park halinde yazmasaydı busefer aynaya bakmadan çıktı derlerdi. belki kısa süreli bekleme yazılsaydı daha iyi olabilirdi.
park halinde yazmasaydı busefer aynaya bakmadan çıktı derlerdi. belki kısa süreli bekleme yazılsaydı daha iyi olabilirdi.
keşke kısa süreli bekleme(park) halindeyken yazsaymışsınsıız.Talihsiz bi kaza geçmiş olsun.
- K -
________
Dr.Ecu
Tecrubeyle sabit..
Yarısı içeride,yarısı dışarıda şekilde,park yasagı oldugu yerde;abuk subuk bırakıp aceleyle bırakıp gittiğim yerde,dondugumde arkadan biri girmişti..
Arkadaş çamura yattı,hata sende yanlış parketmişsin felan..
Enson trafik geldi;çözüm net..Adam yanlıs parketti diye tepesine cıkıcaksın diye kanun yok hemşerim demişti trafikçi abi
He en fazla bana da yanlıs park tan ceza keserdi,kesmedi..8/8 karşı taraf hatalı cıktı sonuc olarak..
Tutanaklı ilk kazam oldu ondan dolayı aklıma gelmedi açıkcası ama bundan sonrası için tecrübe oldu
Kimi tamamen size veriler diyor kimi yarı yarıya diyor tabi siz yaşamışsınız banada mantıklı olan bu geliyor tutanakta imza da yok yarın usataya göstereceğim eğer 200-300 tl geçmezse herhalde kendim yaptırırım diye düşünüyorum.
Adam bisiklet kullandığını falan sanıyordu galiba. Öyle de bodozlama girilmez ki be. Yasak parkı karıştırmayın bence o sizi ilgilendirir yasak parkın cezasını ödersniz biter. Ayrıca oda yasak parka yanaşıyor arkadaşın dediği gibi. Geçmiş olsun
geçmiş olsun. İsterse yolun ortasında dursun araç duran araca vuran her zaman suçludur benimde başıma gelmişti vuran burda durulmaz sen suçlusun diye ağladı bende istediğim yerde dururum dedim tutanak tuttuk tramerde o suçlu çıktı![]()
çok benzer bi kaza yakınım yaptı ikisinede 4/8 hata çıktı
sigorta yarısını karşılamıştı hasarın üstünü kaskodan halletmişlerdi
Everyday I ** çapuling...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)