Yahu sizde hiç mi sinir stres yok biri önüme kırınca zor tutuyorum kendimi biri aracıma şu şekilde zarar verse olay çok farklı boyuta taşınırdı.
Printable View
Yahu sizde hiç mi sinir stres yok biri önüme kırınca zor tutuyorum kendimi biri aracıma şu şekilde zarar verse olay çok farklı boyuta taşınırdı.
Valla herkes az çok diyor ama ben müşterinin talep ettiği bu işlerin ve firmanın yaptığı bu işlerin normal bir yoğunlukta çalışan bir dükkanda ne kadar zamanda ve ne kadar maliyetle toplanabileceğini bilemiyorum.
Konu öyle bir yere geldi ki arabanın bir yağ değişmiş, elektrik tesisatı kontrol edilmiş 20.000 tl almışlar üstüne arabayı sağa sola vurmuşlar... mal sahibinin bir anlaşması bir yapılacak listesi yok mu?
Mevzu ne kadar içeride, ne bileyim uzlaşma sağlanamaz mı anlamak pek mümkün değil, gerçi araç sahibi artık ümidi kesmiş sanırım ama...
Ezbere çok ya da az demeden, bu model arabayı bilen ve modifiye işlerini tecrübe etmiş birileri bahsedilen tüm kapsamda (dükkan sahibinin kaza olayı hariç) ya da kendi bildiği kapsamlarda tek tek yaklaşık da olsa işçilik ücretleri ayrı olmak üzere maliyetleri çıkarabilecek olan var mı?
Yani dükkan sahibi 4.000 tl dese ne olur 35.000 tl dese ne olur ne ile karşılaştırılacak...
ya da herkes mevzunun tüm detayına hakim ama bilgisini kendisine saklıyor...
araç sahibine geçmiş olsun. cevapları vs okudum elle tutulur yanı yok.
aracın içinin leş gibi olması kola kutuları bilmem ne olmasıda nekadar titiz çalıştığınızın göstergesidir. okadar şeyde sonra hastanelik olmamanız büyük şans bence
Ozgur sen kimsin???
Mal sahibimi, bina sahibimi, caycimi , ustami?
Sen esnafim diyeceksin! Yeni dukkan acacaksin ! Insanlar sana araba getiricek yaptiricak ama aciklamayi Kaan abi gorurse yapacak
Sen ustasi oldugun arabaya yapilacak islemi bilmiyormusun 20 lira talep ederken Kaan abi gorurse yaparmi dedin yoksa ben senin aracina bunu bunu yapicam yaptiricammi dedin
Tutki Kaan yapmadi eksik yapti yanlis yapti.Peki sen ne yaptin? Arac yapiyorum diyorsun ama araca ne yaptigini bilmiyorsun daha
Kendi yazdiklarinla kendin celisiyorsun
Insallah Kaan konuyu gorurde yazar yoksa yandik
ulan hepsimi aynı be!
http://dosya.co/7smg5jv0kn4w/306-gti.xlsx.html
20.000 TL için ayrıntıyı merak edenlere konu ile ilgili excel tablosu linkte sunuldu.
Beyin yazılım evet 20.000 TL nin içine dahildi, fakat kırılan şanzıman toparlanmayan kaporta bitiremedikleri hatta beceremedikleri arabayı başka bir ustaya toplatmak derken beyin ve yazılımın parası otomatik olarak bu gereksiz işlere gitmiş oldu.
Sn. Oz'
Sanırım konu ile ilgili birbirimizi yanlış anlamışız. Olayın ucu size gitmeye başladığı, kontrolden çıktığı, aracımızı alamadığımız,sıkıntımızın giderilmediği ve üzerine pişkinlikle devam edildiğini bildirmek takiben sizden yardım istemek için sizi rahatsız etmiştik. Bu konuyu önce Eray Abi ile görüşmüştüm. En uygunu sizinle görüşmem ve bir araya oturup orta yolu bulmaya çalışmaktı. Bu yüzden sizi rahatsız ettik. Yanlış anlaşılma olmuş sa ki belli ki olmuş, bunun için özür dileriz.
Gelelim asıl ince ama önemli konulardan birine.
12 saat oldu neredeyse fakat hala bu soruya bir yanıt gelmedi.
Gecenin 3'ünde araç sahibinin evinde Serkan denen şahsı saf dışı bırakmak için plan yaptın mı ?
Evet özgür yaptın... Sana gelirken gece trafik cezası yedim hatta. Goygoyunu bile yapmıştık sen ödeyeceksin vs. diye.
Hatta Erdinç Mesaiden kravat gömlek geldi, dandik kuruyemiş aldı diye dalga geçtik ? Annem içeride uyudu, konular konuşuldu plan yapıldı. Sonra bu yukarıda paylaştığım excel tablosunu Erdinç ile birlikte hazırlamadınız mı?
Serkan'dan kurtarın beni Allah Aşkına demedin mi ? Sizi 6 aydır tanıyormuş bana öyle söyledi. Bak buda yalanmış hep fazla para kazanmak istiyor
O yüzden parçalara sürekli koyup işlere müdahale ediyor demedin mi ?
Gerçi benim konuşmama baştan sona yalan diyorsun, saçma sapan açıklama yapıyorsun...
Tekrar söylüyorum, üstüne basarak hatta altını çizerek. Motor ile ilgili bir sıkıntı, problem yaşamadık.
Burada söz konusu olan sizin araca nasıl davrandığınız. Kendi ağzınla kendi ustanın senden habersiz çekmeköye ev bakmaya gittiğini söyledin. Şimdi de test diyorsun.
Hadi diyelim test olsun, hangi testte 58 KM yol yapılıp çeyrek depo benzin yenir ? ben değil sen söyle bana.
Buradaki tüm soru ve soru işaretlerini erdemlikle cevaplayabilirim. Peki ya sen ? Görüldüğü gibi her soruya kaçamak cevap veriyorsun. Buda durumu ortaya konuyor.
Neyse 20.000 TL yi merak eden arkadaşlar için bu excel tablosu Araç sahibi ve sözü geçen şahıs Özgür ile birlikte hazırlanmıştır.
Bilgilerinize arz ederim.
Keyifli forumlar...
5. sayfadan sonra okuma gereği hissetmedim de herkes gerekli şeyleri sormuşta,şanzıman konusunu öne getirip durmuş garaj sahibi de zaten adamlar ceplerinden almışlar,şanzımanı sana al dememişler ama bu adamdan bu araba için 20.000TL para almışsınız şanzımanını açıp kontrol etmeden mi teslim ettiniz?306 için en pahalı parçalardan biri egzantirikleridir,20.000TL için yazılan liste de egzantirikte göremedim,atladığım,görmediğim,okumadığım ya da anlamadığım birşeyler mi var?
DÜN İLK postu görüp mesaj atmıştım şimdi işi gücü bıraktım 10 sayfayı da okudum. Ama adaşım olan özgür isimli şahıs elle tutulur hiç bir cevap vermemiş saygılar sevgiler Allah a emanet olun iyi forumlar öptüm vsvs sonra kaan bilir kaan söyler kaan cevaplar ya alihan kaan lık bir durum yok diyor benim aracıma yapılan muameleden bahsediyor sen ne yazıyorsun. Senin ustan yada çırağın kaza yapmış fark etmez suçlu sensin arkadaş alihan seni mahkemeye verse öttürür tazminatını da alır her türlü.
Üzerine bu kaza olayından sonra benim yapabileceğim bişey yok muratla konuşun muratla görüşün murata sorun ben mi vurdum abi murat vurdu gibi söylemlerle konuyu uzaklaştırmaya çalışmış, artık uyanmış olmamız ve üzerine gittiğimiz için konuyu üzerinden atamamıştır bu arkadaş...
neyse yahu olan oldu biten bitti. Benden açıklamam istenen birşey olursa seve seve açıklarım...
Herkes neyin ne olduğunu görsün işte...
dosyada virüs var ve açılmıyor ss alıp atarsanız daha rahat görünür
http://i.hizliresim.com/o9QX5X.png
Buyrum SS buradadır.
Beyler sanırsam sayfadaki yanlış indirme linkine tıkladınız. Sayfanın altında ufak bir indirme butonu açılıyor 5 saniye sonra. Virüs yok onda, sorunsuz indirdim ben.
dosya agır vıruslu.
Dosya da virüs yok arkadaşlar, sayfada yönlendirme linki var sanırım ona tıklıyorsunuz. 5 saniye beklediğinizde en altta çıkan ufak link sayesinde indirebiliyorsunuz.
Konuyu gözkırpmadan okudum resmen ve bi okadar rahat okudum. Bu kadar okunur yazdığın için ayrı bi teşekkür ederim ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :)
Bu esnaf(!) arkadaş içinde bi klavye siparişi verdim muhtemelen nokta tuşu falan çıkmış.
Valla bi araba parası harcanmış falan ve iyi sabır göstermişsiniz. Aylarca arabasız kal, küfür ye mağdur ol arabanı vursunlar yapsınlar kırsınlar. Ne bileyim değişik şeyler hiç bana göre değil ve ben kendimi biliyorsam ne pahasına olursa olsun ciddi ciddi ELİMDEN GELENİ ARDIMA KOYMAM. Çünkü alınteridir, uğraştır, emektir bu hiçe sayılmasına imkanı yok izin vermem..
Dosya da virüs yok yahu :)