Peki önericeğiniz istanbulda boyasız göçükçü ve çiziklere dolgu yapabilecek yetenekli bir usta varmıdır
Peki önericeğiniz istanbulda boyasız göçükçü ve çiziklere dolgu yapabilecek yetenekli bir usta varmıdır
İzmir 3 üncü sanayide Tekin Supap - Fehmi Tekin usta . Corsa 1.7 dti aracımdaki her türlü problemimi giderdiği gibi gerek maliyet gerek ise sohbet olarak eşi benzerine denk gelmediğim şahsiyettir. Herkese tavsiye ederim
Civic SiR
forumda bütün illerden arkadaşlarımızı,abilerimiz var. ayrıntılı olarak il ilçe yer yazarsa bulunması daha kolay olur. 2,3, sanayi diye yazılmış anlamadımiş çözmek adına özellikle FORD için kartal sanayi için oto mekanik tavsiye ederim.
Boya rütuj taş izleri dolgu çizikler üstüne Tokyo Garage Salih üstüne tanımam onca yere gittim sorunumu hiç kimse çözemedi salih usta çözdü ve fiyatı çok uygun.İşçilik 10 numara ilgi alaka 10 numara her türlü sorununuzu halleder kefilim.Yeri istanbul Ümraniyede
Tabi;
Genel bakım için Otomatik Onur ve Cihan Abiler, biz şirket araçlarımızı da buraya veririz.
Boya için Şirin Oto (Sadece ustası orada ise) çok özel bir araç olursa kardeşi Hakan Abi'de gelir bakar yapar.
Kaporta için Bahar Oto, Orhan Usta ve Babası iyilerdir fakat pahalılardır, acil dediğiniz işe 10 gün derler oda anca tanıdık olacak
Cam için Merkay Mercedesin arkasında bir yer ismini getiremiyorum şimdi, kaç tane araç yaptırdık 1 gün düşünmedik, çift katlı bir yer.
O zaman boyada haci ahmet usta istanbulda bile oylesi zor bulunur bakimlarimi Powerfull orkun abiye yaptiririm aksesuar cam filmi suha oto daha bilgi ogrenmek isteyenler bana ulasabilir reklam amacli degildir gittim gordum yaptirdim oneririm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)