Takma kafanı bu forumda Mavi Şapkayı takınca kendilerini Napolyon sanıyorlar asıyorlar kesiyorlar.. Ben alıştım artık umursamıyorum.. Sizlerde önemsemeyin bence..
iyi de Metin hocam sen bu konunun amacını söyle, hala terbiyesizlik yapan olursa onlar utansın, konuyu ortaya attın, nasıl bir sonuç bekliyorsun?
Önceki konularinizda pist için audi tavsiyesi istiyorsunuz (1.8 a4,s3,a3) büyük bi çoğunluk quattro almanız söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.heraldé sizde kafanıza takılan bu quattro yla ilgili bilgi vs almak istiyorsunuz doğrumu anladım?
en mükemmli benim quattrom![]()
![]()
RACE WERKS
Quattro pistte cok ise yariyor dersem yalan soylerim ama guvenlik olarak stabillik olarak otobanda vs cok guven veriyor
Ha bide sifirdan iyi dikiliyor![]()
Team PAŞAOĞLU
Konuyu açarken anlattım daha sonrada anlattım bir daha anlatayım..
Audi Firması quatro sisteminin mükemmel olduğunu söylüyor Ben dahil hepimiz de buna inanıyoruz ve quatroyu seviyoruz..
Buraya kadar her şey normal fakat daha sonra yarışlarda quatro araç kullanmıyor Audi TT Cup ta önden çekiş diğerlerinde arkadan itiş araç kullanıyor.
Hadi diğer yarışlarda kurallara uymak için arkadan çekiş kullanıyor tamam anladım.. Fakat kendi düzenlediği ve sadece Audi TT Cup yarışında neden quatro kullanmıyor da önden çekiş kullanıyor..
salak audi milyon dolarlar harcıyorlar motorsport larına .......![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Ayrıcana şunuda belirteyim .. Cosworth aracımı sattığımdan beri son bir kaç aydır Audi araç almak için bir çok araştırma yapıyorum.. Burdan da konu açıp sizlere danışıyorum..
Dolayısı ile Allah kısmet ederse büyük bir olasılıkla Audi A3, A4, S3, veya TT bu araçlardan birini alacağım...
Tabiki tesadüfi olarak karşıma başka bir araç çıkmazsa.. Sizlerinde bildiği gibi bu işler tamamiyle kısmet işi.. Ben ne kadar istersem isteyeyim kaderimde hangi aracı kullanmak var ise o gelip beni bulacaktır.. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah..
Size 155 Q4 yakışır
38 yarış birinciliği ile DTM rekoru Alfa 155 V6 TI'da. Yarış konu olunca da sıkıntı yok![]()
Amcaya saygımız sonsuz, ayrıca kişisel görüşümü belirttim saygısızlık etmedim.
Daha önceki yorumları, açtığı konuları ve tartıştığı konular yüzünden bunu söledim, bu konuya has bir durum değil. Forumdan istediğini alamayacağı için. Kötü bir durum yok ortada yani, zaman kaybı.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)