User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Araç içi kokuyu geçirmek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç içi kokuyu geçirmek.

Arkadaşlar,

15 Senelik bir aracım var, satmaya niyetlenirken sıfır araç fiyatların artması, başka bir iş fırsatının karşıma çıkması sonucunda araca gerekli bakımları yapıp binme kararı aldım.
    Konfor için, z başları,rotiller, ön takım, burçlar,direksiyon takımı, baskı balata vs vs. değiştirdim aracın resmen kaderi değişti.

Ya bu kadar masraf yapıp heves etmişken şimdi arabanın içerisinde yılların ve temizlen memenin(araca daha pasta cila bile yapılmamıştır sanırım) biriktirdiği bir koku var %99 ihtimalle döşemeler ve paspaslara sinen kokunun etkisidir. Her hafta U.S. Bayrağı alıyorum ama kötü kokuyu güzel kokuyla bastırmak, sauna sonrası parfüm sıkıp kız arkadaşla buluşmak kadar saçma bi durum oluyor

Aracın dışı,boyası,sürtüğü gram umurumda değil dışına su tutmasa bile olur ancak içinde ki bu kokuyu geçirebilecek, yılların getirdiği kirleri çıkartabilecek araba sıfır gibi kokmasada olur ama binince "oyhh bu ne be demiyelim" döşemeleri,paspasları cartları curtları temizleyebilecek "interior detailing" yapan bir firma var mı istanbul içerisinde bildiğiniz ?

Teşekkürler.

Bayramda, bayramdan sonra ne zaman müsaitseniz bırakabilirim aracı.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/
    burda detay işiyle uğraşan insanlar mevcut onlara bir danışın isterseniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/
    burda detay işiyle uğraşan insanlar mevcut onlara bir danışın isterseniz.
    orada genelde paylasilan fotograflar pasta-cila-hare giderme-gocuksuz duzeltme vb aracin disini temizledikleri fotograflar oluyor, bir tek izmirde bir arkadas yapiyor doseme temizligi-sokup takmali temizligi sanirim ae86 herhalde.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni aldigim aracima kuafor yaptirdim ici kirli oldugu icin.suan ici kullandiklari malzemenin kokusu var.aracin icide kirli ise kuafor isini gorur diye dusunuyorum.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde demek istediğim o işlerle uğraşan insanların araç içi pis kokuyu nasıl dezenfekte edebileceklerini biliyorlardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orada genelde paylasilan fotograflar pasta-cila-hare giderme-gocuksuz duzeltme vb aracin disini temizledikleri fotograflar oluyor, bir tek izmirde bir arkadas yapiyor doseme temizligi-sokup takmali temizligi sanirim ae86 herhalde.
    evet ae86 nickli cem bu işlerle uğraşıyor. Bi tavsiye de benden olsun. Ben de geçen hafta aracımın bütün koltuklarını söktüm ve halı yıkama makinesi, aspirin ve kosla halı şampuanıyla koltuklara ve iç döşemeye giriştim. Fazlaca emek sonunda (mesleği detay temizlik olan arkadaşların aldığı her kuruşun helal olduğunu tekrar tekrar söyleyerek ) araç mis gibi oldu. Biraz zaman ve sonunda mangal bekleyen arkadaşların varsa seni tatmin edicek bir temizlik elde edebilirsin. araç 14 yıldır belki ilk defa böyle temizlendi.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ae86 nickli cem bu işlerle uğraşıyor. Bi tavsiye de benden olsun. Ben de geçen hafta aracımın bütün koltuklarını söktüm ve halı yıkama makinesi, aspirin ve kosla halı şampuanıyla koltuklara ve iç döşemeye giriştim. Fazlaca emek sonunda (mesleği detay temizlik olan arkadaşların aldığı her kuruşun helal olduğunu tekrar tekrar söyleyerek ) araç mis gibi oldu. Biraz zaman ve sonunda mangal bekleyen arkadaşların varsa seni tatmin edicek bir temizlik elde edebilirsin. araç 14 yıldır belki ilk defa böyle temizlendi.
    +1000 asprinle cok guzel temizleniyor ekstra koku isterseniz az miktarda yumos dokebilirsiniz. Sonrasi bilek ve sabir gucu
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1000 asprinle cok guzel temizleniyor ekstra koku isterseniz az miktarda yumos dokebilirsiniz. Sonrasi bilek ve sabir gucu
    1 kova suya bu aspirin denilen sıvı maddedenmi döküyorsunuz yada başka şekildemi yapıyorsunuz biraz açarsanız bu konuyu ?

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 kova suya bu aspirin denilen sıvı maddedenmi döküyorsunuz yada başka şekildemi yapıyorsunuz biraz açarsanız bu konuyu ?
    Aracımin koltukları siyah.Sıvı lekesi bolca vardı.Bir kova ılık suya yanlış hatırlamıyorsam 2 kapak asprin döktüm.birde temiz su kovası hazırladım.

Asprinli suyla bastırarak sildim.2 3 dk bekleyip aynı yeri hazırladığım temiz su ile silerek duruladım.yontem doğru mu yanlış mı bilmiyorum fakat koltuklar tertemiz oldu.
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O konulardaki arkadaşların hemen hepsi detaylı temizlik de yapıyor. Onlara danışırsan sana yardımcı olacaklardır. Ümraniye taraflarındasın sanırım. Oralara yakın tepeüstünde tokyo garage salih abi var. Onun dışında and yakasında 2-3 yer daha var minibüs caddesi civarında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Detaylı temizlik sonrası ozon da yaptırırsan silinemeyen yerlerdeki kötü koku bırakan bakterileride engellemiş olursun. Biz detaylı iç temizlik yapıyoruz. İlgilenirsen yerimiz minibüs yolu üzerinde göztepe de.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Detaylı temizlik sonrası ozon da yaptırırsan silinemeyen yerlerdeki kötü koku bırakan bakterileride engellemiş olursun. Biz detaylı iç temizlik yapıyoruz. İlgilenirsen yerimiz minibüs yolu üzerinde göztepe de.
    abi ozel mesajdan numarani atabilirmisin?

Kaanb34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arkadasi aliyorsunuz calistiriyorsunuz aracin fanini arabanin ortasina bombayi koyuyorsunuz 15 dk boyunca calisiyor sonra 10 dakika her yeri acip havalandiriyorsunuz ne kadar koku varsa heeepsini sokup atiyor. Bundan yapin bana dua etmeyi unutmayin

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaanb34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arkadasi aliyorsunuz calistiriyorsunuz aracin fanini arabanin ortasina bombayi koyuyorsunuz 15 dk boyunca calisiyor sonra 10 dakika her yeri acip havalandiriyorsunuz ne kadar koku varsa heeepsini sokup atiyor. Bundan yapin bana dua etmeyi unutmayin

bunlar klima dezenfektanı diye geçiyo
    bende kullandım ilk bir hafta kokusunu aldım gayet güzeldi fakat bi hafta sonra kokusu kalmadı belki işini yapıp klima kanallarını dezenfekte ediyodur fakat arkadaşın arabasındaki koku taban halısına sinmiş bişeyse bu çare olmaz

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İster kovaya dök istersende sileceğin yere fıs fıs şeklinde sık nemli bezle sil.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin adresin ümraniye/tepeüstü tokyo garage salih.

http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=50459
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali_utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımin koltukları siyah.Sıvı lekesi bolca vardı.Bir kova ılık suya yanlış hatırlamıyorsam 2 kapak asprin döktüm.birde temiz su kovası hazırladım.

Asprinli suyla bastırarak sildim.2 3 dk bekleyip aynı yeri hazırladığım temiz su ile silerek duruladım.yontem doğru mu yanlış mı bilmiyorum fakat koltuklar tertemiz oldu.
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İster kovaya dök istersende sileceğin yere fıs fıs şeklinde sık nemli bezle sil.
    1 kova temiz su, 1 kovayada 1 sprey şişe aspirinin yarısını döktüm içinede hacışakir sabun attım önce bezi sabunladım sonra aspirinli suya sokup koltuğu temizledim temiz suyla temiz bezle duruladım.Üstüne birde würth'ün koltuk temizleyici ilaçları vardı 2-3 şişe onlarıda kullandım birdaha duruladım temiz suyla temiz bezle.Aracın içi mis kokuyor ve koltuklar ve kapı döşemeleri tertemiz oldu.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    koslada güzel temizliyor
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koslada güzel temizliyor
    Koslayı hiç denemedim abi aslında onuda bir kere denemek istiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)