http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26873526/detay
Şu ilan mesela, kozmetik eksikleri var ama m tamponlar takılıp farlar stoplar temizlenip binilir mi?Sorun çıkarmaya meyilli modeller mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26873526/detay
Şu ilan mesela, kozmetik eksikleri var ama m tamponlar takılıp farlar stoplar temizlenip binilir mi?Sorun çıkarmaya meyilli modeller mi?
Dolulugu yeterli dedigi gibiyse bakimlisi sikinti cikarmaz baktirmak lazim , m tampon lci farlar ile gayet de guzel olur . Ben baya E60 takipcisiyim hatta ilgilenecek vaktim olsa bende dedigin gibi yapardim durusu konforu gidisi hala guncel bir cok arabadan basarili
Ks typer ile deneyen 530d vardı. Gazihan hazırlamıştı. O konudan gidişine bakılabilir. Manuel tercih edilmeli.
E60 5.30d yazılımla gayet keyifli ve tatminkar olur,tanıdığımda 2004 model vardı hafif dumanlı,fena yürümüyordu.
Ataqan ciddi ciddi bişey diyicem. F20 dediğin sıfır olacaksa 100 lira civarı. 95 liraya çok güzel bi 330d var sahibindende e90 kasa. Eğer F20 ye bütçe varsa e90a para yeter diyorum. Bi bak ona. Neyse fazla ciddi yazdım ha. Dur şuraya 3 5 geyik yapayımda seviye düşsün.
Şuan 60-70 arası 2003-2005 model 530d bakanlar,İstanbul dan marşa basıp sıkıntısız Kars a gidebilmek ya da tem e çıkıp dakikalarca tapagaz yürüyebilmek için 10-15 lira arası ekstra bakıma yatırmak için ayırmalı.Aksi takdirde her marşa bastıklarında acaba bugün idrive da hangi arızayı görürüm diye tahmin yürütürlerİstisnalar var muhakkak.
Duzgun araba illa denk gelir ya acelemiz yok gecen bi araba begendik bayram sonu bakariz diyoduk bayramdan 2 gun once sans eseri noterde gozumun onunde satildi cokta guzeldi arac. Hasar kaydina cok takilmam duzgun olduktan sonra.
Ufukcum 0 f20 isine girmem 70 liralara kadar biseyler bakiyom 3.35 cd olmadikca 3 kasaya girmem onada param yetmez. Ayrica lutfen mesajlarimi begenmeneyi birak
İşte ondan tırsıyorum..Takriben 1 sene önce kız gibi 50-55.000 km civarı 2007 a3 varken ben gayet mutlu keyifli arabayı yıkamışken hatta aynı gün ilan vermek için fotoğraflarını çektim falan kontağı bile kapatmadım o derece siz düşünün, eve geldim ulan parkedicem taktım r ye araba boşta misali gaza basıyorum tepki yok falan sonrası çekici sanayi aydoğmuş şanzuman falan filan.En son o haliyle pert niyetine satıldı araba.Şanzumanla ne d-r yapmışlığım var ne başka birşey.Sadece olaydan 2-3 gün öncesinde Konyalılar bilir Akyokuşta A3le offroadlık bi deneyim yaşamıştım nerdeyse (polis sebebiyle) altını inceden vurmuştum ama alakası varmıdır bilmiyorum.Sözde bayandan temiz diye almışken 3 ay sonra oldu bu durum sonrada otomatik arabadan, 2.el arabadan baya soğudum.
E90 na 90 binler cidden verilmez o paraya 3.16 da olsa f30 lar varki e90 nlar çok nazlı lar alanın bir 5 bin kenara koyması lazım 2 tane aldık biri bize biri tanıdığa ikimizde bir 10 bin bayıldık cartına curtuna ben 308 cc veya cupra bakınıyorum artık acelemde yok e60 ı beklerim yeterki temiz olsun
Hocam aşağı yukarı bizede o civarlarda maliyetler söylediler şanzumanı açalım 2.5-3 ten kapı açılır taş çatlasın 6-7ye en kötü halledilir gibi,sonrasında şanzuman revizyonlu falan filan gözümüz korktu o haliyle sattık.Araba 1-2.viteste yürüyor sonra 3 e atacakken boşa atmış gibi devirleniyor gitmiyordu.Triptronic e çekiyorum 2den sonra bi sallıyorum 3 e araba yine boştaEtraftan millet bakıyor araba redline da bağırıyor gitmiyor şekil yapıyorum sanıyor falan rezillik, üstelik bu r ye atmama olayı oldu bekledim 2-3 saat tekrar indim falan arabaya bu sefer düzgün falan r de geri geri gidiyorum deniyorum falan derken arabanın motor maşallah motor kulağı eğecek kadar nerdeyse zıpladı bi falan yine boşa düştü baya ilginç mevzular vardı şanzumanda anlamlandıramamıştım ben
![]()
Neyse konuyu p.. etmeyeyim mevzu e60 530d
Bi guncel cekelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)