Octane Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim, her vw'a yüklenen yoruma saçma demeden önce bir dinle. Burada dediğim olay, bu firmanın, normal kullanıcı için gereksiz veya önemsiz olan şeylere önem verip, bir algı yanılsaması sağlayarak insanları kazıklaması. Esc ve powershift'te de böyle sorunlar oluyorsa onlar da alınmamalı bence zaten, marka fanatizminin anlamı yok ki, senin de vw'da hissen yok, benim de renault'ta yok. Kötüye kötü, güzele güzel derim ben. Yazmışım zaten, saniyelerin önemli olduğu golf r da audi r8de bu şanzıman olur, ama 1.2 polo alıyorsam ben vites geçiş süresinden çok ekonomi, kullanım maliyeti, sorunsuzluk istiyorum demektir. Bu araçlara dsg'nin şart olması beni vw müşterisi yapmadı, gittim başka marka, daha yavaş ama sorunsuz otomat araçlar aldım/aldırdım. Keza ben yolda giderken göğsü okşayarak gitmiyorum, çevremdeki insanlar da öyle. Teyp, direksiyon, vites klima/kaloriferi ellersin. Torpidoyu okşamazsın. Tangırdamasın yeter. E30 w123 tabi dönemin iyi araçları, hala bile iyiler hatta bence. Ama beğenmediğin mazda 94 yılında xedos9da solar sunroofla araç çalışmadan klima çalıştırıyordu, audi 2007 mi 2008de mi ne yaptı dünyanın reklamını yaptı. Beğenmediğin o accordlar milyon mil yaptı ya kapak açmadan, milyon mil. O almanlar iyiydi, o japonlar da iyiydi. Birine iyi birine kötü demek fanatizme girer.
Ayrıca bu ülkede gayet klimasız 0km golf satıldı, kuzey ülke pazarı için üretilip elde kalanlar. Millette bayıla bayıla aldı, bilenler yazar.
Benim vag grup'a olan düşmanlığım, araçtan çok firma yönetiminin ve distribütörlerinin piçlikleri.
Tüm dünyada da buradaki gibi prestij aracı diye değil, ucuz olduğu için satıyor.
Konuya dönecek olursak, vw'in yaptığı insan kandırmak. Dolandırıcılık yani. Savunulacak hiç bir yanı yok.