User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Araç içi kokuyu geçirmek.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kosla halı, halı yıkama makinesi, ufak bi el fırçası, biraz sabır ve 5 6 tane bez ile tertemiz bi iç mekan elde edebilirsiniz. Tabiki 2 gün kadar süre koltukları vs sokmek için gerekli aletler vs vs vs. Uzun ve yorucu bi iştir. Düzgünce kurutmaniz gerekir. Isler bittiğinde yumoşun sari sprey şişede parfumu var onuda sikarsaniz bebek olur

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yaklaşık 2 ay önce aracımın içini sökerek tavan halısı hariç komple temizledim elinizde koltukları vs sökmek için malzeme ve rahat iş yapıcagınız bir yer varsa kendinizde yapabilirsiniz. kullandıgım malzemeler amway loc,su çekme özelligi olan bir halı yıkama makinesi,bol bol bez, köpük yapan sprey şişe,elbise fırçası tavan,taban ve koltukları temizlemek için ve bol bol sabır

ben ilk başta ön ve arka koltukları söktük attım bir kenara sonra taban halısını söktüm

çıkarttım eve çatı katında oturdugum ve büyük bir balkonum oldugu için rahat rahat çalışabildim ilk başta koltukları süpürgeyle tozlarını aldım sonra büyük kovaya su doldurup az miktarda amway döktüm ucuz mikrofiber bezleri nemli kalıcak şekilde suda ıslatıp giriştim koltuklara sonra sıra geldi taban halısına sanırım ben temizleyene kadar hiç temizlik görmemiş akıllara zarar bir şekilde kum çıktı içinden.

serdim yere verdim suyu verdim suyu taban halısınıda amway'li ilaçla bol bol suyla yıkıyıp güzelce duruladıkdan sonra astım ipe kurumasını bekledim not: altındaki keçe işveni kaybetmişti dokunduğun yer elinde kalıyordu bende kurudukdan sonra keçeyi yenileyip montaj yaptım.

sonra indim arabanın başına iç kısımında elimin girebildigi her yeri sildim amway'li suyla sildim yaklaşık 5 kova pis su çıktı.

sonra hızımı alamadım dedim bu kadar temizlik yaptık bari hava kanallarını'da temizliyelim bari tam olsun

atas clim hava kanallarının içlerine sıktım bu arada polen filtesini söküp o kısımada uyguladım ve gerekli talimatları yaparak işlemi tamamladım.

sonrasında ise araç içininin montajı bittikden sonrada atas airclim uyguladım

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç içinin önceki sonraki fotolarını sa koyabilirmmisiniz zahmet olmazsa, elinize sağlık.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 aydabir würth ün ozon temizliğini yapıyorum. Her daim temiz kokuyor aracım. Araç kokularını da sevmiyorum..

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize sağlık çok güzel ve faydalı bir işlem olmuş. 16-17 yaşında araba sonuçta bu kimbilir kaç el değişti kaç kişi oturdu kalktı arabanın içinde, sürekli o havayolu solumak da düşününce hiç hoş değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu koltukları,döşemeyi sökebilecek işcilik var mı bende acaba çok merak ediyorum. Yerim müsait ama deneyeceğim

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir zamanlar febreze sprey vardı
    Şimdi var mı bilmiyorum
    Çok memnundum bulursanız tavsiye ederim
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)