User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Selde kalan arac hakkinda yardim

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun, Eylül ayında düşen yağışın 10 katı fazlası yağmış, m2 ye 162 kilo deniliyor.. Apaçık doğal afet hani yobazlık gibi olmasın ama oralarda her türlü pislik oluyor.. Gusül absesti almış şehir

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun, Eylül ayında düşen yağışın 10 katı fazlası yağmış, m2 ye 162 kilo deniliyor.. Apaçık doğal afet hani yobazlık gibi olmasın ama oralarda her türlü pislik oluyor.. Gusül absesti almış şehir
    yobazlık olmasın demişsin ama bayaa olmuş abi.şimdi bu yağan yağmurda şehrin, sosyal hayatın vs ne ilgisi var ? ayıp değil mi sen o şehirde yaşayan insanları ne ile itham ediyorsun ? peki kabe de düşen vinç in bu bakış açısı ile açıklaması nedir ? 99 depreminden sonrada bu tip yakıştırmalar olmuştu. yani maalesef ki yalnız değilsin, epey de çoksunuz ha. neyse ki bizde az değiliiz.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahtapot işini yeterince çözmez üstten kurutur ama taban döşemesinin altında kalın takoz gibi izolasyon süngerleri var ve taban halısının değmediği yerlerde de su kalmış olabilir en temizi koltukları taban döşemesini komple söküp kurutup tekrar takmak
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yobazlık olmasın demişsin ama bayaa olmuş abi.şimdi bu yağan yağmurda şehrin, sosyal hayatın vs ne ilgisi var ? ayıp değil mi sen o şehirde yaşayan insanları ne ile itham ediyorsun ? peki kabe de düşen vinç in bu bakış açısı ile açıklaması nedir ? 99 depreminden sonrada bu tip yakıştırmalar olmuştu. yani maalesef ki yalnız değilsin, epey de çoksunuz ha. neyse ki bizde az değiliiz.
    Kabe'deki olay tedbirsizlik göre göre lades, Bodrum'da yaşayan yerel halka birşey dediğim yok zaten, ama turistik yerler zinanın alkolün her nevi pisliğin kol gezdiği yerler genelde. M2 ye 162 kilo yağışta doğal afet demek.. Musibetler Müslümanları vurmıycak gibi birşey kesinlikle söylemem onuda Allah bilir..

CemBerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam yaşında adamsın benim söylediklerimi takmazsın belki ama bu düşünce tarzı nedir ya? o insanlar hakkında ne düşünüyorsan umarım geri gelip seni bulur

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle ne olur açıklama yapıpda konuyu amacından saptırmayın ban yersiniz. Miami falan günlük güneşlik orada ateistler sevişmiyor muş.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun Bodrumdaydim sadece 1 gunluk ve bizde selde kaldik. Ben bu sabah ist a geldim Bodrumlu arkadasim suriyeli cocuklar icin bayram alisverisine cikti. Arayip sorayim bari abdestlimiymis.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dun Bodrumdaydim sadece 1 gunluk ve bizde selde kaldik. Ben bu sabah ist a geldim Bodrumlu arkadasim suriyeli cocuklar icin bayram alisverisine cikti. Arayip sorayim bari abdestlimiymis.
    Haklısın eyvallah haddi aştım sanırım, zaten Bodrumun yerlisinede bir sözüm yok aslında, ama ormanları yakıp ağaçları kesen, oranın içine eden milleti kazıklayanlar aklıma geliyor işte neyse özür dilerim kırdıysam

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Airbag soketlerini söküp temizletin genelde koltuk altlarında oluyor oksitlenme olabilir.Bunun haricin pedalların oraya kadar geldiğini söylemişsiniz pek bir sıkıntı olacağını sanmam ama tabanın söküp kurutmanızda fayda var.

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En önemlisi şanzıman su almış olabilir ve uzun sürede fark edilebilir bence ihmal etmeyin daha önce doğan marka aracımızda başımıza geldi 4-5 yıl sonra ortaya çıktı tecrübeyle sabittir.
    Size ve tüm Bodrum eşrafına büyük geçmiş olsun

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın eyvallah haddi aştım sanırım, zaten Bodrumun yerlisinede bir sözüm yok aslında, ama ormanları yakıp ağaçları kesen, oranın içine eden milleti kazıklayanlar aklıma geliyor işte neyse özür dilerim kırdıysam
    Hocam o tayfa bizimde nefretimiz. Ozellikle minik kardesimiz icin gayretinden sonra Iyi niyetinden kesinlikle suphem yok ama yukarida yaZdiklarin biraz talihsiz olmus. Neyse uzatacak degiliz hepimiz zaman zaman gereksiz yazabiliyoruz. Ozur dilemek erdemliktir. Iyi bayramlar..

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içli dışlı gusul abdesti almış araba nasıl kurutulur diye nihat hatipoğluna sormak lazım,,

tayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sel felaketi yaşayan arkadaşları geçmiş olsun

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim Scenic 2defa selde kaldı
    İlkinde 8000lira çıktı serviste , ikincisinde pert oldu
    Taban izolasyon süngeri en önemli konu tabii bir de tesisat
    Halı vs her şekilde temizlenir
    Geçmiş olsun
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabamı bodruma tatile giden arkadaşıma vermiştim. Tavana kadar çamur olmuş ayrıca başka araca çarpmış kaporta hasarıda varmış. Bu akşam çekiciyle gelecek.
    Arabam akşam 11 gibi geldi. Kadranın içinde çamurlu su var işte gerisini düşünün. Tavanına kadar tüm iç aksam gitmiş. Merkezi kilit bile çalışmıyor. Caddenin başına koydukları arabayı diğer sokakta bulmuşlar. Sel sularından sürüklenip başka arabaya çarpıp durmuş. Ön tampon far kaput sağ çamurluk hasar almış çarpmanın etkisiyle. Kaskoyu önceki yaptırdım. Aldığımdan beri 1.5 yıldır kaskosuz biniyordum.

Bodrumda yaşayanlara ve zarar görenlere çok geçmiş olsun.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzenleme:
    "Kaskoyu önceki yaptırdım" -> "kaskoyu önceki ay yaptırdım"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kabe'deki olay tedbirsizlik göre göre lades, Bodrum'da yaşayan yerel halka birşey dediğim yok zaten, ama turistik yerler zinanın alkolün her nevi pisliğin kol gezdiği yerler genelde. M2 ye 162 kilo yağışta doğal afet demek.. Musibetler Müslümanları vurmıycak gibi birşey kesinlikle söylemem onuda Allah bilir..
    21.yy da millet uzaya gidip marsta nasıl koloni kurarız diye beyin yorarken sen eğer yağmurdan dolayı oluşan sel için bunu düşünüp bunu yorumluyorsan sen de sıkıntı var demektir. Kabe deki tedbirsizlikmiş de bu allahın verdiği cezaymış. Depremden sonra tsunami olduğu zaman ölen insanlar için ne yorumluyorsun. Ya da 99 yılında olan 2 tane büyük deprem için. Cami de namaz kılarken hayatını kaybeden insanlar vardı. Onlar neden öldü. Tabi devir sizin devriniz başınızdakiler size bu şekilde düşünmeyi öğrettikleri için beyinin gerekli yerleri çalışmıyor. Bindiğin araba da gavur icadı güzel kardeşim binme. Senden önceki sahibi de içinde karı kız götürmüştür arabana sende denize at bi abdest aldır.

Kardeşim geçmiş olsun. Sel suyundaki en büyük problem suyun içerisine kanalizasyondan atıklarda karıştığı için sen kurutsan bile bakteriler zamanla koku yapmaya başlıyor o nedenle sadece kurutmak yetmez her yerini ilaçlı suyla iyice temizle. Yani detaylı temizlik yap ya da yaptır.
    IN BOOST WE TRUST

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptigi yorumun yanlis oldugunu anlamis ve ozur de dilemis daha fazla ustune gidip ortami germenin bi anlami yok bence herkese iyi bayramlar kardesim sanada gecmis olsun umarim koku,cürüme vs yapmaz
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21.yy da millet uzaya gidip marsta nasıl koloni kurarız diye beyin yorarken sen eğer yağmurdan dolayı oluşan sel için bunu düşünüp bunu yorumluyorsan sen de sıkıntı var demektir. Kabe deki tedbirsizlikmiş de bu allahın verdiği cezaymış. Depremden sonra tsunami olduğu zaman ölen insanlar için ne yorumluyorsun. Ya da 99 yılında olan 2 tane büyük deprem için. Cami de namaz kılarken hayatını kaybeden insanlar vardı. Onlar neden öldü. Tabi devir sizin devriniz başınızdakiler size bu şekilde düşünmeyi öğrettikleri için beyinin gerekli yerleri çalışmıyor. Bindiğin araba da gavur icadı güzel kardeşim binme. Senden önceki sahibi de içinde karı kız götürmüştür arabana sende denize at bi abdest aldır.

Kardeşim geçmiş olsun. Sel suyundaki en büyük problem suyun içerisine kanalizasyondan atıklarda karıştığı için sen kurutsan bile bakteriler zamanla koku yapmaya başlıyor o nedenle sadece kurutmak yetmez her yerini ilaçlı suyla iyice temizle. Yani detaylı temizlik yap ya da yaptır.
    Cevabımı yazdım , Özür diledim birincisi;

İkinci konu bu söylediklerim yarı serzeniş şeklindeydi , diğer konu Hristiyanlık dahil sodom ve gomora tarzı olaylar Tevrat ve İncilde aynen bu şekilde bahsedilir ki benim beynimin yıkanması söz konusu değil , çıkıp da deprem olduğunda 7.4 yetmedi diyen kesimden kesinlikle değilim bu arada... Burada da can kaybı olmuş olsaydı espiri mahiyetinde yazmış olduğum yazıyı yazmazdım... Konuyu da hemen İslamiyet karşıtlığına dönüştürmeyin (Doğrudan telafuz edilmiyor ama ima yoluyla onu anlıyorum) .. Son husus elbetteki araba alırken içinde içki içilmişini,esrar çekilmişini, karı ...mişini almak istemem ama bunun yobazlıktan değil titizlikten kaynaklandığını düşündüğümden.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)