Dün muayenede yeni bir volvo gördüm önde plaka vardı arkada yoktu ?
Printable View
Denk geleni bence whatsapp üzerinden polise gönderin. Ne olur ne olmaz ortalık ***** karışık.
polis whatsapp kullanıyomu ya yada hangi numarasına yollıyacuk :D
80tl cezasi var motorda.
radar hele ki racing le aman yani.
bu yuzden 2tekerlilerde pek goremezsin, scooter/kuryeler haric.
arabada farkli dusunceler olabilir zira motor gibi alttan alinacagini pek sanmiyorum.
Bu mobil uygulama cikti cikali bende takmiyorum , 3 kere sacma sapan yerlerde sadece 2 serit ortasindaki cizginin ustunde bile oldugum icin ceza yazmislar . Mobilden vatandas yolladigi icinde ornegin ceza 89 ise + 12 de uzerine sivil halki rahatsiz etmek mi ne oyle sacma bi bedel yansitiyorlar . Yanlis anlasilma olmasin kural ihlali yapmadigim yerde bile sacma sapan fotograf acisindan dolayi ceza yemisim .
Etiler'de bina otoparkinin onundeyken kendim de aractayken arkadan fotograf cekip bina girisi ortak kullanimi isgal etmekten yazmislardi , 1 gun sonra binanin kamera kaydindan orada park halinde olmadigini iceren videoyla basvurdum kabul edildi . Bu surecte itiraz edilirken cezanin odenmesine de gerek yoktu
3 harfini elektrik bandıyla 8 yapan var :D
keşke plakamda j olsaydı :) cok kolay u oluyor elektrik bandı ile
Geçen gün e5te,Acıbadem girişi,bir scirocco plakasız şekilde makas atarak gidiyordu.
Video çekip emniyete göndereyim desen; sende makas atmalısın.Valla arkasından beddua'yı salladım,tek yapacağım bu
herşeyin p.kunu çıkarmayı seviyoruz.
Peki plaka silinmisse? Atıyorum eski plaka artık yikamacinin bastığı kostik sağolsun silinmis ve okunmuyor ? Yada biri plakaya çamur surduyse ? Bunların cezası var mı
mersinin gözünü seveyim yaw , kamera , eds , mobese hepsi hak getire. :D kaç senedir ceza yediğimi hatırlamam. allah yardımcınız olsun.
Benımde on arka sokuk suan yan koltugumda tamponlarda cızık vurukta var ne bu hal dıyene boyaya gıdıyorum dıyorum :D