User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Araç Hakkında Yorumunuzu İstiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar adeti çok ve rakami yüksek sahsen ben alacak olsam sorgulatınca karsima bu sonuç cikinca vazgecerdim

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temiz, hatasız olanlar hasar kaydı olmayanlar bile 70 e zor satılıyor, bu araba zamanında kampanyada 100 bin TL ye satıldı, 50 ilk sene 50 ikinci sene şeklinde... 63 bin tl, 25bin hasar kaydı olan bir araba için yüksek bedel, satarken zorlanırsın...
    Satarken mesela 60'a alsam 63'e verebilir miyim?

Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    63 binin altına düşmezsiniz ona emin olabilirsiniz min um 67 maxsimum 75 falan eder şuanki piyasada
    Benimde fikrim bu yönde ama sazan gibi de atlamak istemiyorum.

Alıntı İstanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C serisinin en boş versiyonu..emsallerinin temizleri 70-73 civarında gidiyor,25 bin liralık hasar kaydı ve bomboş olmasını göz önüne alırsak ederi 65 civarı diyebiliriz..yani binecekseniz fiyat makul alın ama satiym derseniz bi karınız olmaz
    Kar etmek önemli değil önemli olan arkadan itişin tadına bakıp zarar etmeden satmak.

Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan piyasanın hızıda fena değil ama rakam çok arada . ben şahsen ticaret için almazdım bu arabayı . ama nasip işi sonuçta . iyi araştırmak lazım .

birde şu var bizim insanımız gösteriş meraklısı ben sokakta hiç boş c180 görmüyürum alayı cam tavanlı amg paket . fiyatı iyi bile olsa ne kadar sürede satılır yada satılırmı iyi düşünmek lazım . hayırlısı olsun
    Evet en azından 17 jant ve amg paket olsa bende düşünmezdim.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    binmek için düşünülebilirde bence rakam ticarete para kazandırmaya çok uygun değil belki uzun vadede beklersen alıcı bulabilirsinki turkiye şartlarında ufacık seye laf edilirken seni zorlar satışı
    Eğer diyorum 60'a alırsam o fiyata alıcı bulabilirim heralde.

Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En kötü 2 lira yedirir ben olsam alırım.İlk sahibinden ve yetkili bakımlı olması,km si büyük artı.60-70 lira arasıdaki C ler feleğin çemberinden geçmiş ağzı yüzü başka yere bakan araçlar genelde.Bu tarz arabalardan illallah etmiş,bütçesi bu civarlarda olan müşteri bu arabayı kaçırmaz.
    tramer göz korkutuyor ama araç gerçekte çok diri duruyor.

Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an ki piyasada temizleri 72-75 aralığında. Satarkende cok aceleci davranmassan bence 65 in altına satmassın tahminimce sen bilirsin.
    Bende öyle umuyorum

Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın 2.el piyasası düşünülerek satın alınmasını ön plana alırsak bir kere araç gerçek anlamda boşline.

Hani bu aracı iddialı ve albenili kılan şey AMG paket zaten yok. Bunun yanında farlar halojen, cam tavan yok, iç tarafta standart donanımda. Kısacası hasarları olan bir aracı 2.elde değerlendirmek zor. Tek elle tutulur yanı kmsi. Sadece binmek niyetinde olsan kesin alabileceğin bir araç olurdu ama satarım kar ederim mantığında sahip olup hüsrana uğrama.
    Amacım binmek değil. Bu paraya çok daha mantıklı araçlar var. Amaç 1-2 lira kar bıraksın yeter.

Alıntı exclusive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    66 67 rahat satar 2011 var bende 1 aydir bekliyor avantgarde olmasina rağmen luxury biraz daha zor satar ben olsam alırım o fiyata
    Zaman sıkıntım yok. Kapıda dursun. Satılmasını bekleyebilirim.

Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticaret amaçlıysa çok. Adam tek kalemde 25 bin hasar kayıtlısını 47ye aldı 65e çaktı birine galerici bir tanıdık. İşler böyle yürüyor. Alınıp binilir ama araç güzelmiş.
    Aracı bir gün alabilirsem galerilerden fiyat almayı deneyeceğim.

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok pis gaz veriyorsun

Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşin içinde biri olarak söylüyorum al arabayı. Ben 55 verirdim. Sen 63 bine al en kötü 3 yada 4 ay biner en kötü 67-70 aralığında satarsın.
    55'e vereceğini sanmıyorum. Ama burdaki yorumlardan sonra 60 felan teklif edicem.

Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticaret amaçlı çok ekmek yedirmezcunku araç çok boş boş olanlar pek tutulmuyor mercedeste hasar kayidi da çabası 65 e de zor satılır bencr
    Çok yedirmesine gerek yok. 1 lira bıraksa kar.

Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kere 25 bin lira hasar kaydı çok adam 5664 mesajını görünce gözleri fal taşı gibi açılır.Hadi 3 bin 5 bin 7 bin olsa neysede.

Bu aracın satacağı para 64-65 oda belki.
    O parayı edecekse ben razıyım.

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes Mercedes'tir boşda olsa ama 25 bin tl fazla bir değer
    Şöyle örnek vereyim 5800 küsür tl gözüken kazada sadece bir kapı değişmiş.

Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni araç alacağı bayi ne fiyat veriyorsa 1-2 fazlasını verin alın.
    Evet o teklifi sunucam.

Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım Sıfır mercedes c200 aldı.Alırken kendi aracını(SKODA RAPİD kendi aracı) takasta kullanmak istedi.Satış temsilcisi bir kaç galeri aradı sonra bir fiyat verdi.Verilen rakam normal galerinde düşük geldiği için aracı başka şekilde sattı.Araç sahibi bayan ve çok kaZaya karışmasından dolayı bayinin yüksek fiyat vereceğini zannetmiyorum.Bayi yüksek verirse,işine gelmezse de almaz.
    Şahsen bayiden aldığı fiyatın 1 lira fazlasını vericem. Teklifim bu yönde olucak.

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al 63 e binerken 67 70 gibi satarsın. ilanda durur. en kötü takas filan yaparsın bişeylerle.
    Zaman sıkıntım yok. 2 ay da durabilir. Acelem yok.

Hasar kaydı konusunda haklısın. 5800 tl olan kazada sadece 1 kapı değişmiş.

Alıntı alpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana kalırsa binilebir ama satarken ahım şahım kar yaptırmaz.65-66 gibi gider ama kmnin düşük olması aracın hanesine +1 puan yazdırır.
    km düşük. Kafadan kaza yok bu özelliklerine güvenmek istiyorum aracın.

Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim ne derse desin 10bin liraya kadar gayet normal hadi mercedese 15 diyelim bol bol söyliyelim.25 milyar bu yani sonuç olarak parça parçada olsa 9 kaza ayrı ayrı olsada adam o rakamı görünce bi nevi uzaklaşacak yani.

Şimdi araç alıcak kişilerin tek sorduğu soru 5664'te ne kadar hasar kaydı çıkıyor.Adama meblağ yazmayan kazayı bile anlatamıyorsun araç satarken kaldıki gelde 25 milyarı anlat.

O yüzden ya bekliyecek yada takas tukas bi şekilde değerlendirecek aracı.
    Şahsen binmeye alsam hayatta bulaşmam bu araca.

Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın piyasasını bilmem ama önce bir 2. el alan servise götürülür.Konuşursunuz fiyat alırsınız.Sonra galeriye götürüp fiyat alırsınız 1-2 üstünü vererek hem siz kazanırsınız hem de satan arkadaş kazanır.Ama 25 000 hasar kaydı olan aracı satarken ister istemez biraz tedirgin olan insanlar olacaktır.Tercih sizin.Piyasa çıldırmış durumda.10 000'e 94 model şahin sattılar.Sahibi araba ucuz gitti diye sayıklıyordu...Öyle söyleyeyim yani...
    Bayiden ne fiyat alırsan 1 lira fazlası diye anlaşıcam en sonunda.

Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklın varsa bulasma hasarı bır yana arabayı bayan kullanmıs anasını bellemıstır uzak dur bence
    Haklısın ama aracın yürüründe hiçbir sıkıntı yok

Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki tane hasar kaydı var ciddiye alınacak diğerleri fasa fisodur, kullanıcının bayan olduğunuda göz önüne alırsak hasarlara çok takılmamak lazım.
    25.000TL lik kazası olan araçla 25000Tl parça parça hasarı olan araç aynı şey değildir, piyasasına çok hakim değilim bir kaç galeriden fiyat almaya çalışın verikleri rakam o miktara yakınsa alınır
    Aracı bir gün alabilirsem galeri galeri gezip fiyat alıcam.

Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bu arabayı bayiye götür kaç veriyorsa 3 lira altına al en kötü galeriye verirsin ama mercedes bmw tarzı araçlarda roof cok büyük etken bunda roof da yok 1 ayda satılcagına 3 ayda satılabilir.
    Zaman sıkıntım yok. O şekilde yapabilirim.

Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam tavan olsa kesin alın derdim.Aracın herşeyi serviste yapıldıysa muhtemelen servis kayıtlarındada herşeyi vardır, kaza fotoğraflarına kadar..Servisten bir tanıdık ile geçmişini öğrenip fiyatı 2-3.000 kırdırıp alınır bence..Hasar kaydı toplam 25.000 olabilir ama hepsi küçük tutarlarda..Sonrasında c63 body yapılıp 19 jant takılıp misler gibi binilir.
    Ruhsatı alıp servise gitsem araca yapılanların bütün dökümünü vermezler mi ?

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzel cevabı yukarıda bir arkadaş vermiş , bayii kaça sayıyorsa 2-3 bin tl üstüne al.

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadan itisin tadina varmak icin cok yanlis bi arac. Esnaf 50 anca verir bu araca. Bayii kac verir bilmiyorm
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)