aslında bizi birbirimize düşürmek için dış güçlerin oyununa gerek yok.İçimizdeki bazı lüzumsuz tipler bunu gayet güzel yapabiliyor.Size ne hacizli ya da değil hayret yaa...
Printable View
aslında bizi birbirimize düşürmek için dış güçlerin oyununa gerek yok.İçimizdeki bazı lüzumsuz tipler bunu gayet güzel yapabiliyor.Size ne hacizli ya da değil hayret yaa...
Barkini tanimam etmem ancak hangi konusuna denk gelirsem ya banlaniyor yada laf sokup kavga cikiyor
Madem adamla alip veremediginiz var girmeyin konusuna yorum atmayin
Bu zenginler hep boyle zaten, calmaddan zengin mi olunur, hepsi hirsiz :D deemi
arabaya haciz koydurmak 1 saatlik iş.... benim ghiblide eski büro sahibinin haczi var, neymiş ofis anahtarını kendine bırakmamışım çıkarken :) benden 1 senelik parayı istedi, sieee dedim, o da haciz koydurdu onunla uğraşıyorum...
Ne kadar fesat insan var arkadaş devenin üstünde it dalaması diye buna denir işte adam bi konu açmış kendi banı yemiş
barkınla eskiden beri forumun içindeyız ama hıc muhabetımız olmadı hep boyleydı barkın bıraz heycanlı yazar bazılarına agresif gelir ama iyi niyetli oldugundan eminim
arabasının plakasından haciz filan bulup laf sokmak coluk cocuk işi fesatlık iş bunlar yapmayın bunları komik duruma dusuyosunuz farkında değilsiniz zaten neyin ne oldugundan haberınız olsa bu forumda cevap veremezsınız :)
Edit :
Bu jantlar ne diye geçiyor bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor bu kasada.
http://farm8.static.flickr.com/7303/...8df2a8ccf9.jpg
Tüm ayıplara tamam görgüsüzlüklerede tamam ama ben bişey merak ettim. Kredi çekmek çok ayıp bişey anladıgım kadarıyla inanılmaz bir utanç fırtınası bir olay ?
Ticari bir tercih meselesi bu niye zoruna gitsin bi insanın bu kadar ?
Allah günah yazmasında millet olarak paraya tapıyoruz ya cebinde varsa paran hep bi üstten bakma havaları yanarlı dönerli laflar kardeşler mardeşler yoksada servet ve mal düşmanlıgı hemen bi *** atmalar laf sokmalar filan falan ya geçelim artık bunları aşalım bu boş düşünceleri.
Millet gösterişe aç resmen, ben biliyorum kendimide malımıda gücümüde diyen adam baş taçı.
Konu nerelere gelmiş :)
Barkın'ı tanımam;yazılanların hepsini okudum..Yazıları biraz nasıl demeli bilmiyorum ama ukalalık içeriyor gibi gözüküyor..Buna rağmen tanıyan insanların yorumlarını okuduktan sonra öyle biri olmadığını anladım kolayca..Konu hep aynı noktaya geliyor,bir insanı tanımadan yargılamayın..Sizin gibi yazmak,konuşmak,fikrini beyan etmek zorunda değil karşınızdaki kişi..Bu yüzden Onur'un ve birkaç arkadaşında söylemiş olduğu gibi konusuna girip,okumayında yazmayında..
ZEngin olabilir,hacizi olabilir,iflas eşiğinde olabilir.Bu sizi ilgilendirecek bir durum değil ki..
Direk barkın sinirden kendi bacağına sıkmış. Sebep olan da dışarıda dolaşıyor. Klasik türk adalet sistemi. Bana ne kardeşim sinirine hakim olsaymış hükmü. Ama hasta beyinler free olarak gezebiliyor.
Hala israrla zekasini burada sorgulayanlar var :D
TT gerçekten Türkiye aynası gibi
Buradan Türkiye gerçeğini izleyebilirsin.
Ne kadar haset var, ne kadar zengin var, ne kadar fakir var, ne kadar eğitimli var, ne kadar okumamış var, ne kadar cahil var, ne kadar kendi fikri olmayan gerizekalı var... gibi gibi istediğin kadar uzatabilirsin...
Tramerden bakan uyanık arkadaşlar sigortacılar aracın modelini rastgele seçebiliyor. Benim aracım 2.0 Tdi Comfortline ama poliçe de.exclusive gözüküyor adam kolpa değil yani