Beylikdüzüne yakınsan bu gün görüşelim integramız var subaru hissi vermese de eminim hoşuna gider
kardeşim keşke Ankara da olsaydın umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır İstanbul dan
ÜLKEMİN TOPRAĞINA GÖZ DİKENE KURŞUNDUR TEK SÖZÜM !!!
öm'den yolladığım telefonumu orta bir nokta buluşuruz![]()
Ankara ya yolun düşerse Arıcan a da uğra. :-)
İstanbul'da neredesin ? And. yakasındaysan Levorg merak ediyorsan yardımcı olurum. Bende outback dizel var; hem gazlamıyorum hemde seni kesmez Outback. Levorg benim değil, test aracı olarak rica edeceğim, sende sağ koltukta oturursun; ama Levorg'un ivmelenmesi seni ne kadar mutlu eder bilemem.
Kardeşim başakşehir'e yakınsan gel çay içelim subaru impreza 1.6 awd (wrx görünümlü) var tur atarız birlikte memnuniyetle...
0535 744 87 74 adım fevzi ara beni, subarum daha yürümüyor ama birlikte kalan işlemlerini yapar birlikte marş basarız. rodajı da birlikte yaparız basıncı da kademe kademe birlikte açarızsenin için güzel bir tecrübe olur.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Senin yaşlarındaydım. 6 yaşımda mobilet ile motor kullanmaya başladım sonra peugeot spx im oldu ritmom oldu neyse motor olayını kapattı babamlisedeyim böyle deli gibi racing seviyorum ama o zamanlar Bursa'nın ilçesinde M.Kemalpaşa'dayız 2 3 kişide racing motor var 1000 RR Fireblade motoru olan abiye gittim dedim abi benim hayalim böyle bir motor bir kere arkanda otursam bir tur atsak diye
Neyse demez olaydım bindik altıma kaçırmaya ramak kalmıştıTerminal yolunda tapa gaz gitti indim ayaklarımı hissetmiyorum öyle adrenalin yükseldi ki sanki yerden 20 cm yukarıda yürüyordum
Bak işte böyle bir anım oldu ömür boyu unutmam seni çok iyi anlıyorum umarım hayalini kurduğunu böyle yaşayıp ileride hatırlarsın
Bu arada araba alırken özellikle RR plaka almıştım hala seviyorum gidip almayacağım ama hep seveceğim RR' ı![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)