dr.ecu ya git bi c.tesi özgüne rica et belki araç sahibi uygun görürse ayara çıkarsınız beraber, subaru evo falan artık ne denk gelirse :)
Printable View
dr.ecu ya git bi c.tesi özgüne rica et belki araç sahibi uygun görürse ayara çıkarsınız beraber, subaru evo falan artık ne denk gelirse :)
Herkeste ayni ciddiyet olsa fark nerden ortaya cikicakki,onlarida boyle taniyoruz iste,hepinize ilgilendiginiz icin tesekkur ederim
İnsanları kırmak yerine insanı kazanmaya çalışmak gerekir diye düşünüyorum. İnsan insana her zaman lazımdır.
Ayni duygulari paylasmamiza uzulsemmi,sevinsemmi bilemedim heves edip ulasamamak cok baska bisey,umarim en yakin zamanda cagrin yerine ulasir :D
konuyla ilgili pm attim sana,tesekkur ederim
Tesekkur ederim abi,sanirim bu fikir gayet iyi ama simdi dusunsene,sokaktan bi cocuk geliyo,cekingen biriyim,cekine cekine giricen dukkana,utana sıkıla,abi ayara cikalimmi diycen,o is olmaz gibi abi ama tesekkur ederim guzel bi oneriydi :)
Ben ciddi yazmıştım he yanlış olmasın.
Edit:kusura bakmayin mobilim,bi kac kisiye fazladan alinti yapmisim.
Rocco var olursa bi akşam turlarız :)
Eger varsa subarusu olan biri bence kardesimize yardimci olsun..ne olacak sanki yanina bindirsin 3-5 sıksın keyif alsın kardesimiz..
0532 ikiyüzyirmi 09 sıfır9 subaru brz aracım var hevesin bu araç içinde varsa hafta sonuna doğru ;istanbul avrupa yakasında buluşur 2 3 tur atarlz...
Brz teklifine çıkıp ankara dan gidesim geldi :) yardımlasmak lazım umarım istediğin gerçekleşir kardeşim. Benzer istekler bende de var.
Tesekkur ederim,musaitlik acisindan sorunum yok,musait oldugunuz bi zaman bulusabiliriz :D
ilginiz ve dusunceniz icin cok ama cok tesekkur ederim :D
subaru subarudur,biraz sonra mesaj aticam size,cok tesekkur ederim :D
Forumda böyle gelen geçenle taşşak geçenlerin , yaşı küçük diye veya başka sebepten yazan kişiyi ezme gereksinimi duyanların gerçekten hayatlarını merak ediyorum , çocukken siz bişey istediniz de şişeye mi oturttular yani nedir bu millete aşağılama ? Bu yorum beğenme olayı çıktı çıkalı herkeste bi fenomen olma çabasıdır gidiyor buna da bi çözüm bulunmalı bence ya da bu amaçla kullananlara ceza tarzı bişeyler olabilir .
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...EJFeQ2N1bIdRFYböyle iyimi? Yoksa daha kaldırayımmı?
Kardeşim istanbulda olsam olurduda hem istanbulda değilim hem hastayım hemde bende forester var sevmezsin sen onu :)
Herkes bir dalga modunda..16 yaşında bir kardeşimizin böyle bir isteği olması garip mi? İlle taşşak mı geçilmesi gerekiyor?
belki de çoğunuzun içinden geçen bir düşünceyi dile getirmiş cesaret edip..
dediğim gibi E39'a ne zaman binmek istersen ayarlarız kardeşim..Sen kulak asma forum asalaklarına.
Helal olsun kardeşim. İnşallah binersin istediğin araca.
Elinden geldigince yardim ettigin,yardimini esirgemedigin icin tesekkur ederim,cok sagol,yasimiz daha genc insanlari yavas yavas taniyoruz iste :)
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim abi,forumdaki abilerimede tesekkur ederim elinden geldigince yardimci olmaya calisiyolar,darisi forumdaki bir iki arkadas ve isteyen diger dostlarimin basina diyelim :D