User Tag List

Sayfa 11/20 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
364 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ozgurgr
    istersen mukemmel esnaflik yap, araclarin 900 hp olsun ama esnaf degilsin "usta yapmis kazayi benim haberim yok" diyorsan patronda degilsin, sana degil araba kirli coraplarimi birakmam.
    Ne demek "usta yapmis haberim yok" bu adam.senin yaninda calismiyor mu?
    ARABALAR EMANET HABER VERMEDEN BINMEYECEKSINIZ DEMIYORMUSUNUZ?

ben kartal sanayide ki ustama araba birakiyorum adam forklifte cekerken bile beni ariyor, kendi arabasini sanayide birakti bir gun "cenk iceride boya yapicak arac vardi, kapali bir yer yoktu bende eve goturuyorum arabayi icim rahat etmez haberin olsun." diye ariyorken bu anlattiginiz seyler sizi hakli cikarmaz.

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dosya da virüs yok yahu

Eset buluyor indirdikten sonra

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eset buluyor indirdikten sonra

Bende de eset var ama yakalamadı birşey,ilginç.

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://s6.dosya.tc/server3/p1thac/306-gti.xlsx.html

Site güvenilirliği açısından dosyayı başka bir siteden yükledim.

Virüs taramasını yaptım. buradan indirebilirsiniz. Temizdir.
    Sheer Driving Pleasure

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 sayfayı da okudum, bütün maraz kaza olayından çıkıyor.

ve maalesef işi yapan arkadaş bu olayın altından düzgün kalkamıyor. şahsi görüşüm bir hata da, servis isen eğer ne olursa olsun böylesine maliyetli bir iş alıyorsan müşterinin şanzıman sıkıntısını bilerek aracı o şekilde toplamamalısın. ben de servislik işi yapıyorum, otomobil sektörü değil ama makinede ne arıza var ise ve bu benim başımı ağrıtacak birşey ise müşteri ne derse desin makineyi kusurlu olarak onarmıyorum.

ilk başta dediğim gibi bütün olay kaza meselesinde, ustalarının çalışanlarının yarattığı problemleri maalesef adamları işten atarak çözemezsin. çalışan hatalarını telafiden milyarlarca lira para harcadım bu güne kadar ve işin kötü tarafıda onarım, tamirat, bakım işleri yapıyorsanız; eleman çalıştırıyorsanız bu zararları göze alacaksınız maalesef.

kaza olayı başa geldikten sonra sizin ne yapıp edip müşteriyi memnun etmeniz lazım, konu ne kadar saçma veya sizle alakalı olmayan bir durum olsa da; büyük suçu işleyen sizsiniz.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim sanayideki arkadaşım ustası geç çıktığı işten müşterisinin arabası ile eve gittiği için işten çıkartıyor. Bu yazılanları okuduktan sonra hayretlere düştüm. Çok geçmiş olsun

Redfocus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsan gerçekten hayret ediyor.Ben arabadan vida söktürsem geri takılırken nasıl sıkıldı gevşek mi kaldı diye tamirden çıktıkdan sonra kontrol eden adamım başıma böyle bişey gelse allah korusun gençliğim çürür.
    90' Şahin
    04' Polo 1.4 tdi
    11' doblo 1.3 multijet
    07'mondeo 2.0 tdci
    07'focus 1.6 tdci 3k halen..

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim İşyerimizden Kaza yapıldıgı ıcın suclu oldugu ıcın farkındayız ve bız ogrendık sonra araca gereklı ıslemlerın tamamı yapılmıstır.Bu sorunların yasanmasının sebebı musterılerın argo konusması ıscılık paralarını vermıcem dıyıp ve bızı tehdıt etmesınden kaynaklı sebeblerden dolayı bu olay gerceklesmıtır.
    sen argo konuşmuş diyorsun da ben olsam konuşmazdımda. adamın verdiği para yada vermediği para vs önemli değil. aslında önemlide şu noktada değil. özgün güzel birşey söylemiş. senin elemanın o arabayla bir cana kıysa, ne olacaktı ? sizin gibiler yüzünden birgün araba yaptıracak olsam kırk kere düşünürüm. nasıl insansınız siz ya ? nasıl esnafsınız ? nasıl adamsınız ? bırakın adamdan idda ettiğiniz parayı almayı, sizin o adama tek kelime edememeniz lazım, mahcubiyetten. arabamla, benim iznim olmadan teste çıkıcak, kaza yapıcak, aracı kitlemeyecek bile olay yerinde bırakacak, sonra kaza yaptğını söylemeyecek ve ben anlicam bide. adamlar da evliya sabrı varmış hakkaten. allah dağına göre kar veriyor işte. oraganize işlerdeki ayıltıp ayıltıp dövüyorlar sahnesini yaşatırdım bana yapılsaydı.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle birşey olamaz ya. Bunlara 20.000 lira değil 20 tl bile çok. Balata bile degistirilmez..baba dedigin örnek olur ama babalari da ayni bokun laciverti işte..

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu ve buna benzer konuları okuduktan sonra ustama gittim sarıldım öptüm.

kendisini 2002den beri tanırım.2005ten beride araçlarımı ona götürürüm.bana kıl gökhan der.hep kızardım artık kızmıcam. :P
    usta bulmak zor,hele esnaf usta bulmak dahada zor.

allah herkezin gönlüne göre versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yazık ki bu duruma düşen bizim gibi binlerce hatta yüzbinlerce belkide milyonlarca insan mevcut...
    Sheer Driving Pleasure

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyleleri yüzünden gerçek ustalara yazık oluyor.. Bunları görüp okudukça sanayiden soğuyor insan..

Her şey geçilir de müşteri arabası ile kaza yapıp, söylemeden saçma salak toplanması ne demektir.. Bir de bunun savunmasını yapabiliyor arkadaş daha ya ne diyelim.. Önce insanlık ve dürüstlük şart.. Haysiyet önemli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyleleri yüzünden gerçek ustalara yazık oluyor.. Bunları görüp okudukça sanayiden soğuyor insan..

Her şey geçilir de müşteri arabası ile kaza yapıp, söylemeden saçma salak toplanması ne demektir.. Bir de bunun savunmasını yapabiliyor arkadaş daha ya ne diyelim.. Önce insanlık ve dürüstlük şart.. Haysiyet önemli..
    Kesinlikle haklısınız... Bir de yalancılıkla suçlanıyoruz Her zaman söylediğim gibi Para kazanılır, ama haysiyet biraz zor...
    Sheer Driving Pleasure

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 Sayfaya kadar dayanabilirdim 20 binlira param olucak ve usta benden habersiz arabayla kaza yapıcak sanzuman kırıcak kusura bakmayında o arabayı o adamın G*** ne sokarım ne evi ne barkı kalır sonra kaputa oturdur düz duvara vururum o kişiyi kimse kimsenin hakkını yemesin degiştirdigi 100 liralik yagı yazmıs aldıgı 20 bin lira içinden nerde lan bu 20 bin lira ?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah böyle insanlarla karşılaştırmasın adamı katil ederler.

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur. Konu Sahibi Arkadasa Helal Olsun O Bilmiyormu Milleti Toplayıp Darma Duman Yapmayı Bi *** Olmuş Ve Burda Afişlemis Ne Olduğunu Bittiğini Sizde Görün Ona Göre Ayağınızı Denk Alın Diyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok değişik olaylar. Çok üzüldüm aracınızın böyle kasapların eline geçmesine artık yapılcak şey hukuki yollara başvurulmasıdır.
    Ben forumda kimseyi tanımıyorum her gün takip ederim ancak şahsi kimseyi tanımam.
    sürekli bi kaan açıklar kaan yapar kaan eder. Nerde kaan.
    Alihan kardeşim birdaha araba yaptırırken iyi araştır reveranslara iyi bak bence çok geçmiş olsun.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine kurtlar vadisine çevirmişsiniz forumu onu buna biyerlere sokmaya başlamışsınız. İnternet delikanlılığı yapmayın.

Yapacaksanız adam gibi yorum yapın yada bir daha techturkeye giremezsiniz. Burası donanımhaber falan değil. Terbiyenizi takının yada gidin kadinlarkulubu ne falan üye olun.

Burada nasıl saygılı konuşulur öğreneceksiniz. Aileniz öğretmediyse ben öğretcem.

Saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mhuratboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur. Konu Sahibi Arkadasa Helal Olsun O Bilmiyormu Milleti Toplayıp Darma Duman Yapmayı Bi *** Olmuş Ve Burda Afişlemis Ne Olduğunu Bittiğini Sizde Görün Ona Göre Ayağınızı Denk Alın Diyor.
    Dükkanı darma duman etmek problem değil. birilerini toplamaya da gerek kalmaz duruma göre. Lakin bu adamlara fiziki zarar vermek bizi haklıyken haksız konuma düşürür...

Bu konu elbette hukuki bir boyut alacak. bu sadece bu sürecin giriş ve başlangıcı... Şu saatten sonra özür de dileseler bu iş bitti artık.

Burada savunma yapıp bizi yalanlayacağına aslında eline geçmiş olan bu son şansı iyi değerlendirmiş ve özür dilemiş olsalardı, belki peşini bırakabilirdim. Ama özelden gelen tehtidler cabası oldu işin. Tüm verileri biriktiriyorum. En kısa zamanda savcılığa Dolandırıcılık ve birçok maddeden dava açılacak. Sağlam bir avukat ile alt yapı hazırlanıyor...
    Sheer Driving Pleasure

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)