92 bin TL ye aynı arabayı alabiliyor musun ?
geçmiş olsun , sıfırını alabileceğin bir rakam teklif etmişlerse çok zorlamaya gerek yok kabul et. O arabaya 25 bin hasar çıkar diyen ciddi anlamda körmüş , benim ilk gördüğümde aklımdan geçen rakam 45-50 bin oldu ama volvonun parçası ciddi pahalıymış demekki.
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
/ instagram : anilbahrisefit | facebook : anillbahrisefit \
Bi yoklasaydiniz, rayici 96k yazmislardi sitede, tahminimce sigortadan sadece 30bin cikacak, geri kalanini ihaleden kazanmislardir
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
pert alan sigorta sirketine, sigorta sirketide üstünü tamamlar anlastıgın bedeli sana odeyecek enfazla 30 40 gün içinde.
1881 - 193∞
Cok gecmis olsun size bisey olmamis. Alacaginiz yeni arac ile kazasiz belasiz surusler dilerim. Bu kasko ve kaza işinin işleyişini yazmaniz bizim icinde iyi tecrube oldu. Boyle konular hakkinda bilgilenmis olduk.
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
Vekalet istediklerinde 15 günlük vekalet vermeyi unutma. Geçmiş olsun tekrardan, iyi fiyat almışsın Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
Hasar az gösterilip pert kaydı çıktı ve listede yazılmayan bir çok şey daha var. Ödemesi bu hafta yapılır umarım
![]()
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
cok gecmis olsun. v40 almayi dusunuyorduk fikrim iyice pekisti.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Bi kablo kutusu yazmışlar, bir de kaplo kutusu 2 kere aynı fiyat vermişler ama kod farklıbiri 4. sıralarda biri ortalarda.
Şakasına yazıyorum tabi bunları, geçmiş olsun ve ayrıca mağduriyetinizin giderilmesine de memnun oldum.
Sağolun. V40 ı öneririm gerçekten güzel bir araç yol tutuşu olsun konfor olsun çok iyi. Test etmenizi öneririm
Sağolun evet bende ona dikkat ettim. 1.5 aydır uğraşıyoruz hala aracımız yok. Sonunda giderildi 2 haftaya yeni aracımızı alırız hayırlısı ile
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)