Cemil abi brz ile yardimci olucakti isim cikti bulusamadim,orhan abidende haber bekliyorum,subarusu olan pek cikmadi ama elinden geleni yapmaya calisan cok kisi cikti sagolsunlar :)
Printable View
öm'den yolladığım telefonumu orta bir nokta buluşuruz;)
Ankara ya yolun düşerse Arıcan a da uğra. :-)
İstanbul'da neredesin ? And. yakasındaysan Levorg merak ediyorsan yardımcı olurum. Bende outback dizel var; hem gazlamıyorum hemde seni kesmez Outback. Levorg benim değil, test aracı olarak rica edeceğim, sende sağ koltukta oturursun; ama Levorg'un ivmelenmesi seni ne kadar mutlu eder bilemem.
Kardeşim başakşehir'e yakınsan gel çay içelim subaru impreza 1.6 awd (wrx görünümlü :) ) var tur atarız birlikte memnuniyetle...
0535 744 87 74 adım fevzi ara beni, subarum daha yürümüyor ama birlikte kalan işlemlerini yapar birlikte marş basarız. rodajı da birlikte yaparız basıncı da kademe kademe birlikte açarız :D senin için güzel bir tecrübe olur.
Senin yaşlarındaydım. 6 yaşımda mobilet ile motor kullanmaya başladım sonra peugeot spx im oldu ritmom oldu neyse motor olayını kapattı babam :D lisedeyim böyle deli gibi racing seviyorum ama o zamanlar Bursa'nın ilçesinde M.Kemalpaşa'dayız 2 3 kişide racing motor var 1000 RR Fireblade motoru olan abiye gittim dedim abi benim hayalim böyle bir motor bir kere arkanda otursam bir tur atsak diye :D
Neyse demez olaydım bindik altıma kaçırmaya ramak kalmıştı :D Terminal yolunda tapa gaz gitti indim ayaklarımı hissetmiyorum öyle adrenalin yükseldi ki sanki yerden 20 cm yukarıda yürüyordum :D Bak işte böyle bir anım oldu ömür boyu unutmam seni çok iyi anlıyorum umarım hayalini kurduğunu böyle yaşayıp ileride hatırlarsın :)
Bu arada araba alırken özellikle RR plaka almıştım hala seviyorum gidip almayacağım ama hep seveceğim RR' ı :D
Abi acikcasi senin hissettiginden farkli bisey hissedicegimide sanmiyorum,gene sizin imkan varmis motor falan biseyleriniz varmis,bakalim biraz para toplayabilirsem ya motor almak yada araba toplamaya calismak istiyorum,iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim abi umarim herkesin hayalleri bir gun gercek olur :)
Hayatın ne getireceği belli olmaz. Hiç beklemediğin anda güzel şeyler olabilir.
Benden sana bir abi tavsiyesi ne olursa olsun en önemli şey okulun. Mesleğin olduğu sürece hayattan istediklerini kademe kademe alabilirsin. Güzel bir meslek güzel bir gelecek bunu asla unutma :)
Sana bakınca 4 yıl önceki kendimi görüyorum.Umarım sende benim gibi istediklerine ve hayaline en kısa zamanda ulaşırsın kardeşim.
Tesekkur ederim abi tavsiye icin,tamda dedigin dogrultuda ilerlemeye calisiyorum,subaru sevdami ailemde cok cok iyi anladi,ve eger iyi bir universite kazanabilirsem subaru alabileceklerini soylediler,hem gelecegim iyi olucak hem subarum olucak daha ne isterim :D umarim hedefime ulasir ve bir tasta iki kus vurmus olurum,tavsiyeler ve icten duygularin icin ayriyetten tesekkur ederim abi :)
Umarım hayallerine ulaşırsın ki hepimiz senin gibiydik buna eminim :) Geceleri o günler gelecek mi diye yatmadan hayal kurmuşluğumuzda olmuştur bunada eminim :) Sana bi abi kardeş tavsiyesi ; Okumak,meslek sahibi olmak ne kadar uzun vade,zor süreçli yol gibi gözüksede zaman öyle bir geçiyor ki geldiğin noktayı farketmiyor olacaksın.Onun için yaşının verdiği enerjiyi derslerine geleceğine daha çok harca çok değil o kadar hızlı geçicek ki zaman subarunu istedğin gibi dizeceksin kapının önünde bakıp bakıp duracaksın buna emin ol.Hayat bu sen isteyip azim ettikten sonrası nasibin seni bulur :)
sana bu mektubumu uzzzun yıllar sonra okuman için yazıyorum diye başlayan lise yıllıklarına çevirdiniz ulan burayı :D
pendikte oturuyosun aşağı tokyoyu bilmiyo musun?
senko görse seni yanına çırak alır çekirdekten yetiştirirdi .
Tavsiye icin tesekkur ederim abi,aklimin hep bi kosesinde bunu bulunduruyorum zaten,nekadar ekmek okadar kofte misali,ne kadar ders okadar spec :D
Asagi tokyoyu bilemedim abi :D cok bi ortamim yok ondanda olabilir,tesekkur ettim :)