kardesim alanyada olsaydin bikana kadar gazlardik. cok iyi anliyorum seni, senin yaşlarında bende hastasiydim Allah`a cok sukur su an sahibiyim
Printable View
kardesim alanyada olsaydin bikana kadar gazlardik. cok iyi anliyorum seni, senin yaşlarında bende hastasiydim Allah`a cok sukur su an sahibiyim
Adanaya gelirsen Fn2 typer, evo8, m3 2014 köpegin olsun
Forumda bazi arkadaslar nöbet tutuyor biri konu açsa da dalga geçsek diye.. altinizdaki teneke parçalarına kapılmayın, gün gelir onuda bulamazsınız.. Allah herkese hayalini kurduğu hayati yasamayi nasip etsin ne diyelim
Umarim sonum seninki gibi olur abi,universiteyi kazanirsam hedef olarak gosteriyolar,universiteyi hallettigim gibi umarim benimde bi subarum olur,kazasiz belasiz surusler dilerim size,cokta tesekkur ederim ilginiz icin,iyi insanlari gormek mutluluk verici :D
cok tesekkur ederim,araclarin sahiplerine kazasiz belasiz bol gazlamali gunler dilerim,hepsi cok cok iyi makinalar allah nazarlardan korusun,ilginize ve iyi niyetinize cok cok tesekkur ederim :)
Umarim herkes,bir gun hayalindeki herseye kavusma sansini yakalar,haklisin abi
Kardesim bende typer hastasiyim cok seviyorum allahtan benim dayı var sayesinde biniyoruz oyle arabalara ara sıra numaranı yaz ben dayıya sorarim arkadasinda subaru olması lazım beni gezdirirken sende gelirsin arkadasim olarak
1.4 tüplü polo var, hem istersen camiye kadar bi turda atarsın
Bende Gc8 var kardeşim contasi ufaktan Yanık ama müsait olduğum bi gün halkalı yakınlarındaysan çıkar gezeriz biraz...
Gerekli pm i atiyorum birazdan,tesekkur ederim :)
Olur bana farketmez,maksat birlik beraberlik :D
Abi tesekkur ederim,yakin uzak farketmez senin oldugun yere gelirim sorun degil benim icin,cok tesekkur ederim :D
Satmadan önce açsaydın ya konuyu kardeşim :) corsayla istersen gezdiririm ama :)
Lan olm sen arabanı satalı 2 yıl olmadımı
Olsun abi corsada olur,dedigim gibi maksat hem biraz sulalenin dizellerinden uzaklasmak,biraz daha genc isi arabalara binmek,tabiki gonlumuzdeki subaru listenin basinda,ama eger sanada uyarsa bi gun seninle gezmek isterim tabiki,bu aradada subaruyla ilgili tecrube ve anilarini dinleriz iste :D
subaru yok ama bravo var olur mu düz boru ve varexli :D subaru olaydı tıslaya tıslaya gezerdik :D
Abiler böyle özel istek yapabiliyorsak bende yıllardır porsche merakı var pm bekliyorum :) mümkünse gt3 rs :D şaka bir yana böyle araçlara binmeyi sevmiyorum indiğim zaman dünyam başıma yıkılıyor hayallerden inip gerçeklere devam etmek çok acı verici sonra hiç bir araba tat vermez oluyor :)
Arkadaşın samimiyeti ortada makaraya sarınca egonuzu mu tatmin ettiniz ?
O yaşta kaç kişi subaru sahibi oldu veya kullandı ? Ki ben dahil bir çok kişi sahip değiliz bu tarz araçlara.
Umarım hayat sana hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı verir kardeşim, her şey gönlünce olsun