Toyota Camry-Nissan Maxima gibi araçlara bakabilirsin.
Toyota Camry-Nissan Maxima gibi araçlara bakabilirsin.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Max 30 lira bütçe ile alacağın e39 ya da w210 u bahsettiğin yoğunlukta sorunsuz kullanmaya hazır hale getirmek için en az 10 lira harcaman gerekir.Motor yapılmamışsa yağ eksiltmeye başlamıştır tad vermez.Dediğim gibi haftasonu ya da ş.içi kullanılacak bi arabada göz yumulabilir eksiklikerin hiçbirisi uzun yola vurulacak araçta olmamalıdır.Aksi halde çekicilerle kanka olunur.Yerinde olsam motor bitik vaziyette manuel(özellikle manuel diyorum çünkü zamanı gelmiş şanzıman uzun yolda yağ ısınıp incelince arıza verecek korumaya alacak.Şanzıman revizyonu 6-7 lira yer.)bir e39 bulup motor,soğutma sistemi ve alt takımı elden geçirerek gözüm kapalı her yola vururdum.
S60 t5 e +1,uzun yolda boyle guzel oturakli bastimmida giderli araba pek az kaldi,zaten kalite ve guvenlik konusu volvoda tartisilmaz
Hız,sonsuz bir tutkudur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74708093/detay
Avant kullanyorum 3.0 quattro , lpg yeni taktık.
İst - Ankara - İst yapıyorum sürekli. 200+ gidiyorum yol boş oldukça .Yakıtım 30 kuruş 2.05 ten aldığım lpg ile.
Bir de radar tespit cihazım var ohh çiçek![]()
bende pmden tanisip yurusmek isterim![]()
LPG ile kullanacaksan volvonun b52 motorundan uzak duracaksın. 2.0t ya da t5 fark etmez hepsi b52. Şanzıman gene S60 da problem.
Yok ben benzinle gezerim diosan o zaman manuel s60 alınır çok da rahat edersin.
IN BOOST WE TRUST
Cihazla ilgili bende pm alabilirmiyim
Konunun takipcisiyim. Ayrıyeten pm ile şu radar cihazını öğrenenler varsa banada bilgi versin. Üründen bahsedeni yeterince rahatsız etmeyeyim![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
şu cıhazları fazla dıllendırmeyın arkadaşlar cunku cezası buyuk. ayrıca getırtmek çokta kolay değil haberiniz olsun. yurtdışından biri sokabilirse sokar yoksa ebayda falan gumrukte el koyarlar
Aynı durumda ve aynı bütçeye sahiptim. 30binliraya 2012 aveo aldım. 70k km'de.
En boşunu aldım. Standart olarak 1.3 75hp
start stop
hız sabitleme ve limitleme var
dijital göstergeler vs
dolusunu istersende 1.3 95hp ve 6 ileri olanları var. aynı özelliklere ek olarak direksiyondan radyo kontrol ve çelik jant var.
bendeki 5 ileri olanla şehirdışı/şehiriçi ortalamam 21 kuruş.
2003-2005 Hyundai sonata 2.7 kullanıyorum, belirtilen fiyat araliklarinda bulursunuz.
uzun yolda çok keyifli, bugün istanbuldan tekirdaga geldim 160-180 bandinda 3500-4000 devir araliginda hic zorlanmadan gidilebiliyor.
iyi kurgulanmis bir LPG sistemi ile hem sorunsuz hem de ekonomik oluyor.
ben cok memnunum tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)