User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: Bmw e30 ve e36 piyasası kafayı yedi

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e21, e28, e34 bana daha mantıklı görünüyor, ille de bmw sevgisi tatmin edilecekse bunlara bakarım ben olsam.

Codera katılıyorum, hakkıyla restore edilmiş bir aracı kimse 25e vermez. Kabul edelim, yanlış kişilerin elinde dolanıyor olsa da bu araçlar klasik ya da yakın zamanda klasik değeri taşıyacak araçlar. Klasiğe sual olunmaz, cebine uyan alır.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece e30,e36 mı? Honda civicler? bende 106 varken temizi 15bin ediyordu şimdi ölüsü 15bine gidiyor...
    isterse 25 yaşında oldun gerçekten temiz bir bmw'ye (sadece dışı değil içi ve donanım olarak dolu) bindiğiniz zaman diğer marka modellere istenen paraları görünce bu araçlara verdiğiniz paraya acımazsınız.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde 90 Model 1.6 Sunrooflu E30 vardı komple topladık temizlettik tüp vardı söktük falan bi gün Göztepe Sanayiye girdim 5 dakikada 3 kişi önümü kesti satarmısın diye. Ben bu kadar dikkat, ilgi çeken tek bir araba daha görmedim. Aracı 28000 TL' ye sattık fakat sadece iç temizliğine 1000 TL harcadık

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e30 yükselmeli bencede e36 anlamsız

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam o paraya helikoptel' e biniyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31748964/detay
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

e30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temmuz ayında ederi kadar sattığım 36 yı alan arkadaş 1000 tl harcayıp 7000 ekleyip sattı 10 gün önce.Satanı değil alanın aklında sorun.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela benim arabam 96 model 328i orjinal 100 binde elektrikli ısıtmalı koltuğuna kadar dolu yürüyeni büyük freni coiloverı bilmemnesi fabrikasyon m paket vs vs vs bana aşa yukarı 230bg kilitli difransiyeli olan arkadan itişli bir araba bulursan 25 bine ben arabamı sana helal edicem ?
    bilmiyorum , 4-5 sene önceki piyasasını bilince günümüzde e36 lara 40 - 45 lira gibi rakamlar astronomik geliyor bana. haa arabanız dediğiniz gibi çok güzeldir , doludur , piyasa şartlarında güzel paralar eder onu bilemem. ama ben o paraları vermem , benim demek istediğim bu.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı MALLAR veriyor işte..

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim e30 çok uyguna gitti pişmanım. cidden düzgün fiyata alacak araba yok piyasada. bu ilanlarda kim gerçekten satıcı kim öylesine koymuş anlaşılmıyor artık sıkıldım.

bi 106 vardı adam 15 ten satamıyor 20 yaptı şimdi yavaş yavaş tekrar düşüyor, bide e36 20 den satamadı şimdi 28 yaptı.. ben bunu anlamıyorum yani satılmıyorsa fiyat düşmez mi ? şimdi adam e36 sını satacak bakıyor bunun ilana 28 ee benimki daha temiz 30 istiyorum bıyır burdan yyak.
    Bunlar abi piyasa artırma çabaları vol.87985662131 .

Bi astra gsi ilanında araba tamamiyle stock ve fotolar shoplu hiç bişey anlaşılmıyor. Başlıkta yazan yazı aynen şu şekilde" gsi sahipleri aravınınız değerini de fiyat verin gsi vti dan daha iyi" yazıyordu. Ve aracın fiyatı 30k dı satılmadı tabiNeyse ki Astra gsi ların piyasası sabit artmıyor

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    sadece e30 e36 mı e90 larda kafayı cabriolar 140 150 oldu nerdeyse 3,20 sedanlar f30 parası oldu ben sattım 52 ye alan adam 60 a ilan açtı arabaya millet neyin kafasını yaşıyo çözemedim kıbrısta bile araba bakıyorum orda da yerel halktan palio 6 bin yabancıdan 10 bine kadar görüyorum orda bile bir fiyat yükseltme çabası içindeyiz çokmu zenginiz anlamadım ki
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece e30 e36 mı e90 larda kafayı cabriolar 140 150 oldu nerdeyse 3,20 sedanlar f30 parası oldu ben sattım 52 ye alan adam 60 a ilan açtı arabaya millet neyin kafasını yaşıyo çözemedim kıbrısta bile araba bakıyorum orda da yerel halktan palio 6 bin yabancıdan 10 bine kadar görüyorum orda bile bir fiyat yükseltme çabası içindeyiz çokmu zenginiz anlamadım ki
    Birbirmize yaslama peşindeyiz zenginlik fakirlik değil.. AÇ MİLLETİZ ...

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an e30um da e36im da yok ustume alinmiyorum ama alana da MAL demek dogru gelmiyor bana. Herkesin kendi tercihi, kimse sorgulayamaz. Alamayan da almasin, daha iyi. Arabalar kiymet bilenin elinde temiz kalir en azindan.

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte biniciler ile al-satçıları ayırt eden konu

binici adam bütçesine göre alabilecegi en temizini alıyor, üstüne para harcıyor, daha iyi olsun diye ugrasıyor, incigini boncugunu yeniliyor. sonra da satmaya kalktıgında gözden cıkaramadıgı icin yuksek fiyatlar istiyor. sonra bu yuksek fiyatlı aracı verilen ugrasın kıymetini bilen birisi yuksek paraya alıyor. bence bu gayet normal.

öte yandan alsatcı adam, piyasadaki en ucuz arabalardan bakmaya başlıyor, e işin içinde de degil temiz düzgün araba bulamıyor. sonra 20 liraya aldıgı cöpü 2 ay sonra ilana koyup 23-25 yazıp satmaya calısıyor. satıyor da... bence bu da gayet normal.

kısacası düzgün bmw her zaman para eder, çöp bmw de her zaman para yer.
    amerikayla kanadayla bilmem nereyle kıyaslayan olmuş. hangi kafayla kıyaslamış bilmiyorum ama bugun ülkemizdeki vergi sistemi ve sıfır arac fiyatları bu seviyelerde oldugu sürece, 2.elde hangi marka olursa olsun prim yapar.
    Tebrik ediyorum üstad, Olup olabilecek en net açıklama olmuş...
    Satılık hemüç var yüzbine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e36 -e30 alana mal demedim keza bundan once e46 e39 um vardi bmwden haz aliyorum allah nasip ederse 38 almayi planliyorum ama MAL gibi gidip 25 liralik arabayada 30-35 lira vermem.. Bu kadar basit...
    Kendi e39umu aldigimda 34liraya aldim orjianl mtech 2001 5.30du 5binliraya yakın parça parça masraf yaptim 39 binliraya sattim ama fazlasida etmezdi o araba alan arkadaş 45 bin liradan ilana koydu.. Şimdi piyasada ne araçlar var özellikle 5.40lar nasil prim yapti anlamiyorum araba haşat oğlu haşat şundan 2 sene öncesine kadar yüzüne bakan yoktu kralini 35 e aliyodun şimdi 45 bin liraya bile zor buluyosun 45 bin lira az bi para değil bence. Hak edeni var hak etmeyeni var orasi tartişilir tabii.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ediyorum üstad, Olup olabilecek en net açıklama olmuş...
    Satılık hemüç var yüzbine
    Abi zaten konuya baska bisey yazmak istemiyorum..
    Satma yahu senin gibilerin elinde kalsın, patlasın, evlat olsun bu arabalar

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bunu anlamıyorum iyi bakılmış araç iyi para.
    Tamam güzel piyasasının 2-3 bin üstünde olur anlarımda 20 liralık arabaya 30 lira yazmayı anlamam.

20ye alsan 4 bin motor 3 bin kaporta 2 bin alt takım vb. yese gene daha hesaplı olur.
    Hiç olmazsa ne yaptığını bilirsin. Uzun süre sorunsuz kullanırsın.
    Piyasanın 10 lira üstüne alacan 300k devirmiş araç ne zaman motor indirir bilemezsin istediği kadar temiz kullanılsın.
    Sonuçta 20 yıllık motorla yürüyor.

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su an e30um da e36im da yok ustume alinmiyorum ama alana da MAL demek dogru gelmiyor bana. Herkesin kendi tercihi, kimse sorgulayamaz. Alamayan da almasin, daha iyi. Arabalar kiymet bilenin elinde temiz kalir en azindan.
    konudaki en güzel yorumlardan biri kesinlikle..... sınıf temiz bir e30 herzaman her koşulda iyi para eder , hatta parayıda geçtim herzaman hakkettiği değeri görür
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)