User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ticaret yapmak hakkinda. Hedef küçük hayal büyük,yardim lutfen

suskunkral_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 800 dolara aldım bize kampanyalıydı iyi kar etmişim
    800 dolara normal sarsılmaz zor alınır sokakta. Ha zaten faturalı aldığın zaman emniyet kulağından tutuyo hadi ruhsata tabi demiri 3000$ alirsin senden saga sola asahi yukari bagis derken cebinden bi 5000 $ cikarir. Iste bunun için insanlara sokaktan almak daha cazip geliyor. Ha temizlik konusuna hiç girmeye gerek yok ama gerçekten de bi projem var olursa süper 3d printer bulsam yeter
    Ê ne dı şerde be şêre. - Kavgada olmayan aslan kesilir.

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cakallik dediginiz isi bankalar devletten izinli cakallik olarak yapiyor , burada da belli mebla ustu calisip da bankalarla calismayan varsa isin sirrini soylesin bizde bilelim faiz devletin izin verdigi oranlarda yasaldir esneklik payi parayi calistiran kisiye gore degisir . Haram - helal yonune girersek zaten isin icinden cikamayiz ama yapmak isterse bu sartlarda yapabilir illegal bi durum goremiyorum
    Dediğiniz iş legal olsa direk "kart ofisi" olarak dükkan açılıp herkese yüzde 3 karla para dağıtılabilir. Böyle kuyumcu veya beyaz eşyacı adı altında fatura kesilip pos cihazını denetleyen insanlara rüşvet vermek gerekmezdi sanırsam?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pos icin kendisini 1000 ile sinirlamasina gerek yok , geri alacagi kesin kisilerde parayi cevirirse %3 ile de kisitlama yapmadan alanin durumuna gore yasal faizi de fazla asmadan al-ver yaparsa benim tahminim cevresine bagli olarak kisa vadede istedigi nakiti cikarir .
    Bir esnafın nesi var iki esnafın sesi var oldu vallah okadar bizim dükkanda var aklımıza gelmemişti çok teşekkürler
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suskunkral_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    800 dolara normal sarsılmaz zor alınır sokakta. Ha zaten faturalı aldığın zaman emniyet kulağından tutuyo hadi ruhsata tabi demiri 3000$ alirsin senden saga sola asahi yukari bagis derken cebinden bi 5000 $ cikarir. Iste bunun için insanlara sokaktan almak daha cazip geliyor. Ha temizlik konusuna hiç girmeye gerek yok ama gerçekten de bi projem var olursa süper 3d printer bulsam yeter
    Sarsılmaz kılınç mega 2000 beylik tabancam benim dediğin gibi normalde 800 dolara g sini alamazsin 750 dolar tabanca fiyatı 40 dolarada taktik lazer aldım aslan gibi oldu Glock19 gen4
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi bir kaynak bulabilirseniz çorap satabilirsiniz.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mantık basit.

Bana bir pos verin, bankayı soyayım.

Bana bir banka verin, tüm insanlığı soyayım.
    Abi buna daha cok sistem acigindan yararlanma diyemezmiyiz?
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi bir kaynak bulabilirseniz çorap satabilirsiniz.
    Abi fikir icin tesekkur ederim ama epey yogunum derslerden dolayi o tarz isleri yapmam cok zor
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

suskunkral_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarsılmaz kılınç mega 2000 beylik tabancam benim dediğin gibi normalde 800 dolara g sini alamazsin 750 dolar tabanca fiyatı 40 dolarada taktik lazer aldım aslan gibi oldu Glock19 gen4
    Ahhh. Nedense ateşli Silahlara her zaman ilgim olmuştur askerdim millet yatış peşinde ben ise kitaplarda silah çeşitleri özelliklerini okurdum. Heleki rütbelilerde dandik silah gördüğüm zaman cildirirdim ya çok isterdim bi Scorpion la gezmek yada mp3 yok İşte devlet bu hobiyi hoş görmüyor. Legal yapmak olsan dünya para harcaman lazim. En iyisi illegal ara sira geceleri gizli gizli atış talimi. Ha bu arada konun içine ettik
    Ê ne dı şerde be şêre. - Kavgada olmayan aslan kesilir.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bi kuyumcu arkadaş 14.500 çekti karttan onu da 900 lira olarak taksitlere böldü 13 bin lirasını adama verdi kalanı kendisinin. Güzel para

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Postan para çekme direkt tefeciliktir. Tefenin hapis dahil cezası var.

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    POS sektöründe çalışan biri olarak söylüyorum; kesinlikle bulaşmayın tefecilik işine, 3-5krş kazanacağım diye aldığın riske Adını lekelediğine değmez. Senelerdir ne çekirgeler gördüm 1 sıçrıyor 2 sıçrıyor 3......

Kendinizi kandırmak için hikaye anlatmayın, açık ve net haram paradır.

Anladığın ilgilendiğin bir konuda al sat yapmak en güzeli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Blackbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    POS sektöründe çalışan biri olarak söylüyorum; kesinlikle bulaşmayın tefecilik işine, 3-5krş kazanacağım diye aldığın riske Adını lekelediğine değmez. Senelerdir ne çekirgeler gördüm 1 sıçrıyor 2 sıçrıyor 3......

Kendinizi kandırmak için hikaye anlatmayın, açık ve net haram paradır.

Anladığın ilgilendiğin bir konuda al sat yapmak en güzeli.
    Ozaman en iyisi telefon,belirli marka ve modele odaklanıp fiyat kollamak sonrada siteye koyup o ara hem kullanıp hemde 150-200 bişeyler kazanmaya çalışmak
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pos işi haram para falan değil sana ait olan birşeyi başkasın akiralıyorsun komisyon karşılığı.

ben bu işi 2005 senesinden bu yana yapiyorum ama normal cihaz poslarda değil.

Direk sanalposlar olarak. Türkiyede hiç bir banka arkadaşlık sitelerine yada adult sitelere (film, adult arkadaşlık, video vs) pos vermiyor.

Yada firması olmayan bireysel site sahiplerinin pos çıkarma şansı yok. Ben almanyadaki firmam üstüne çıkardığım sanalposları bu tür sitelere kiralıyorum. Komisyon oranıda %25. faturaları herşeyi ben kesiyorum. %20 ye mal oluyor almanyada.

Kendi sitelerimde de kullanıyorum.

Neden haram para olsun. Kimseyi zorlamıyorum gel pos vereyim diye hatta vermiyorum bile çok zor veriyorum dilediğim şartları sağlaması için.

Adamlar yalvarıyor.

şimdi bu haram para mı?

yapmayın allah aşkına. Hayatı boyunca pos alamayacak adama para kazanma şansı veriyorum.

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim istanbuldamı yaşıyorsun ?

İstanbulda isen sen bana basit bi CV at .

Sonra gel part - time olarak ( Gün bazlı part time saat bazlı değil ) organizasyonlara göndereyim.

Garson yada vale olarak değil , Ulusal uluslarası toplantı - kongrelerde yabancı diline göre bir görev verelim.

Hem helal para kazan , hem çevreni genişlet , sosyalleş , emek ver emeğinin karşılığı olamasada ( Günlük 50 TL + yemek + çalıştığın gün kadar SGK ) bu piyasada paranı kazan.

Tefeciliğe , silah ticaretine falan takma kendini. Okulunu bitir zaten ticaret yapasın var ise yapıyorsun öyle yada böyle o hevesin seni çekiyor içine.

Bana ulaş çalışmak istersen.

enes@thereamup.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim istanbuldamı yaşıyorsun ?

İstanbulda isen sen bana basit bi CV at .

Sonra gel part - time olarak ( Gün bazlı part time saat bazlı değil ) organizasyonlara göndereyim.

Garson yada vale olarak değil , Ulusal uluslarası toplantı - kongrelerde yabancı diline göre bir görev verelim.

Hem helal para kazan , hem çevreni genişlet , sosyalleş , emek ver emeğinin karşılığı olamasada ( Günlük 50 TL + yemek + çalıştığın gün kadar SGK ) bu piyasada paranı kazan.

Tefeciliğe , silah ticaretine falan takma kendini. Okulunu bitir zaten ticaret yapasın var ise yapıyorsun öyle yada böyle o hevesin seni çekiyor içine.

Bana ulaş çalışmak istersen.

enes@thereamup.com
    Abi o garsonlugu,bostanci green parkti sanirim orda otelde bi dugunde yapmistim,yanliz yas 16,cv falan hak getire tabi ister istemez ama ben cevremde ist. Unv. Vs de okuyan tanidiklarimi yonlendiririm eger sorun olmazsa dil seviyeleride fena degil. Bu arada teklif icin tesekkur ederim,ilginiz ve samimi yaklasiminiz icinde ayrica tesekkur ederim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi o garsonlugu,bostanci green parkti sanirim orda otelde bi dugunde yapmistim,yanliz yas 16,cv falan hak getire tabi ister istemez ama ben cevremde ist. Unv. Vs de okuyan tanidiklarimi yonlendiririm eger sorun olmazsa dil seviyeleride fena degil. Bu arada teklif icin tesekkur ederim,ilginiz ve samimi yaklasiminiz icinde ayrica tesekkur ederim
    Garsonluktan bahsetmiyor ki. Organizasyonlarda standlarda karşılama ekipleri oluyor. Onlardan bahsediyor sanırım.

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garsonluktan bahsetmiyor ki. Organizasyonlarda standlarda karşılama ekipleri oluyor. Onlardan bahsediyor sanırım.
    Aynen öyle.

Fuarlarda , etkinliklerde , toplantılarda karşılama yönlendirme kayıt backstage gibi şeylerde görev alırsın.

Garson, taşıyıcı , vale falan başka bir boyut biz de dışarıdan alıyoruz o hizmetleri.

Ayrıca Yaş 16 ise ;

Pos işine gir falan diyen arkadaşlar tekrar bir değerlendirsin isterse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle.

Fuarlarda , etkinliklerde , toplantılarda karşılama yönlendirme kayıt backstage gibi şeylerde görev alırsın.

Garson, taşıyıcı , vale falan başka bir boyut biz de dışarıdan alıyoruz o hizmetleri.

Ayrıca Yaş 16 ise ;

Pos işine gir falan diyen arkadaşlar tekrar bir değerlendirsin isterse.
    Abi eger olay oyle birseyse,o islere girebilirim,genel olarak insanlara karsi yaklasimim falan begenilir yani,sevecenlikle karsilarim bugune kadar bi sorun yasamadim bu konularda
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende organizasyon işi yaparken bu tarz öğrenci arkadaşları istiyordum. Okul harçlıklarına destek olmak için. Diksiyonun düzgün ise fiziksel olarak bi rahatsızlığın yoksa çok rahat bir şekilde hemde keyifle yapabileceğin bir iş. Stand diyip geçme aşırı derecede çevre edinirsin. Kameracısıyla tanışırsın, ses ışıkçısıyla tanışırsın. Eğlenceli iştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende organizasyon işi yaparken bu tarz öğrenci arkadaşları istiyordum. Okul harçlıklarına destek olmak için. Diksiyonun düzgün ise fiziksel olarak bi rahatsızlığın yoksa çok rahat bir şekilde hemde keyifle yapabileceğin bir iş. Stand diyip geçme aşırı derecede çevre edinirsin. Kameracısıyla tanışırsın, ses ışıkçısıyla tanışırsın. Eğlenceli iştir.
    Yazdim bu isi tamamdir,tesekkur ettim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)