Vallahi iyi sabır varmış sizde. Ben daha ilk o üste fiyat bindirme muhabbetinde skerim yapacağınız işi deyip alırdım aracı.. ki birde kaza yapıp üste çıkacaklar..
Printable View
Vallahi iyi sabır varmış sizde. Ben daha ilk o üste fiyat bindirme muhabbetinde skerim yapacağınız işi deyip alırdım aracı.. ki birde kaza yapıp üste çıkacaklar..
Yazılanları hayretle okudum. Yazan arkadaşı anladım. Acıyı ciğerlerime kadar hissettim. Yazan arkadaş çok seviyeli düzgün belli. Amma vallahi bu derde sabır dayanmaz. Sabah öğle akşam s...kerler böyle tiperi sanayide ibret olsun diye.!
Geçmiş olsun kardeş.
Konuyu baştan beri okudum hayretler içerisinde kaldım konu sahibi arkadaşın sabrını gerçekten taktir ettim. Daha doğru dürüst türkçe yazı yazamayan bir işletmeci mevcut ortada, değil araba teslim etmek bisiklet teslim edilmemesi gerek. Zararı büyük olan arkadaşlar adına çok üzüldüm gerçekten ama En acıklı tarafı böyle işletmelere piyasada marka değeri yüksek marka temsilciliği verilmesi . Bu bir dramdır derler ya aynen öyle. Benim görüşüm temsil ettiği marka olmasaydı bu kadar özgüveni olamazdı arkadaşın.. Acilen yazılım deneyimi yerine esnaflık deneyimi kazanmak için girişime girmenizi şiddet ile tavsiye ederim .