arabaya.barkin bey aciklayin lytfen.birde firajlarda denk gelmeyelim uzerim.lanet olasi sikirokkocular.
araba tramerde araba değil gemi olarak gözüküyor bi bakarmısınız.
Aracın gemi sicili mevcut mu?
Şimdi siz bu adamı banladınız ama saatini satıp forumu filan satın almasın sonra :D
Gemi değil gemicik.Dikkat edelim lütfen
Yağmurlu havada tepelik gibi adam yıldırım geliyo okadar yer varken tepesine düşüyo :D :D adam arabama naparım diye konu açtı banlı konuda döndü dolaştı yine kendine geldi :D :D
Niye banlandi Barkin?
Araba tramerde suriye plakali gözüküyor bi kontrol eder misiniz ?
Bu barkın, bikaç sene önce internetten bulduğu kamyonet fotoğrafıyla foruma konu açıp, Aracımın tavanına lamba taktırıcam nasıl bişey olsun diye fikir isteyen arkadaş değil mi? :).
Adam S500'ume ne yaptirsam diye konu aciyor , kalkip digerleri de seninki yok hacizli yok bu saatini satip vtec alan barkin mi bilmem ne diyor gorende zanneder ki konusanlarin hepsi enzolarla cig kofte yemeye gidiyor :D