3 Güzel 8 Oluyor valla :D
Printable View
3 Güzel 8 Oluyor valla :D
Dün Şile Yolu üzerinde bende plakasız 2 tane servis aracı gördüm ama hava karardığından sadece araç içi kamera görüntüleri var. Zaten plakasız olunca fotoğraf çekip göndersen adamı nerede bulacaklar.
Uzakta aramaya gerek yok yapanların yarısı forumda
demek bu haksız cezlar bu saçma kurallar insanların canına nasıl tak etti ki plakasız gezmeyi göze alıyorlar. yadırgamıyorum....
Plakasız gezenin art niyeti ortada da, plakasında tahrifat yaparak kendi yediği naneyi başka araç sahibine yükleyenlerin, yaptığının alenen o araç sahibinin cebinden para çalmak, yani hırsızlık olduğunu idrak etmelerini temenni ediyorum...
Konuyu okuduktan sonra İzmirde 1 günde 8 araç saydım :)
bi kaç gün önceki istanbul yağmurunda plakaya kadar sudan geçtim 3 defa ve plaka düşmüş ön plaka yok şimdi haftaiçi çalışıyorum çıkarmasıda mesele yani daha kolaya indirgeyemezler mi sanki.
Hangi emniyet bilmiyorum ama en yakınındaki muameleci ile irtibata geçin, verin parayı, gelip alsın evrakları, aynı gün çıkarıp taksın plakayı üstüne..
Benimde satışını aldığım araçta plaka değişikliğiyle ilgili sıkıntım oldı, 1 hafta boyunca randevu alamadım, sonunda hemen karşı sokağındaki muameleciye gittim, 200tl verdim, 4 saat sonra plakalar takıldı aracın üstüne...
şimdii gel gelelim itiraflara ben bi kere kafadan uzun yola cıkacaksam on plakayı sökerim hız cezası 150 ve üstü plakasız gezmek 88 tl (şimdi hemen mualifler cıkmasın tosya yolunda örneğin 30 - 40 km lik düz bi alan var hız sınırı 120 hadi biz ayağımıza mukayet olduk 130 la gidiyoruz orda bi yer var hız sınırı 50 ye düşüyor taş catlasın 1-2 km değil hah işte o 1-2 kmlik alana radarı koyuyorlar sen farketmezsen tabelayı geçmiş olsun gelde sökme plakayı) genelde aslında şehir içinde de plakasız geziyorum ama bu ara asayiş uygulamaları fazla o yüzden takıyorum sadece uzun yola cıkarken söküyorum artık. ama şimdi şu da bi gercek surda sokağa cıksam trafikte 10 dk hangi arabayı izlesem kesin faul bi hareketle whatsappdan ceza yedirtebilirim o yüzden şehir içinde arka plakayı sehir dışında ön plakasız mı gezsem diye düşünmüyor değilim.
burda komik bi anım var anlatmazsam sıkıntı büyük :icon_bla:
Normalde sehirler arası yolda hatun sınır koydu 150km hızı geçmeyecem neyse 3 hafta önce eskisehire bi arkadaşın düğününe gidiyoruz az geç kalacak gibi olduk hatun dedi geç kalcaz kural yok hızlan :redspotda ben tabi anında 150 de 160-170 180 uzuyorum şimdi bilen bilir istanbul eskisehir arası yol boyle tepeciklerle doludur neyse 190a doğru tepeye tırmandım derken polisle karsı karsıya geldik köfte pusuya yatmış tabi 190la giderken yapacak bişi yok firen falan hak getire adamın yanından uzadım neyse geçtikten sonra baktım benzin az istasyona girdim içimden su plakayı takayım nolur nolmaz şimdi radar varsa kesin cevirmede vardır dedim taktım plakayı cıktım istasyondan neyse 1-2 km gitmedim ki bide ne göreyim kuzu cevirme :D polis bi bana baktı bi plakaya baktı derken yanından geçtim tabi hatun direk bana yok sana bundan sonra hız mız 150 de cok dedi ne günahım varsa halbu ki o bas dedi bastım halbuki :sorybom::sorybom: şimdi yeni hız sınırım 130 :soru::soru::soru:
Kımlık saklama degıl plakasız cok daha hosuma gıdıyor on plakayı cama koyuyorum bazen ama cogunlukla yan koltukta nasıl jant takınca arabanız guzel gelıyorsa banada plakasız guzel gelıyo yanı. su gune kadar plakam yok kırmızıda gecıyım ,emnıyete gıreyım gıbı bı ısım olmadı goruntu benımkı